bugün

çok hızlı satar.
Kızlara ilgisi fazla olan erkektir. sherlock holmes olmak gibi olmasın ama muhtemelen satıcıdır.
(bkz: hulk)
-muhtemelen uzun zamandır abazandır .
-her lafa kendini sokar .
-belli etmeye çalışır kendini .
(bkz: satis rekoru)
(bkz: yavşak)
değişime açık, gelişime kapalı erkektir.
(bkz: mal)
(bkz: sik kafalı japon askeri)
genelde yavşaktır. kızlar gelince sözleri yaymaya başlar. paso yanındakileri küçük düşürmeye çalışıp süper erkek havası yaratmaya çalışır. ve genelde kızlar da bu numarayı yer.

benim aklım almıyore.
yavşaktır. şakşakçıdır da. kızlar da hep bunlardan hoşlanır. aman allah'ım nasıl bir dünyaya doğurttun bizi, nasıl!.
türk kültürünün özelliklerinden biridir efendim bir ortamda kız varsa o ortamda küfür edilmez ve edepsiz bel altı şeylerden bahsedilmez he diyeceksiniz ki ukala sen uyguluyor musun? deniyorum efendim ama bu duruma bir çok kez şahit olmuşluğum vardır. velhasıl kelam güzeldir efendim.
(bkz: yalama)
ıslak odunla yavaş yavaş, tadını çıkara çıkara dövülesi erkektir.
Bu konuyla ilgili çok ilginç bir vidyo izlemiştim zamanında kişi spor salonunda yeni başlamıştır. çalışmaktadır. 1-2-3 derlem ortama olanüstü bir afet girer kahramanımız 1-2-3 diye sayarken şu şekilde deişmiştir. 101-102-103 tamamen kızları göreünce değişen 2 yüzlü erkektir.
dozajıyla alakalı yorum yapılabilecek bir durumdur.

şöyle ki; her cins, ortama başka bir cins girdiğinde konuşmalarında olsun, davranışlarında olsun bir değişime ihtiyaç duyar. bu o kişinin o cinse yazmasıyla falan alakalı olmayabilir her zaman. örneğin bir erkeği ele alalım: bu erkeğimiz kendi erkek arkadaşlarının yanında her türlü muhabbeti yapsın. afedersiniz gaz çıkarsın, akabinde geğirsin. amlı, s.kli muhabbetler ortalığa saçılsın. fakat sonra ortama bir erkeğin kız arkadaşı gelmiş olsun. ortamda bir kızın olmasıyla birlikte bizim erkeğimizin anlattığı hikayeler değişmeye başlar, ağzına bir sansür uygular. hareketlerine dikkat eder. fakat bu erkeğimizin yavşak olduğunu mu açıklar? hayır tabi ki. bu örnekten anladığımız kadarıyla ortama kız girince değişen her erkek yavşak değildir. herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır efendim.

şimdi başka bir bakış açısıyla değerlendirelim olayı istersiniz.

bu sefer başka bir erkeğimiz var. bu erkek diğer erkek arkadaşları ile bir barda otururken sessiz sedasız, masaya bir diğerinin bir kız arkadaşı gelmiş olsun. bu kızı gören sakin erkeğimiz, bir anda, adeta yırtık dondan çıkar gibi arka arkaya espriler patlatıyorsa, diğer arkadaşlarına laf atarak onlar üzerinden prim yapmaya çalışıyorsa, her lafın ortasına atlayıp, kızın her dediğiyle aynı fikirde olup, her konuşmasında onu destekler bir tavra giriyorsa allah bu erkeğimizin belasını versin, tez zamanda boynu altında kalsın efendim.
şahsımın başından geçen çok garip ve düşündürücü bir olayda baş rolü kapan erkektir.

okuldayız. bir müzik grubumuz var, ben solo gitar çalıyorum, sınıfta grubun vokali ile diğer grup elemanlarını beklemekteyiz. bu sırada ben elime gitarı aldım, açtım amfimi de parmaklarımı açıyorum, çalıyorum işte bir şeyler. vokal arkadaş da pencereden dışarıyı seyrediyor. yaklaşık 20 dakika boyunca ben gitar çaldım o dışarıyı seyretti.

neyse, sınıfa bir kız girdi. sesi duymuş olsa gerek, bizi dinlemeye gelmiş. ben ayaktayım, vokal arkadaş pencere kenarında oturuyor, içeriye giren kız bana baktı, ben ona baktım "kolay gelsin" dedi, "teşekkür ederiz" dedim, istifimi bozmadan devam ediyorum, çantasını falan almaya gelmiştir diye düşündüm ilk. baktım bizim vokalin yanına oturdu. şaşırdım ama devam ettim çalmaya.

10 saniye sonra vokal arkadaş, pencereden kafasını kıza doğru çevirdi, kaşlarını çatmış bir şekilde bana döndü ve şöyle dedi "yeter leadman, kapat artık şunu şişirme kafamızı".

ulan 20 dakikadır güzel güzel dinliyordun, ne oldu?
(bkz: bukalemun)
kızın gözüne "cool" görünme çabaları vardır bu kişide, ama genelde hem kızın gözünde hemde arkadaşlarının gözünde düşer. artistlik yapma çabalarının boşa çıkması kuvvetle muhtemeldir, fırsatını bulursa arkadaşı anında satar bile.
ortama giren kıza ve erkeğin nasıl değiştiğine bağlıdır.
- lan sikerim sizin yapacağınız işi bee
[kız girer]
- şimdi bende iyilik kişiden kişiye göre değişir...
uzatmayalım;

(bkz: yavşak)
şekil 1.a aynadaki yüzüm...
bir gün arkadaşla okul kantininde bacak bacak üstüne atmış, yayılmış oturuyor, havadan sudan konuşuyorduk. hatunun biri geldi oturdu masaya arkadaşın arkadaşıymış. arkadaş bacaklarını topladı kendine çeki düzen verdi, çok dikkatimi çekmişti. deliğe saygı duruşu gibi garip bir şey lan bu. tabi ben dahada yayıldım. sonra beni öyle bir gülme aldı ikisinide paranoyak ettim.
ne gülüyorsun ork4n? ne oldu yea? bu neki ne? hedecan bu arkadaşın niye hep gülüyor yhaa? harbi ne var la?**
kız için babasını bile satabilecek olan abazan kişilik.
erkek muhabbetlerine * ara vermek '' değişmek '' olarak algılanıyorsa eğer, saygı duyulması gereken insandır. yok kişiliğinden taviz veriyorsa eğer, gereksiz insandır.
şimdiye kadar burya entry giren insanların, yarısından fazlasının da bu gruba girdiğine eminim. çünkü elini salladığın yerde, bu tiplerden bir yığın var maalesef.