bugün

dokuzuncu nesil hoşgelmiş yazardır. kızıl saç rengini 'üniversiteye geçtim hahayt rengi' olarak tanımlamıştır. *
(#16298530)
nesildaş yazar. hoş gelmiş. *
hos gelmis yazar.
Nesildaş yazardır, hoş gelmiştir.
teflonda en iyi yemekleri yapan yazardır. başarılar dileği teflondandır.
Hosgelmis. şu dandik nickleri nereden buluyorsunuz anlamam.*
x adlı şahsı sürekli çay kahve doldurmaya mutfağa gönderirlerdi. zavallı x, bir tepsiye çayları doldurup salona götürürdü.
o sırada acımasız ev halkı, mutfağın lambası açık kaldı manasına gelen mutfak lambasıııı diye seslenirlerdi. x de sinirlenip her seferinde mutfağa geri dönerdi.

zamanla ismini mutfaklambasi zanneden yazar, nickini de mutfaklambasi yaparak sözlüğe katıldı.
(#16412542) ensest ilişki kan bağı olan kişiler arası cinsel ilişkiye denir.
tatlı, hoşsohbet bir yazara benziyor. nesildaşım olur kendileri. hoşgelmiş, koştursun efenim sözlükte.*
(bkz: yara bende derman sende)
Babalarımızın çok samimi olduğunu düşündürten yazardır. * Hoşgelmiştir. Hayırlı olsundur.

Dilerim güzel entryleri ile çökmekte olan Uludağ' a can olur, kan olur.
87 entry ile dünün en çok entry giren yazarı.
Vakti zamaninda 139 entry ile birinci olmus yazar.
tahminlerimizce doktor olan yazardır, hoşgeldik diyoruz. *
(bkz: Massey Ferguson)
kafası karışık yazardır. *
yeni tanıştığım renkli bir kişiliği olan yazar. hep yazsın hep okuyalım kendisini.
gündüz vakti insanını aklına türlü şeyler sokan yazar.
Yazdıkları okunası yazar, ayrıca beni hatun kişi sanmış yazar, ( var bir kaç kişi daha beni öyle sanan zannımca sorun bende ).
iyi bir müzik kulağına sahip sevimli ötesi yazardır.
okulda otururken canı makarna çekmiş; ve sınıfın ortasında kettle da makarna yapmış yazar. hem de rus salatalı *
şu hayatta kafama en çok uyan kişinin ta kendisidir mutfaklambasi. iyi bir müzik kulağı olduğunuda eklemeden geçmeyelim gene. kendisi için yaptığım müziği de çok beğenmiştir. hem gene yaparım ben ona. hatta hemen başlıyorum yapmaya. tipi de sevimlilik abidesidir.

edit: azar
küsmediğim yazar kişisi. Şaka şaka, joke joke.
yardımsever ve anlayışlı bir yazar. kendisine teşekkür ederim.
bilardonun anasını ağlatmış, ardarda 3 top birden sokmuş, rakip tanımaz yazar.