bugün

/
2
kendisinden başka kimseyi ilgilendirmeyendir.
size mi kal kalmıştır bu bacımızın namusu. çükünü toplayamayan erkeklerin namusunu soran başlıklar açmanın zamanı gelmiştir.
sözlüğün anasını belleyen aptallıklarla dolu başlıklardan sadece biri.
ayaklar altındadır. kendisi de bedenen ya.klar altındandır. yani hep alttadır bu!
bir insanın namusu bacaklarının arasında değil beyninin içerisindedir. evlendikten sonrada namussuz olunabilir. ölçüsü,tanımı yoktur. bilende yoktur. namus namustur. kimine göre öpüşmektir, kimine göre 5kişiyle yatmaktır. kucaktan kucağa oturup başkalarına or.spu diyen kızlarda vardır, asıl böyleleri tehlikelidir.
kimseyi ilgilendirmez.
kendinedir.
yoktur.
senden namuslu olduğu kesindir.
Ruhu fahişe olmadıktan sonra yapılan hatalar tekrarlanmadıktan sonra hiç önemli değildir. *
kendi bacaklarının arasına güvenemeyen patlak kız.
namusun kasıklarında olduğunu bilen kızdır.
zeki kızdır.namus bacak arasında değildir, bacaklarını kime neden ayırdığınla alakalıdır. b
çok ta fifi.
gitmiştir.
ak parti döneminde gerçekleşmiştir.
çok doğru bi laf etmiştir ve ettiği bu laf için onu sorgulayanların sorgulanması daha doğru olur kanımca.
kesin patlaktır...
olası rte cevabı

(bkz: kız mıdır kadın mıdır bilemem)
yan odada sikişiyo (affedersiniz) sonra da böyle söylemlere giriyo .hala anlamış degilim bi kız kadın her ne haltsa kendini ona buna siktirip kullandıttırabiliyor yoksa cidden ben mi geri kafayım bazen düşünüyorum o seks denilen şey bu kadar da güzel bişey degil hani hele ki ona buna yaptırıyosan .yok yok ben geri kalmışım yoksa diger türlüsü olamaz.
kimi kimseyi ilgilendirmeyendir. kendinedir.
namusu başka bir yerlere kaçmış kızın namusudur aynı zamanda. bir de 12 parmak bağırsağına göz atılsın.
bir başkasının jinekolojik durumu bu ülkede neden abaza ergenleri daha çok ilgilendiriyor anlamıyorum *
Böyle diyen kızın namusu, 2 dudak arasındadır dicem ama bacak arasına giren dudak arasınıda halletmiştir
iki bacağının arasında değildir. ahlak yerlerinde aranmalı.
/
2
güncel Önemli Başlıklar