bugün

(bkz: crystal meth)
dünyanın en rezil icadı. yolun sonunda bokunda boncuk aramak vardır .
yazdıklarına bakılırsa gerçek bir (bkz: müntehir) olduğu söylenebilir. ne kadar yaşama tutunursa tutunsun ölüm içinde ukde olarak kalacaktır. insanlar bunu anlamalı artık.
(bkz: lsd)
şuanda boğaz köprüsüne çıkmış kendisi, elalemin tweetlerinin yalancısıyım.

görsel
155'e hakkında sayısız telefon gelmiş olması gereken kişi. onu oraya nasıl çıkardılar, nasıl önlem almadılar merak konusu doğrusu.
(bkz: go to hell meth)
http://tkm.ibb.gov.tr/yoldurumu/kameralar.aspx
kim intihar etmeye karar verdiğinde sikimsonik bir internet sitesine sözlüğe veda mektubu yazar ki?
düşünün, hayatınızı sonlandırmaya karar vermişsiniz. bunu sözlükten duyurur muydunuz? ya da facebook'tan? bana son derece mantıksız geliyor.
(bkz: boğaziçi köprüsü nde intihar girişimi)
tanrıya inanmayan birinin yaşamakla yaşamamak arasında bir fark duyduğunu zannetmediğimden, kendisine eyleminde başarılar dilemekten başka birşey yapamayacağım birisi...
atlasın veya biri bunu itsin diyenleri anlamıyorum. bu kadar mı lan sizin insanlığınız?

vazgeçip kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilediğim yazar.
(bkz: kreş terk)
amına koyayım adam köprüde, millet hala trafik diyor. ulan iş çıkışı, akşamları sabahları her saniye orada trafik var. sizin seçimlerde başa getirdiğiniz adamlar yüzünden, biraz kıçlarını gerip trafikle ilgilenmedikleri için. halktan biri yüzünden trafik durunca çıldırıyorsunuz sesiniz yükseliyor ne malsınız.

bu çocuğu bu duruma getirip intihara sürükleyenler utansın, umarım atlamaz kendine gelir, kimseye değmeyeceğini anlar. hukuk okuyormuş lan hemde, boş bir çocukta değil belli. zaten ekşisözlüğe baktım, hala entry giriyorlar. hiç mi akıllarına gelmiyor toplanıp köprüye gidip çocukla konuşmak. polis izin vermez diyenler var can lan bu can polisin komutasında çocuğa yaklaşıp konuşabilirsiniz...

not= istanbullu değilim.

not 2 = ekşide yazar olanlar varsa lütfen istanbullu yazarlara mesaj göndersinler yardım edin şu çocuğa lan.toplanın gidin aq.
hala atlamadı, atlayacak adam çıkar delikanlı gibi atlar.

edit : neyse *
eksisözlüğün dokuzuncu nesil , 13 Kasım saat 10:50 'de '' Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar eden yazar '' adlı bırakmış olduğu metinle birlikte intihar girişimini gerçekleştirmiş olan bir anda gündemi karıştıran yazarıdır.
daha da popülerleşmek için ssg'nin başının altından çıkmış bir düzmecedir inşallah. yoksa bir kişinin hayatına kastetmesi çok üzücü.

dualarımız seninle cesur adam.
(bkz: Sakin ol şampiyon)
Birinci denemesinde bogaz köprüsünden atlamayı başaramamış ekşi sözlük yazarı.
Arkadasım madem 1. denemende olmadı ve bunca acı cekıyorsun , neden haşa boğaz köprüsü ? Fantezin mi var ?
Ha bide sanal intihar mektubu nedir ? Senin ölmeye niyetin olsa zaten evinde sessiz sedasız ölürdün.
Söylenecek birşey yok sana Umarım atlarsında rezil olmazsın.
hakkında saçma sapan yazılar yazan, dalga geçen, vicdansız insanları sevindirmemiş yazardır. oh be derin bir nefes aldık.
(bkz: ölümü la o)
atlamamış polis ikna etmiş.
akciğer kanseriymiş. umarım bundan sonra her şey gönlünce olur. burada dalga geçen liselilere de kafam girsin.
http://www.hurriyet.com.t...ndem/16289102.asp?gid=373

intihardan vazgeçmiş(!) ikna etmişler kendisini. valla ne derseniz deyin, isterseniz eksi yağmuruna tutun, eleman amacına ulaştı. şovunu yaptı, işini bitirdi. muhtemelen trafiğin de ağzına sıçmıştır.
bu kadar oyuncak edilmez ki... şikayetin varsa savaş çözüm üret yok pes ettim diyorsan reklama ne gerek var. yaz bir mektup masanın üstüne bırak. o kadar adamı üzmenin alemi ne yani