bugün

Çünkü mükkemmel bir gerizekalı olduğum için. Teşekkür ederim.
Çünkü neden olsun

görsel
Olanı şutlarsan...
Tekrar üzülmek istemediğim için sanırım. Ayrıca emin olamıyor insan.
ben bilgisayar başında çalışan bir insanım tüm işlerim burdan aşık olabileceğim tanıyabileceğim kimse yok.
gerek duymuyorum.
hep bir baş ağrısı durumu.
flörtten öteye gecemedim yillardir. eved.
Salak ve tipsizim.

Diğer soru?
çünkü 27 yaşıma geldim artık ilişkiye başladığımda sonunu görmek istiyorum. dibini görmediğim suya girmeyecek kadar tecrübe edindim.
bilmiyorum.
Şartlar gereği ruh halimiz değişti. Ruh halimiz gereği biz değiştik. Değişim gereği ayrıldık.
var da ne oluyor sevmiyorum bilader eş dost hatrına.
Sevgilim yok sözlüm var.
Evliyim amk.
Kimse beğenmediğindendir, belkide.
Bu aralar sorumluluk almaktan maho ağa gibi depar atarak kaçıyorum ondan.
Kendimle kaldığımda daha mutlu gibiyim yani hayatıma birini almaktan ya da kırılmaktan korkuyorum belki biraz saf olabilirim evet.

(bkz: saf)
Zor seviyorum, armudun sapının hücre zarını görüyorum, kolay etkilenip anında soğuyorum.
Zaten evde de kaldım çok da tın yani artık
Geldi de bizmi sevmedik çılgınlar gibi.
Ulan olmayan bir şey için bu kadar dil dökülür mü neyse üzülmeyin olmazsa kendisi kaybeder.
ben seni severim sevmesine de toplum buna hazır değil

(bkz: #11645638)
Daha çok gencim, biraz daha yaşımı alayım diye bekliyorum
Aklınız varsa sevgili takılın, evlenmeyin.
Bırakıp gidiyor çünkü her kadın beni. (Ne güzel devrik cümle oldu lan ehe). şaka bir yana gerçekten her kadın terk ediyor ya, benim terk ettiğim sevgilim yok gibi bir şey.

inanılmaz bi hayat yaşıyorum.

Dedem intihar etmiş, annem babam seneler önce ayrılmış ve bir sürü insanla evlenip tekrar tekrar ayrılmış. Annemi sevmiyorum, babam sabah akşam azarlıyor. Kadınlar terk ediyor. inanılmaz..

Yine de yaşamak, bir bahar çiçeği gibi taze.
bir düşüneyim, sevgi- li yani sevgiye sahip olan kişi demek. sevgiye layık olan kişi demek. bir düşünelim : hayatımda sevdiklerim de beni benim sevdiğim gibi sevmeyi kabul ettiler mi? hayır. biraz o halde benim sevgimin sahibi olacak kişi benim sevgime layık olmayı veyahut ben tarafından sevilmeyi kabul etmiyor. o halde benim sevgimi veremeyeceğim bir insana sırf egomu tatmin etmek için veya bir sevgilim olması için sevgilim demek doğru görünmüyor kanımca.
sevgilim olmasını istemediğim için bir sevgilim yok, günümüz kızları sevmek, sevilmek olayını çok farklı anladıkları için hiç gerek duymuyorum.