bugün
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı71
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız17
- sahurdayız uludağ sözlük29
- mert hakan yandaş12
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek13
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı21
- araba'nın komple masraf olması9
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- ramazan günü sokakta sigara içen insan22
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi16
- şu anda dinlediğiniz şarkı8
- alparslan kuytul13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni15
- kuresel ikinma vs bik bik23
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma17
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
- uludağ sözlük günlük rutini9
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- başka bir evde uyumak16
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
trt ekranlarında görünen atanamamış terörist.
daha güzel bi fikrim var. osman öcalan, cemil bayık, murat karayılan bir açık oturum yapsınlar, mustafa karasu da moderatör olsun. türkiye siyasetini ve nasıl olması gerektiğini tartışsınlar. nasıl fikir ama. hatta bahoz erdal da suriye stüdyosundan yayına katılsın, duran kalkan da telefonla bağlansın.
daha güzel bi fikrim var. osman öcalan, cemil bayık, murat karayılan bir açık oturum yapsınlar, mustafa karasu da moderatör olsun. türkiye siyasetini ve nasıl olması gerektiğini tartışsınlar. nasıl fikir ama. hatta bahoz erdal da suriye stüdyosundan yayına katılsın, duran kalkan da telefonla bağlansın.
şahıs ile ilgili olarak;
https://www.sozcu.com.tr/...yle-sehit-edildi-5200548/
Terör örgütünün karakol, köy baskınlarının en yoğun olduğu 90'lı yıllarda Şemdinli'de görev yapan Erdal Sarızeybek, o dönem Kuzey Irak'ın Hakurk bölgesinden Türkiye'ye yönelik gerçekleştirilen eylemlerin talimatını Öcalan'ın verdiğini belirterek şunları kaydetti:
--spoiler--
1992 yılında Şemdinli'ye Hudut Tabur Komutanı tayinim çıkmıştı. Temmuz ayında göreve başladım. Bir ay oldu, olmadı Alan Hudut Bölüğü'ne ağır bir saldırı yapıldı. 19 askerimiz şehit edildi. Teröristler yerde bıraktıkları ölülerini bile alamadan kaçtılar. Ama ne yapayım, 19 şehidimiz vardı.
--spoiler--
--spoiler--
AKTÜTÜN: 7 gün sonra Aktütün Karakolu'na saldırdılar. ‘Takviye' filan demeden üç askerle koşa koşa gidip doğrudan çatışmaya girdik. Bu teröristler Barzani bölgesinden geldiler. Yine ölülerini bırakıp Barzani bölgesine kaçtılar. 22 evladım yanımda şehit düştü.
--spoiler--
--spoiler--
DERECiK: 15 gün sonra bu kez Derecik Karakolumuza saldırdılar. Kod adı ‘Ferhat' olan imralı'daki mahkumun kardeşi Osman Öcalan da başlarındaydı.
--spoiler--
--spoiler--
KOD ADI FERHAT: Şemdinli'de 74 askerimizin şehit düştüğü süreçte kod adı ‘Ferhat' olan Öcalan, Hakurk alanı sorumlusuydu ve tüm bu saldırıları o yönetti.
--spoiler--
https://youtu.be/kuFBooHvimo?t=105
TRT konu ile ilgili konuşmadı bile... ben cumhurbaşkanımdan bununla ilgili; sorumlu olanların hak ettiği cezayı alacağından şüpheniz olmasın açıklamasını beklerdim.
https://www.sozcu.com.tr/...yle-sehit-edildi-5200548/
Terör örgütünün karakol, köy baskınlarının en yoğun olduğu 90'lı yıllarda Şemdinli'de görev yapan Erdal Sarızeybek, o dönem Kuzey Irak'ın Hakurk bölgesinden Türkiye'ye yönelik gerçekleştirilen eylemlerin talimatını Öcalan'ın verdiğini belirterek şunları kaydetti:
--spoiler--
1992 yılında Şemdinli'ye Hudut Tabur Komutanı tayinim çıkmıştı. Temmuz ayında göreve başladım. Bir ay oldu, olmadı Alan Hudut Bölüğü'ne ağır bir saldırı yapıldı. 19 askerimiz şehit edildi. Teröristler yerde bıraktıkları ölülerini bile alamadan kaçtılar. Ama ne yapayım, 19 şehidimiz vardı.
