bugün

-ay biz bizeyiz ayol şurda aç omzunu biraz daha, ayol aç aç, heeh!
iç ses: uuu beybi!
moda bazen zarif olmayı gerektirdiğinden sadece nazik de olabilirler pekala.
bundan 20 sene önce baş örtüsü başından alınan kızın o erkekle evlenme zorunluluğu olduğunu düşünürsek kuaförlerinde bayanlara yaklaşmak onları daha iyi anlamak için kırık numarası yapmak zorundadır. muammer ketenci de eskiden evli 2 erkek çocuk sahibi bi adamdı. kadnların dünyasına girdikçe onları anlamak için onlar gibi görünmesi şart.
onlarca-yüzlerce dünyalar güzeli kızı çıplak gören adam ya sapık olur, ya dönek.
belki de bu işin raconudur, kadınların kendilerine güvenmesini sağlamak için o şekilde duruyorlardır diyeceğim de, bu güven sorunu yüzünden kaç tane delikanlı abimizi kaybettik. heyt be eskiden çökertmeyle coşan terzi hasan abimiz oldu şimdi modacı cemil abimiz.
doğanın kanunu gibi bir şeydir, olması gereken gibi algılanıyor artık.
yaklaşık 7 yıldır yaptığım meslek de böyle bir zorunluluk yoktur.evet, ağırlık olarak sektörü eşcinseller yönlendirsede gayet tabi erkekler de söz sahibidir.

Ayrıca; sadece moda sektöründe değil, diğer sektörlerde de eşcinsellerin artık çok göz önünde olup oldukça itici gözüktüğü ve devirlerinin yakın zamanda sona ereceğini düşünüyorum.
aynı sektörde bulunma adayı olan bir bayan olarak aksine hiç rastlamadım. ama bunun bir nedeni var tabi. bir kısmı kırık olmadıkları halde kırıkmış gibi davranıyorlar çünkü aksi takdirde pirim ve ün yapamıyorlar. ben çok ünlü bir modacının gay olduğunu söyleyip iki çocuğu olduğunu bilirim. mesleki bir zorunluluktur kısaca.
(bkz: uğurkan erez)
(bkz: bugün ne giysem)