bugün
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin18
- dubai çikolatası45
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu16
- gecenin şarkısı11
- liseden sonra günyüzü görmemek17
- dinsiz olmak15
- herkesin atatürkçü olması23
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı26
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
(bkz: skib bıraktı)
kendisi zamanında galatasaray, avrupa'da 2001'den beri oynadığı en iyi futbolu oynamıştı. takım içinde dönen dolaplar gün gibi ortadayken ve takımdan ayağı kesilmesi gereken onca yerli futbolcu varken başarısızlığın bileti skibbe ve cassio lincoln'e kesilmişti. şimdi o yerlilerin galatasaray'ı getirdiği durum ortadayken skibbe'nin ayrılışı-gönderilişi daha bir büyük hata, daha bir kırılma noktası gibi geliyor göze.
yazık!
yazık!
eintracht frankfurt takımı tarafından görevine son verilen, teknik adam. kovulmasına rağmen galatasaray'a gelmesini istiyorum. 2000 döneminden sonra bize en iyi futbolu oynatan lakin 5-2'lik kocaelispor yenilgisinden sonra aforoz edilen bu adamı geri istiyorum. o dönemde şampiyon bile olabilirdik. belkide baros o penaltıyı atabilseydi hala buradaydı.
futbolumuz bu hallerde işte.
futbolumuz bu hallerde işte.
lan hagi de kovulmuşken... aman diyim!
galatasaraydan uzak durmalıdır. yerine daum getirilmiştir. o kadar kötü bir hocadır.
bu adam taktik -teknikten anlar mı bilmiyorum.en azından her türk insanı teknik direktör oldugu için onlar kadar anlar mı bilmiyorum.ama son yıllara bakarsanız adamın geldigi sene ki futbol kadar zevk verenini hatırlamıyorum.1 gol attık mı 5 e gidecek diye iddiaya girerdik.ki cogu macta gol sayisi +5 ti.yiyorduk fakat atıyorduk da.bugün bakıyorum 1 gol atarsak mutluyum.nerde skibbeye söylenen sözler ?
eskişehirspor'la prensip anlaşmasına varmış kendisi. ligin orta sıraları için iyi bir teknik direktör.
eskişehirspor'u da skibbe bırakması mümkündür tabi. ama severdim kendisini. sessiz sakin bi adamdı.
eskişehirspor'la anlaştığına göre, gazetelerin harf oyuncu cin manşetlerine hazırlıklı olmamız gerekiyor.
(bkz: skib attı)
(bkz: skib attı)
eskişehir'i gezdikten sonra o da halil altıntop gibi ts ile sözleşme imzalamıştır. şaka şaka ehe.*
adı şakaya ve laf oyunu seven basınımıza malzeme vermeye müsaittir.
eskişehir'e gelişi türk futbolu için kazançtır.
Eintracht Frankfurt'u düşürdükten sonra sıra umarım Eskişehir'e gelmemiştir dedirten teknik direktör.
eskişehirspor teknik direktörü..
Skibbe bırakmaması dileğiyle...
acilen eskişehirspor kulübünden uzaklaştırılması gereken, antrenör.
eskişehiride kesin skib bırakacaktır.
an itibariyle ntvspor'da. sik gibi de giyinmiş, bildiğin apaçi.
tt arenaya maç için gelmiş az önce de thomas vardı.
hertha berlin'le anlaştığı söylentisi olan eskişehirspor tektik direktörü.
hertha berlin teknik direktörünün görevine son vermiş, yıllık 1 milyon euro karşılığında skibbe ile anlaşmış, alman hocanın gidişine eskişehirspor'dan vize çıkmış, eskişehirspor'un alacağı 250.000 euroluk tazminatı da berlin ekibinin ödemesi kararlaştırılmıştır. ama şu da var ki bu satırlar yazılırken eskişehirspor ligde 3. sıradadır, playoff potasındadır. bu riski almaya değer mi, bence asla değmezdi. diğer yandan skib'in eskişehirde mutlu olmadığı yönetimle sorunları olduğu söylentileri var onlar durumu daha da karışık hale getirmekte.
bu sefer skib bırakmadı. keyifsiz bol 1-0'lı skorlarla da olsa iyi puan topladı. bizdeyken yetenekli olduğunu düşünmüyordum, hala da fikrim aynı. ama eskişehir'e katkı yaptığı gerçek.
eskişehirspor gibi bir kulübün başına gelebilecek en güzel şeydi ama açgözlü, kısıtlı zekaya sahip yöneticiler kendisini kulüpte tutamadı. eskişehirspor hangi tarihte en üst ligde ilk 3'e oynamış lan?
bundan sonra anca bülent uygun çapında ve kalitesinde bir teknik adam bulup eski antipatikliğinizle lige orta sıralardan devam edersiniz.
bundan sonra anca bülent uygun çapında ve kalitesinde bir teknik adam bulup eski antipatikliğinizle lige orta sıralardan devam edersiniz.
galatasaray' da bir disiplin sorunu yaşadığı ortadaydı, asla bir fatih terim gibi de motive edemezdi takımı, ama bunlar onun kötü hoca olduğu anlamına gelmiyor. eğer takımın başında olsaydı o sene hamburg'u da eleyip uefa' da yolunda devam edecekti galatasaray. deplasmandaki bordeux maçının ilk yarısı hariç tüm önemli avrupa(uefa sadece) maçlarında mükemmele yakın oynattı galatasaray' ı. taktiği değiştirmekten hiç korkmazdı ve gençlere de fazlasıyla şans verirdi. lincoln' den verim almasını gerçekten biliyordu. lincoln' ün de büyük katkılarıyla deplasmanda oynanan hertha berlin maçı bir şölendi bizim için.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar