bugün

'yaptığım işten zevk almıyorum, hatta bütün bu olan durumdan tiksiniyorum, hayattan nefret ediyorum, herkes salak,aptal' ifadesinin yüzünde tam bir anlam kazandığı kişi.
ayrıntıları çok iyi kavrayabilen, bu yüzden de hemen herşeyde eleştirilecek birşey bulan şahıs.
her seferinde kendisiyle dalga gectiren (ki çoğu zmaan hakederler), sonra telefon yüzüne kapatılan gerizekalıların hala aramakta ısrar ettikleri showmandir.
"tv benim cehennemim. Bu cehennemin içinde yaşıyorum ben. Bu cehennemin içinde yaşadım, burada öleceğim."

Zaga, Makina ya da disko kralı'nda içine girdiği kalıbın aslında tam olarak kendisi olmadığını bilecek kadar çok izledim kendisini. Sadece onun programına çıkıp adını duyurmaya çalışan yeniyetmelere lafını esirgemediği için hayatını sanata adamış insanlara saygısı olmadığı anlamına gelmez. Şimdi çok eleştirilse, seveni kadar sevmediği de olsa Okan Bayülgen'siz bir tv dünyası ne kadar yavan olurdu düşünmek lazım. Kaldı ki kendisinin acımasızca eleştirdiği insanları bile programına çıkartacak kadar adildir; onlar da o programa gelecek kadar kendisine hak verdiklerini kabul etmişlerdir.

Bunun dışında iyi bir oyuncudur da. Gerek Ağır roman gerekse Komiser Şekspir'deki performansı takdir edilesidir.
Hem o olmasa onca animasyonu kim seslendirecekti. iyi adamdır, iyi. iyi ki vardır.
baba olduktan sonra son derece oturaklı olan şahıs.
bu adamı seksi bulan erkek tanıyorum. ve ölmeye gidiyorum.
Consume, obey, die adlı bir jingle hazırlamış kendisi programına.. Jingle demek doğru mu onu da bilmiyorum gerçi, neyse. Nihayetinde bu adam Hayko'nun ona hediye ettiği şarkının sözlerini ve arada kendi solo söylediklerini düstur haline getirmiş bir medya grubu ve kitle sayesinde bu noktaya geldi. Bu düzende senelerce milyonları götürüp kıçını sağlama aldıktan sonra bir anda sistem karşıtı olması hiç samimi gelmiyor bana.

düzeltme: ben de o kitledenim, olmadığımı iddia etmedim zaten. Bahsettiğim olay samimiyetsizlik.
kendi bakış açısıyla sikine bile sallamayacağı filmleri kendi programında harika harika diyerek kişiliğini ayaklar altına almış showman...hayır hala çok seviyoruz, orası ayrı.
programlarda konuşmalarına doyamadığım, her yönüyle çok beğendiğim, sonsuz saygı duyduğum, adam gibi adam. onu, 3 gün arka arkaya izleyebilmek çok güzel bir şey. bi de program biterken bir 'hoşçakalın' dese, ayrı bi mutlu olurum.
insan olduğu ve hata yapabileceği hesaba katılması gereken kişi. iyisiyle kötüsüyle sevilir ya da sevilmez; ama her davranışında marjinallik ya da orijinallik aramak hata olur.

