bugün
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi17
- belediye konserleri yasaklansın19
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- yazarların romantiklik seviyesi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu12
- anın görüntüsü13
- reis deyince akla ilk gelen22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek10
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
(bkz: crystal meth)
dünyanın en rezil icadı. yolun sonunda bokunda boncuk aramak vardır .
yazdıklarına bakılırsa gerçek bir (bkz: müntehir) olduğu söylenebilir. ne kadar yaşama tutunursa tutunsun ölüm içinde ukde olarak kalacaktır. insanlar bunu anlamalı artık.
(bkz: lsd)
155'e hakkında sayısız telefon gelmiş olması gereken kişi. onu oraya nasıl çıkardılar, nasıl önlem almadılar merak konusu doğrusu.
(bkz: go to hell meth)
kim intihar etmeye karar verdiğinde sikimsonik bir internet sitesine sözlüğe veda mektubu yazar ki?
düşünün, hayatınızı sonlandırmaya karar vermişsiniz. bunu sözlükten duyurur muydunuz? ya da facebook'tan? bana son derece mantıksız geliyor.
düşünün, hayatınızı sonlandırmaya karar vermişsiniz. bunu sözlükten duyurur muydunuz? ya da facebook'tan? bana son derece mantıksız geliyor.
tanrıya inanmayan birinin yaşamakla yaşamamak arasında bir fark duyduğunu zannetmediğimden, kendisine eyleminde başarılar dilemekten başka birşey yapamayacağım birisi...
atlasın veya biri bunu itsin diyenleri anlamıyorum. bu kadar mı lan sizin insanlığınız?
vazgeçip kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilediğim yazar.
vazgeçip kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilediğim yazar.
(bkz: kreş terk)
amına koyayım adam köprüde, millet hala trafik diyor. ulan iş çıkışı, akşamları sabahları her saniye orada trafik var. sizin seçimlerde başa getirdiğiniz adamlar yüzünden, biraz kıçlarını gerip trafikle ilgilenmedikleri için. halktan biri yüzünden trafik durunca çıldırıyorsunuz sesiniz yükseliyor ne malsınız.
bu çocuğu bu duruma getirip intihara sürükleyenler utansın, umarım atlamaz kendine gelir, kimseye değmeyeceğini anlar. hukuk okuyormuş lan hemde, boş bir çocukta değil belli. zaten ekşisözlüğe baktım, hala entry giriyorlar. hiç mi akıllarına gelmiyor toplanıp köprüye gidip çocukla konuşmak. polis izin vermez diyenler var can lan bu can polisin komutasında çocuğa yaklaşıp konuşabilirsiniz...
not= istanbullu değilim.
not 2 = ekşide yazar olanlar varsa lütfen istanbullu yazarlara mesaj göndersinler yardım edin şu çocuğa lan.toplanın gidin aq.
bu çocuğu bu duruma getirip intihara sürükleyenler utansın, umarım atlamaz kendine gelir, kimseye değmeyeceğini anlar. hukuk okuyormuş lan hemde, boş bir çocukta değil belli. zaten ekşisözlüğe baktım, hala entry giriyorlar. hiç mi akıllarına gelmiyor toplanıp köprüye gidip çocukla konuşmak. polis izin vermez diyenler var can lan bu can polisin komutasında çocuğa yaklaşıp konuşabilirsiniz...
not= istanbullu değilim.
not 2 = ekşide yazar olanlar varsa lütfen istanbullu yazarlara mesaj göndersinler yardım edin şu çocuğa lan.toplanın gidin aq.
eksisözlüğün dokuzuncu nesil , 13 Kasım saat 10:50 'de '' Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar eden yazar '' adlı bırakmış olduğu metinle birlikte intihar girişimini gerçekleştirmiş olan bir anda gündemi karıştıran yazarıdır.
daha da popülerleşmek için ssg'nin başının altından çıkmış bir düzmecedir inşallah. yoksa bir kişinin hayatına kastetmesi çok üzücü.
dualarımız seninle cesur adam.
dualarımız seninle cesur adam.
(bkz: Sakin ol şampiyon)
Birinci denemesinde bogaz köprüsünden atlamayı başaramamış ekşi sözlük yazarı.
Arkadasım madem 1. denemende olmadı ve bunca acı cekıyorsun , neden haşa boğaz köprüsü ? Fantezin mi var ?
Ha bide sanal intihar mektubu nedir ? Senin ölmeye niyetin olsa zaten evinde sessiz sedasız ölürdün.
Söylenecek birşey yok sana Umarım atlarsında rezil olmazsın.
Arkadasım madem 1. denemende olmadı ve bunca acı cekıyorsun , neden haşa boğaz köprüsü ? Fantezin mi var ?
Ha bide sanal intihar mektubu nedir ? Senin ölmeye niyetin olsa zaten evinde sessiz sedasız ölürdün.
Söylenecek birşey yok sana Umarım atlarsında rezil olmazsın.
hakkında saçma sapan yazılar yazan, dalga geçen, vicdansız insanları sevindirmemiş yazardır. oh be derin bir nefes aldık.
(bkz: ölümü la o)
atlamamış polis ikna etmiş.
akciğer kanseriymiş. umarım bundan sonra her şey gönlünce olur. burada dalga geçen liselilere de kafam girsin.
http://www.hurriyet.com.t...ndem/16289102.asp?gid=373
intihardan vazgeçmiş(!) ikna etmişler kendisini. valla ne derseniz deyin, isterseniz eksi yağmuruna tutun, eleman amacına ulaştı. şovunu yaptı, işini bitirdi. muhtemelen trafiğin de ağzına sıçmıştır.
intihardan vazgeçmiş(!) ikna etmişler kendisini. valla ne derseniz deyin, isterseniz eksi yağmuruna tutun, eleman amacına ulaştı. şovunu yaptı, işini bitirdi. muhtemelen trafiğin de ağzına sıçmıştır.
bu kadar oyuncak edilmez ki... şikayetin varsa savaş çözüm üret yok pes ettim diyorsan reklama ne gerek var. yaz bir mektup masanın üstüne bırak. o kadar adamı üzmenin alemi ne yani
güncel Önemli Başlıklar