--spoiler--
--spoiler--
AKTÜTÜN: 7 gün sonra Aktütün Karakolu'na saldırdılar. ‘Takviye' filan demeden üç askerle koşa koşa gidip doğrudan çatışmaya girdik. Bu teröristler Barzani bölgesinden geldiler. Yine ölülerini bırakıp Barzani bölgesine kaçtılar. 22 evladım yanımda şehit düştü.
--spoiler--
--spoiler--
DERECiK: 15 gün sonra bu kez Derecik Karakolumuza saldırdılar. Kod adı ‘Ferhat' olan imralı'daki mahkumun kardeşi Osman Öcalan da başlarındaydı.
--spoiler--
--spoiler--
KOD ADI FERHAT: Şemdinli'de 74 askerimizin şehit düştüğü süreçte kod adı ‘Ferhat' olan Öcalan, Hakurk alanı sorumlusuydu ve tüm bu saldırıları o yönetti.
--spoiler--
https://youtu.be/kuFBooHvimo?t=105
TRT konu ile ilgili konuşmadı bile... ben cumhurbaşkanımdan bununla ilgili; sorumlu olanların hak ettiği cezayı alacağından şüpheniz olmasın açıklamasını beklerdim.
terörist kardeşi teröristtir.
sempatizan değil, teröristin kendisidir. bilfiil 74 askerin öldürülmesine katılmıştır ve hali hazırdaki devlet erkanı tarafından tvlerde ağırlanmaktadır..
Devlet televizyonunda yayıla yayıla röportajını yapan terörist.
Ha devletin başındaki adamın da bu itin arandığından haberi yokmuş.
Nerden baksan tutarsızlık.
Ha devletin başındaki adamın da bu itin arandığından haberi yokmuş.
Nerden baksan tutarsızlık.
bilirkişidir. bir problemi olan bütün vatan hainleri kendisine danışır.
danışmanlık ücreti olarak bitcoin ya da akkoyun kullanıyormuş.
danışmanlık ücreti olarak bitcoin ya da akkoyun kullanıyormuş.
TRT sunucusudur.
Devletin sesidir aynı zamanda, nasıl bir ses olduğunu sormayın.
Devletin sesidir aynı zamanda, nasıl bir ses olduğunu sormayın.
(bkz: türkeşin kemikleri nasıl sızlatılır)
siyasetin de içine sıçtılar var ya el birliğiyle. azıcık hukuku olan bi devlet olsaydık üşenmezdim tüm milletvekillerine bakanlara -beni böyle temsil edemezsiniz - diye dava açardım. ama hukuk da yok eğitim de yok hiçbir şey yok.
(bkz: coğrafya kederdir)
siyasetin de içine sıçtılar var ya el birliğiyle. azıcık hukuku olan bi devlet olsaydık üşenmezdim tüm milletvekillerine bakanlara -beni böyle temsil edemezsiniz - diye dava açardım. ama hukuk da yok eğitim de yok hiçbir şey yok.
(bkz: coğrafya kederdir)
Belediye seçimlerinde cumhur ittifakı için devlet televizyonunda oy isteyen ve bunu yaparken de kırmızı bültenle aranan terörist. Ayrıca kırmızı bültenle arandığından sayın cumhurbaşkanımızın ve içişleri bakanımızın haberi yokmuş.
akpli bir terörist.
kendisi yakın bir zamanda cumhurbaşkanı danışmanları ile görüştükleri beyanını vermiştir.
Malum parti döneminde trt'ye çıkarılıp konuşturulan, apo'nun kendisi gibi terörist kardeşi. Apo kadar o. çocuğudur. 74 askerimizin kanı ellerindedir. Türklerin bu ülkede ne kadar güçsüz düştüğünün, resmen bir kanıtıdır.
(bkz: siyasal islam ve siyasal kürtçülük)
(bkz: siyasal islam pişmanlıktır)
(bkz: siyasal islam ve siyasal kürtçülük)
(bkz: siyasal islam pişmanlıktır)
Civelekoğlanların, hdp-chp ilişkisini her kurduklarında adını duymaktan sıkıldıkları isim.
Hiç sıkılmasınlar netekim osman öcalan demirtaş'tan, hdp'den, pervin buldan'dan daha hardcore bir teröristtir.
Kendisi apo yakalandığında der spiegel olması lazım bir alman gastesine "abimin kılına zarar gelirse türkler rahat dolaşamaz" mealinde direkt olarak ırki tabanlı tehditler savurmuştur.
