bugün

rüya gibi bir adam. filmlerden fırlamış gibi.

ailesi milliyetçi-muhafazakarmış.
üniversiteye gidip kurda kuşa (solculara) yem olmuş.
türlü suçlara, pisliklere karışmış. hapis yatmış.
twitter'da aktif bir adam.
ama ne tesadüftür ki, sol ideolojisiyle yoğurulmuş bu adam, emperyalizmin, merkez sağın türkiye temsilcisi olan akp'yi eleştirmiyor bile.
şimdi de çıkmış akp'nin belki de en büyük derdi olan mustafa sarıgül'ü zor durumda bırakacak twitler atıyor.

akp için gerçekten rüya gibi.

bu adamın gerçek bir şahıs olması, akp'lilerin en çılgın rüyaları için bile absürt.
bu adamın gerçek bir şahıs olduğuna inanan insanların olması da akla mantığa sığmaz aslında, ama ülkemizde mümkün
komik. ne dhkp-c ne benzerı hıcbır legal-illegal solcu yapılanmayla alakası olamayacak akp sempatızanı algı yonetıcısı. bu tip oportunıst kişilere karsı ayık olunmalı en tehlıkelı ınsan turudur bu etkı ajanları.
Gerçek hesap kullanacak kadar cesareti olmayan şahıs, yemişim dhkpc militanlığını sen önce gerçek hesap açacak kadar cesur ol ondan sonra ne yazıyorsan yaz. Bilirsiniz toplum olarak gizli olan hep bizde merak uyandırır. Bu şahısta toplumdaki bu hassasiyeti iyi yakalamış olacakki kendisini sırlı bir zatmışcasına sunarak yazdıklarına hatırı sayılır bir ilgi topluyor. Şu sıralar 108 bin civarında olan takipçi sayısı, gerçek kimliğini yazsa emin olun bir haftada 10 binin altına düşer.
onu bunu bilmem ama chp-akp koalisyonu hakkında yazdıklarının kokusu yakında çıkar.
Elif Sultan kalsen konusunda zamanında tüyo vermişliği vardır. Twitter da bildirimlerini açtığım nadir kişilerdendir. Dezenformasyon OLDUĞUNU düşünmüyorum şayet öyleyse Köklü bir oluşum oldukları ve yalnız olmadığı kanısındayım.
fetöcü polislerden dosya alıp bilgi notlarından, fotoğraflardan, tapelerden anı twiti yapıp milleti kerizleyen bir zat idi. herhalde fetöcüler bunu daha önceden yakalayıp suçlarına binaen kendilerine devşirdi.

ben kel tuğrul'dan şüphelenmiştim. vay aq ya daha neler görücez.
fethullahçılara gizli tanıklık yapması karşılığında bu zamana kadar postu deldirmeden yaşayan dolandırıcı.

kim bilir kimlerin çocuklarının onuruna hangi lekeyi sürüp boşu boşuna hapse attırdın amkunun çocuğu.
ülkücü eğilimli kızları abdullah çatlı olduğunu söyleyerek ütmeye çalışan manyak çar.

ben de gerçek uday hüseyin'im diye ayıklamaya kalksam demek ki...
az önce yeniden yazmaya başlamış. https://twitter.com/Mustafaselanik3
okunmasını tavsiye ederim. en azından bakış açısı çok iyi.
dhkp-c'le falan alakası yok bu şahsın.
ya eski polis ya da eski asker.
%100 iyi parti trollü.
Sol oyları iyi partiye kaydırmaya yönelik çalışmayı selanik gerçekleştiriyor.

Gayrinizami harp taktikleri kullanıyor.

DHKP-C'li olsa gerçekten çoktan sepetlerlerdi.

her yere emekli teröristim vs. yazacaksın Dhkp-c'yi öveceksin dışarıda gezeceksin mümkün değil.

ki eğer öyleyse bile muhtemelen muhbir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar