bugün

(#10353987)'den bir saat sonra telefonuma mesaj geldi... sen atmışsın gardaşım. rüyanda meyhanede içtiğimizi, benim sana bi derdimi anlattığımı görmüşsün ben bunları yazarken.
ulan oğlum bu kadar sevişmesen, evliya olurdun şerefsizim!*
size daha önce objebi'den bahsetmiş miydim balalar? hayır, hmmm peki gelin şöyle yamacıma.

kendisi dini cemaat lideri, araştırmacı, yazar ve aynı zamanda BAV'ın kurucusudur. Asıl adının Adnan Arslanoğulları olduğu öne sürülmektedir.

Cemaatiyle birlikte ateizm, Darwinizm ve Siyonizm karşıtı görüşlerini savunduğu kitaplar ve belgeseller hazırlamıştır. Kurucusu olduğu Bilim Araştırma Vakfı, kendi sitesinde amacının "dünya çapında barış, huzur ve sevgi ortamı oluşturmak" olduğunu ifade etmiştir.

Bununla birlikte çeşitli basın organlarında kendisini bazı suçlarla itham eden iddialar gündeme gelmiştir. Kurucusu olduğu Bilim Araştırma Vakfı'nın, evrim karşıtı olduğu ve yaratılışçılığı savunduğu ve bunu duruşu yaygınlaştırmak için konferanslar düzenlediği bilinmektedir.

sonuç itibariyle güzel, çok güzel bir insandır. böyle munis, sizleri de çok seviyor; kedi canını o'nun.
daha tanımadan özleyeceğimizi öğrendiğim yazar.

(bkz: bu ne müthiş insandır)
jerfi olduğuna kesin gözüyle bakılmaktadır.

http://www.youtube.com/watch?v=z8MCITBFQLI
lan bir de bana ayarcı mayarcı diyorlar, hassiktir ordan. eğer benim verdiklerim ayarsa, bu ne?
ömrümde ikinci kez zaaa diye güldüm, üstat saygıyla eğiliyorum. *
şahsıma vadettiği muzun, çürümüş ve pörsümüş olması üzerine hayal kırıklığına uğratmış yazardır.

(bkz: bu sefer güldürmedi)
gudik adam.
altıncı adam.
sessiz adam.
farklı adam.
işsiz adam. severim kendisini.
adam madam, sayarım ben buna.
buzdolabında olması gereken üç şeyden üçüncüsü.
(#9294552) nolu entrysini okuyunca bana: "o nasıl entry arkadaşım!" dedirtmiş ve beni hayran bırakmıştır. entry nin son cümlesiyle de altın vuruşu yapmış olan yazardır.
(bkz: helal olsun)
(bkz: bundan sonra takipteyim)
artılı eksili diyalogtur bildiğin.

+ obbim sence siyah french nasıl durur bi insanda?
- sik gibi amk.
+ terbiyeli ol lan!
- pardon... sik gibi.

msn üzerinden bir resim gönderecek... sitesiyle ilgili bişey:

- al işte bak. bunu koyucam.
+ olm sapık mısın hasta mısın? nasıl site lan bu site? dns ayarlarını değişmeden girebilecek miyiz?
- aaa dur lan.. ben onu bizim elemana kopyalamıştım.. yanlış oldu.. bakma.. kapat hemen.

(bi tane anadan üryan kadın.. amuda kalkmış.. yanında da bahçıvan tipli bi herif.. arkada...)

+ hayır arkadaki kaplan ne alaka onu anlamadım
- lan bakmasana! hala bakıyo! kapat.

yaşanmış olay. kurgu değil bişi değil.

+ hayallerim yıkıldı ya.
- (5 dakka sonra gelen cevap) nie?
+ bu ramadan sapıkmış biliyo musun?
- (10 dakka sonra gelen cevap) nasl?
+ seks partileri falan düzenliyomuş.
- (7 saniye sonra gelen cevap) nerde???
+ ya bi siktir git.
- terbiyeli ol lan!

çok kibar ya.. acaip romantik.. anlayışlı. yazıları tıpkı beni anlatıo.. hisli çocuk. gerçekten.

http://www.youtube.com/watch?v=tJ7QWz62Elo
(#6092376) hababam sınıfındaki ahmet geldi bir an aklıma, gözlerim doldu yeminlen.
(#11037938)
bu adam beni dinlemiyormuş lan. çok üzüldüm hakikaten. halbüsü ben kendisine ilgili diş macunu kullandıktan sonra ağzımda oluşan kanamalardan, lezyonlardan bahsediyordum. yer yer de elimdeki peçeteye kan pıhtısı tükürüyordum.
bugün sosyal bir deney yaptım.

23 haziran olan doğum günü tarihimi 21 mart olarak değiştirip facebook ve bilumum sosyal medyanın bizi yapay sevinçlere nasıl boğduğunu deneyecektim. öncelikle her şey çok eğlenceli başladı, fakat 00:00'da start alan bu deneyimde tam 10 saat içinde 62 farklı insan tarafından doğum günüm kutlanınca bazı düşüncelere terk edildim.

isterdim ki 2-3 kişi değil 20-30 kişi "la senin doğum günün bugün mü topbaş?" desin. ama demedi. olsun lan yine de çok mutlu oldum, keşke doğum günüm olsaymış bugün. 23 haziran'a çok var zaten, bakarsın hediye alan da çıkar.

neyse, iyiki doğdum yazarı.

edit : 72 oldu.

edit': 120'den sonrasını saymadım.

bir deney cezbedilmesi kolay kişiliğimde hobiye dönüşmeden son vereyim ben bu olaya.
kendisine (t)objebi dediğimde 'bana sadece fuckbuddylerim tobjebi diyebilir.' yanıtını veren güzide insan.
hep gördüğüm, hiç bilmediğimdir.
ccc sinirli insan ccc
(#3790565) güldüre güldüre bi hal etmiştir akşam akşam.
--spoiler--
aman kimseler duymasın
aman kimseler görmesin
sonra düşeriz dillere...
--spoiler--
Bir fotoğrafın da gördüğüm üzre, güzel hırkası olan yazar.
karması ulu olan gördüğüm tek yazar sanırım. entrylerini takip etmekteyim.