bugün

Renkleri kırmızı beyaz olan, Lancashire'a bağlı, 45.000 nüfuslu Morecambe kasabasının futbol takımıdır.
An itibari ile Coca Cola League 2 'de mücadele etmekte ve 52 puanla 13. sırada yer almaktadır.
1920 yılında kurulan klup, maçlarını 6400 kapasiteli Christie Park'ta oynamaktadır.
Klubün tarihinde şuana kadar kaydadeğer bir başarısı yoktur.
bu akşam crewe alexandra karşısında öyle bir galibiyete imza atmıştır ki bu takım, tarih kitaplarında okutulasıdır.

favori morecambe, kesinlikle. crewe 17 ve 30'da bulduğu gollerle yarım saatte 2-0'ı buluyor. 53'te jevons farkı bire indirse de, 63'te donaldson "kolay gelsin birader?" diyor ve maç 3-1 oluyor.

ve morecambe oyuncusu parrish kırmızı kart gördüğünde, 71. dakika oynanırken, morecambe 3-1 geride. o noktadan sonra bir gol daha yerler veya böyle bitirirler diye düşünmekteydim ben şahsen. ama ne oldu? uzatmadan söyleyeyim ben, yendiler.

87'de curtis 3-2 yaptı. 90'a girilirken artell skoru eşitledi ve duraklama dakikalarının sonuna doğru mullin, 4-3'lük galibiyeti getiren golü attı. helal olsun lan, ne diyelim.
league one'a yükselme playofflarına kalmayı başaran fakat yarı final ilk maçında, dagenham red. deplasmanında dağılan takım.

bitime 20 dakika kala 6-0 gerideler. içerde bu takıma 6 atamazlar herhal.
dünyanın en sempatik armasına sahip futbol kulübü. kırmızı zemin üzerinde beyaz bir karides. premier lig'de boy gösterse keşke. topçular vs karidesler baya şenlikli olur. ayrıca fm 2014 de çalıştırmaya başladığım takım hedef öncelikle league 1.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar