bugün

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi hocası.
Görüp görülebilecek en ilginç hocalardan biridir. Genel muhasebe sınavında 6 sayfa verilip 20 alındığı görülmüştür.
(bkz: ben yaptım hoca vermemiş)
şu ana kadar 4 dersini aldığım * *** , ama sadece birisinden geçebildiğim *lanet hoca türlerinden sadece biri.ee 8 sayfa kağıda 8 veren adamın da sadece bi dersinden geçilir...
pendikspor'un fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçta 2.golü atan futbolcu.
koü mühendislik fakültesinin dekanından bile daha ünlü olan öğretim görevlisi şahsiyet. öğenciler pek sevmez kendisi. ben mi ben hiç sevmem.
uwo * lakaplı kocaeli üniversitesi mühendislik fakültesi endüstri mühendisliği öğretim görevlisi. kendisi dersini alan öğrencilere konu anlatımı ile illallah dedirtmiş , öz türkçeden soğutmuştur. bir başka taraftan ise geniş bilgi birikimi ile hepimizi şaşkına çevirir. sorun efendim ayakkabı nasıl üretilir , teknik terimleri ile anlatsın.kendisini nadir olarak gülerken ve fıkra anlatırken yakalayabilirsiniz. ders dışında ise şeker gibi bir kişiliktir kendisi. yolda görsün işi yoksa halinizi hatrınızı sorar , odasına gitseniz mutlaka birşeyler ikram eder , ağırlar sizi.
(bkz: süper mario)
http://img255.imageshack.us/img255/1747/fffyn1.jpg

not: facebook' taki mustafa ateş severler grubundan alınmıştır.
işletme ekonomisi dersinde, küçük, orta ve büyük işletmeleri anlatırken aniden nazım hikmetin, hocası yahya kemalden aldığı intikamı anlatmaya başlayan, seveni az, ama benim sevdiğim, çok muhterem, pek bilgili öğreti elemanı. bahriyeli olan nazıma yahya kemal okulda şiir dersi veriyor sonra istanbulun en güzel kadınlarından olan nazım hikmetin annesi celile hanımla yakınlaşmaya başlıyor ve bu olay okulda dedikodu haline geliyor. ve kıskanç nazım hikmet şiirde aruz vezni yerine serbest takılıyor böylece en son yahya kemalin kullandığı aruzu öldürerek intikamını almış oluyor.