bugün

meme kanseri olan eşinizle boşanır mısınız sorusudur. bence kadınlar memeleri olmadan bir hiçler. direk boşardım. evet.
Bu soruyu kendine soran erkek inşallah erkeklerde çok düşük oranda görülen meme kanserine yakalanır.
boşanmam için bir sebep değildir bu.
dikkat edin de karınız sizi prostatsınız diye terk etmesin.
(bkz: hakan bebeğe yardım edelim)
Evlenmeden önce ilk soracağım sorulardan olacak bu o zaman. insanlık testi yaparız artık napalım.
Meme kanseri olduysa boşanacağım varsa bile hastalık sürecinde destek olmak için ertelerim asıl merak ettiğim bir kadın testis kanseri olan eşini boşar mı yahut aldatır mı?
evlenirken mukavele imzalayım herhangi bir organ eksikliğinde anlaşma fesh edilir diye bi ibare ekliyse düşünürüm ama adamım bu benim hayat arkadaşımsa en hafifinden arkadaşı bile sırtından vurmak şerefsizliktir.
Bu yuzden esini bosayan insan agir karaktersizdir. Esin umarim kanser olmadan once senin beyinsiz oldugunu anlar da önce o seni boşar.
geleceğin testis kanseri adayı aramıza hoşgeldin. umarım evli değilsin yada evlenmeyeceksindir.
sevmeyi boşalmak sanmış yazar beyanı. hastalıkta ve sağlıkta ölüm bizi ayırana kadar diye söz verirken şaka yapmıyorduk.
zor bir sorudur. meme kanseri olması demek aynı zamanda ölmesi demektir.

ama hayır boşanmazdım. öte yandan zaten boşanmama gerek kalmayacaktır..
cevabı kesinlikle evet olan sorudur. memesiz kız gereksiz kızdır. evet.
ölmesini beklerim. neden boşanıpta tazminat vereyim bir sürü?
Asla. Karın o senin karın. Manitan falan değil. Bunu diyenin bir gün kuşu ötmesin de karısı onu boşasın.
ne piskopat insanlarsiniz.

siz prostat kanseri olunca esiniz arkasini donup gitse hosunuza gider mi...
Babam boşanmadı. Ama annemin tedavi sürecinde nelerini nelerini gördük. Karısına "bi ölsen de başka kadın bulsam" diyenini bile gördük hastanede. Kadın o kadar üzgün ve perişan gözüküyordu ki cevap bile vermedi hiç. Velhasıl böyle.

Ben diyorum bir kadın kolay kolay evlenmemeli. Çok seçici olacaksın. Karakterini didikleyerek evlenin.
(bkz: kaç para ulan bi meme)
Onu daha çok severim.
Vicdanın para etmediği, insanların eşinin, çocuklarının sorumluluğunu almayı bile kendine zulüm gördüğü bir düzende sıklıkla gördüğümüz ve göreceğmiz olan hadiselerdir.
Cevabı kesinlikle ama "kesinlikle" hayır olan sorudur.

H-a-y-ı-r ulan!
Saçma bir başlık karşımızda.. Kanser oldu diye karısını eşini bırakır mı insan lan..
kesinlikle hayır cevabı verilir.
Memesi olmayan kadına kadın demem ben. aşk sevgi falan bunlar boş şeyler. Meme önemli aga. Hemen boşarım. Zerre acımam.
Eğer eşim bu nedenle benden boşansaydı , mememin değil eşimin beyninin olmamasına üzülürdüm.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar