bugün

gerçek müslümanlar sever, iktidarın müslümanları pek haz etmez.
ben müslümanım elhamdülilah ve çok şükür atatürkçüyüm.
elhamdülillah müslümanım ve atatürkçüyüm.
Müslümanlar degil.
Hayin fetöcü adnanci deve sidigi içen gavsçi badeci gavaslar sevmez.

Allaha sükür biz çok severiz.
(bkz: at yalanı seveyim inananı)
Bu işin inanç ile alakası yok. Ulu Önderimiz vefat ettiği zaman yabancı ülkeler'den çoğu komutan ve lider taziye mesajı yolladı. Hakkın'da ise onurlu ve güzel sözler ile uğurladılar. Bunların çoğu islam dinine mensup muydu ?. Hayır demek'ki bu işin inanç ile alakası yok. Yetiştirilme tarzı ve eğitim'in çok önemli yeri var burada. Eğitimsiz ve cahil biri bilip bilmeden Ulu Önderimize hakaret edebilir bunun içinde kurunun yanın'da yaşda yanmasın lütfen.
yazar burada günah çıkarmak istiyor. "götüm yemedi, tırstım, uzama çalışmaları yapıyorum" demeye çalışıyor.

geç olsun, güç olmasın.
yanlış olan söylemdir. müslümanlar atatürkü değil atatürk üzerinden prim kasan babası anonimleri sevmez.
Aslında iki farklı kişiden bahsediyoruz. Biri asker olan mustafa kemal diğeri de bazılarının söylemekten imtina ettiği atatürk.

Bir kısım dindar üstad dedikleri "fesli" gibi düşünüyor. Yani yunan galip gelseydi de şeriat ile yönetilmeye devam etseydik.

Bu modellerin mustafa kemali sevmemesi anlaşılmaz bir şey değil. Bu modeller mustafa kemali alkol aldığı için eleştirir ama halife dedikleri padişahların yakınları tarafından açıklıkla ifade edildiği hâlde padişahların halife sıfatı taşıdıkları halde alkol almasına söz etmez.
Neden müslüman olunca akpli mi olmamız gerekiyor?
Elhamdülillah müslümanım ve atatürkçüyüm milliyetçiyim. Hadi bakalım.
meclisi bereketi için cuma gününe denk getiren, kuran hatmiyle ve kurban kesimiyle cuma namazı eşliğinde meclis açılışı yapan birini müslüman niye sevmesin?

haim nahum şerefsizinden haberi olmayan, lord curzon'u daha önce duymamış, 24 temmuz 1923 izmir iktisat kongresi öncesi dış uluslu dayatmaları bilmeyen, neye mecbur kaldığımızı kavrayamayan cühelalar konuşmasın bir zahmet.

merhum necmettin erbakan, atatürk'ü seven ve sayan biriydi. ahiretinden şüphe mi duyarsınız?
Seviyorum lan hayırdır müslümanlığımı mı tartışacaksın , dırzo.
uzaktan kumandalı müslümanlar sevmez evet doğrudur.. kafası çalışan sorgulayan müslüman bu tarz orospu çocukluğu yapmaz...
ben müslümanım, atatürk ü de çok severim.
Yarramı (Yar ağamı) sevmez.
Atatürku sevmeyen bırak müslümani insanmidir acaba onu düşün.
chp lilerin atatürkden nefret edilmesi için harcadığı eforu da unutmamak lazım .

atatürke en çok zarar verenler günümüz atatürkcüleri dir .

müslüman insanın ölmüş gitmiş bir insanla işi olmaz .

ancak atatürkün adını kullanarak karınlarını doyurmaya çabalayan atatürkcüler böyle değil .

ben atatürkcüyüm bana oy vereceksin diye bir şey söz konusu bile değil .

zaten chp nin en son ne zaman iktidar olduğunu sorsanız hesap makinesi gerekir hesaplamak için .

yani bu millet chp yi artık bir tarafına takmıyor .

takmaz da çünkü kendilerinden yeteri kadar nefret ettiriyorlar .

aziz türk milletine aptal demeleri koyun demeleri bunun en güzel örneklerinden dir .

tabi türk milleti de bunlara yıllardan beri bir güzel koyuyor koymayda devam edecek gibi gözüküyor çünkü chp lilerde en ufak bir gelişme yok .

yani türk milleti aptaldır demekten kendilerini alamıyorlar .

böylece kendi rezilliklerini örtebileceklerine inanıyorlar .

hal böyle olunca da aptal dedikleri milletin maskarası oldular .

umarız hep böyle devam ederler ve kendilerini annelerinden başka kimse sevmez !
Kavga başlasın start verildi yiyin birbirinizi.
Atatürk´ü sevme isi biraz göreceli.. Ilk önce Atatürk´e söverek büyüyen cocuk, ileride Atatürk´e sövmeyi birakip yaptigi isleri bugun ile kiyaslar ve neticede hafiften bir muhabbet besler. Yillar sonra ise dünyada ki diger ülkelerin durumuna bakinca Atatürk bos adam degilmis der ve sevmeye baslar.