O.ö'nün seçim için devlet kanalına çıkarılması Perinçek'in apoya gül mü gelincik mi ne boksa ondan vermesinden bile daha vahimdir.
Bari susun da en azından adam izlenimi verin.
Hiç sıkılmasınlar netekim osman öcalan demirtaş'tan, hdp'den, pervin buldan'dan daha hardcore bir teröristtir.
Kendisi apo yakalandığında der spiegel olması lazım bir alman gastesine "abimin kılına zarar gelirse türkler rahat dolaşamaz" mealinde direkt olarak ırki tabanlı tehditler savurmuştur.
O.ö'nün seçim için devlet kanalına çıkarılması Perinçek'in apoya gül mü gelincik mi ne boksa ondan vermesinden bile daha vahimdir.
Bari susun da en azından adam izlenimi verin.
Akp nin gerçekten milliyetçi olmadığını ispatı olan şahıstır.
chp'nin teröristlerle iş birliği yapmasına gerekçe olarak sundukları kişi. yani diyorlar ki, "osman öcalan da trt'ye çıkmıştı..." yani? "yani biz de hainlik edebiliriz..."
olum, akp bunu bunu yaptı diye chp'nin pkk ile işbirliğine gitmesi nasıl mazur görülebilir? böyle rezalet olabilir mi ya?
kaldı ki, trt'ye çıkan osman öcalan "oyları akp'ye verin" filan da demedi. "kürtler kendi adaylarını gösterip ona oy vermeliler" dedi. bu müptezeller şimdi bu adamı bahane edip pervin buldanlı ağaç dikme etkinlikleri yapıyorlar. "lan olum bunlar terörist, türkiye cumhuriyeti'nin düşmanları, bunlarla dost olunur mu?" diyorsun, adamlar "akp de yapmıştı" diyor. ondan sonra "biz hain değiliz."
olum, akp bunu bunu yaptı diye chp'nin pkk ile işbirliğine gitmesi nasıl mazur görülebilir? böyle rezalet olabilir mi ya?
kaldı ki, trt'ye çıkan osman öcalan "oyları akp'ye verin" filan da demedi. "kürtler kendi adaylarını gösterip ona oy vermeliler" dedi. bu müptezeller şimdi bu adamı bahane edip pervin buldanlı ağaç dikme etkinlikleri yapıyorlar. "lan olum bunlar terörist, türkiye cumhuriyeti'nin düşmanları, bunlarla dost olunur mu?" diyorsun, adamlar "akp de yapmıştı" diyor. ondan sonra "biz hain değiliz."
trt ye çıkması ifade özgürlüğü olarak değerlendirilmiş.
oy almak için teröriste bile taviz veriliyor demek.
oy almak için teröriste bile taviz veriliyor demek.
Secimler zamanı yine trt ye konuk olacak ünlü düşünür fikirlerini dilediği gibi beyan edebilecek pek sayın kişidir.
Şimdi bi terörist devletin kanalına çıkıp dilediği gibi konuşabiliyor ve bu ifade özgürlüğü oluyor.
Lakin sosyal medyada veya sokak röportajında hükümeti eleştiren kişiler silivri ile korkutuluyor?
Hükümet yanlısı kişi hata yapınca hemen yayın yasağı getiriliyor ve bu konuda insanların fikir beyan etmesi yasaklanıyor?
Ne güzel yeni türkiye imiş lan bu.
Şimdi bi terörist devletin kanalına çıkıp dilediği gibi konuşabiliyor ve bu ifade özgürlüğü oluyor.
Lakin sosyal medyada veya sokak röportajında hükümeti eleştiren kişiler silivri ile korkutuluyor?
Hükümet yanlısı kişi hata yapınca hemen yayın yasağı getiriliyor ve bu konuda insanların fikir beyan etmesi yasaklanıyor?
Ne güzel yeni türkiye imiş lan bu.
Bebek katili Abdullah Öcalanın kardeşi ve bir numaralı akplidir.
Terörist başının kardeşi.
bunu savunanlar var amk.
Felç geçirmiş olan teröristtir bazı kesimlere geçmiş olsun baya üzülmüşlerdir.
corona nedeniyle ölmüş.
gebermiştir. vesile olan tüm koronavirüs varyantlarına teşekkür etmeyi bir borç bilirim.
güncel Önemli Başlıklar