nadiren tavırlarını pek samimi bulmasam da severim kendisini, misyonu her neyse iyi yerine getiriyor. ayrıca pek karizmatiktir.
dün gece kendilerinin yapmış olduğu mantıklı konuşmalar sebebiyle, sigaraya hayır reklamıyla gönlümü fethetmiştir.
başlangış olarak kullandığı cingılımsı boktan şey gerçekten bi boka yaramaz. o değil de hayko cepkin boşa gitmiş.
super televizyon programları yapan adam. beyazıt öztürk ve diğerlerine hiç benzemeyen bir zekası ve programları vardır. oyunculugu ise o kadar başarılı değil. rejisör olarak daha başarılı olacağını düşünüyorum. isterse çok güzel bir tiyatro oyunu yapacak imkanı olmasına rağmen neden yapmadığını bilmiyorum. ayrıca son oynadığı filmde neden oynadığını hiç anlamıyorum. çok gereksiz, kalitesiz bir senaryo ve yönetmenliği olan bu filmde oynamasaydı hiç birşey kaybetmiycek belki kazanacaktı. filmde bahsedilen herşeyi zaten disko kralında ve medya kralında anlatıyor ve eleştiriyor. tv programında keyifli oluyor medyayayı eleştirmesi ama sinema filminde çok gereksiz. zaten ağır roman dışında oynadığı filmlerde oynamasa daha iyi olurdu. ayrıca oynadığı bir reklam filminde baba olmasıyla ilgili bi replik geçiyor. bu filmdeki replikte çok rahatsız edici. bunun dışında "iyiki doğdun" diyebildiğim nadir insandır kendileri..
Zeki adam. Nerede ne yapacağını çok iyi biliyor.
Mükemmel bir yetenek avcısı.
afro asyalı türk maymunudur. * * *
yeni sakallarıyla necip fazıl'ın çakması gibi duruyor olduğunu söyleyenler oldu mu onu merak ediyorum. dün gece ki programından bir beyit söyleyeyim kendisine

--spoiler--
ne madonna ne shakira
yaranamaz okan gibi kro ya
--spoiler--
iyi bir seslendirci.kepçe kulaklı salak espiriler yapan bir şovmendir (bkz: Espiri tutmadı)
(bkz: #4868445)
son filmi olmamış.

(bkz: kanal i zasyon)
türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük balonu. daha önce bu kadar şişirilmiş başka bir insan yok. türkiye türkiye olalı böyle balon görmedi.
kim ne derse desin,çok seviyorum bu adamı !
zeki oldugu kadar sevimli,mıncırılası.
timuçin esen olayı üzerinden "magazincilere" vurmaya çalışan sözümona sanat camiasının içindeki zerzevatın zamanında kamera görünce haber olmak için "şebeklik" yaptığını söyleyen zat. sevmem etmem kendisini ama aykırı ve zekidir, yeri gelince aptal olduğu halde kendini zekki zannedenlere giydirmekten geri durmaz. yaptığı zagavari programı da saçma buluyorum.
kalite adam da, çok önemsiyor be sözlükleri. burası sözlük okan aaaaağbi biz burada kimseyi sevmeyiz. o yüzden çok önemsememek lazım.

alanında özgün bir adam ama sanırım son dönemlerdeki törpülenmişliği, sıradanlaşması sözlüklerden ileri geliyor. zaten kendisi de sık sık söylüyor sözlükleri okuduğunu. dedim ya çok okuyup kendini sözlüklere göre şekillendirmemesi lazım. "bunu yapardım ama sözlükler beni tefe koyar" koysun mına koyim. onlar bugün koyar yarın yine çıkarırlar tepelerine seni.

halbuki biz o dark okan bayülgeni özledik. telefonda ağzını eğe eğe iy akşamlaaaaoor diyen bacıları aynen geri postalayan, konuklarına laf sokan hatta programı terketmelerine neden olan, her bi boku eleştiren okan bayülgeni. şimdiki biraz babacan olmuş sanki.

hadi okan daha sert! daha acımasız evet, eveeet!
türk televizyonu denildiğinde akla ilk gelen şahsiyettir. bana göre bu sektörün solmaz çiçeklerinden okan bayülgen ve acun ılıcalı. ikisini aynı kefeye koymaktan hiç çekinmiyorum. asıl televizyoncu bence sıfırdan bişe yapıp yaptığı işin tekrarına düşmeden onu geliştirebilen kişidir. acun türk televizyonlarında rayting rekorları kıran yapımları imza atmış ve sunmuştur. keza okan bayülgen de gece kuşu ve zagayla başlayan serüvenini formatını geliştirerek yenileyerek günümüze kadar gelebilmiş nadide televizyonculardır. önünde saygı ile eğiliyorum hocam. programına taşıdığım binlerce üniversiteli gencin de benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.
yakında haftanın her günü degişik isimlerde program yapacagı düşünülen showman.