bugün
- müsavat dervişoğlu12
- ankarada gezilecek yerler11
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları12
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği23
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek18
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
tanım: bu iki halka mal olmuş insanın, anlaşma beceriksiliği ve isteksizliği sürekli birbirlerini karşı karşıya getirmektedir.
emin çölaşan yazılarında melih gökçek'ten sürekli i.melih gökçek şeklinde bahsettiği için melih gökçek tarafından dava edilmiştir. (bkz: bana ibne demek istiyor)
buna karşılık olarak, emin çölaşan köşesinde;ben ibrahim demek için "i. melih" yazıyorum. neden yanlış anlaşılıyor,"yarası mı var"şeklinde dalga geçerek yaklaşmaya devam etmiştir. bir yolsuzluğunu, suistimalini yakalarsa hiç affetmemekte, yılmamaktadır.
emin çölaşan yazılarında melih gökçek'ten sürekli i.melih gökçek şeklinde bahsettiği için melih gökçek tarafından dava edilmiştir. (bkz: bana ibne demek istiyor)
buna karşılık olarak, emin çölaşan köşesinde;ben ibrahim demek için "i. melih" yazıyorum. neden yanlış anlaşılıyor,"yarası mı var"şeklinde dalga geçerek yaklaşmaya devam etmiştir. bir yolsuzluğunu, suistimalini yakalarsa hiç affetmemekte, yılmamaktadır.
başkent halkının her kapışmadan sonra döner ve bilumum ürünlerle zevke geleceği karşılaşmadır.
melih gokcegin doner dagittigi, emin colasanin para dagittigi duellolar serisi..en cok ankara halkinin isine yaramaktadir.
ilk defa 29 mart 2007 perşembe saat 22:00'de Tgrt haber kanalında karşı karşıya gelecek olan ikili.Melih gökçek, en son emin çölaşan'ın 9 milyon dolar servetinin olduğunu iddia etmiş elinde de belgelerin olduğunu söylemişti.Kesinlikle kaçırılmaması gereken programdır.
GEL BAKALIM MELiH! * *
Dünkü yazısına bu başlığı atan Çölaşan, Gökçekten iddialarını kanıtlamasını beklediğini belirterek, "Belgelerini almalı ve gelmelidir. Zerre kadar onuru ve haysiyeti olan bir belediye başkanı, söylediklerini herhalde kanıtlamakla yükümlüdür. Aksi takdirde karşımda rezil olacaktır" diye yazdı. Çölaşan şöyle devam etti: "Rezil edilmeyi bekliyorum, korkuyorum, uykularım kaçıyor, fakat bir türlü edilmiyorum! Ama o boşa konuşmaz, tehdit etmez, şantaj yapmaz, yalan söylemez! Demek ki elindeki belgeleri ekrana saklıyor. Haydi aslanım, hodri meydan! Önümüzdeki perşembe gecesi TGRT Haber kanalında saat 22.00'de izleyin. El mi yaman bey mi yaman, görün. Hoşunuza gidecektir."
http://www.ankarahaber.com/haber_detay.php?id=5996
Dünkü yazısına bu başlığı atan Çölaşan, Gökçekten iddialarını kanıtlamasını beklediğini belirterek, "Belgelerini almalı ve gelmelidir. Zerre kadar onuru ve haysiyeti olan bir belediye başkanı, söylediklerini herhalde kanıtlamakla yükümlüdür. Aksi takdirde karşımda rezil olacaktır" diye yazdı. Çölaşan şöyle devam etti: "Rezil edilmeyi bekliyorum, korkuyorum, uykularım kaçıyor, fakat bir türlü edilmiyorum! Ama o boşa konuşmaz, tehdit etmez, şantaj yapmaz, yalan söylemez! Demek ki elindeki belgeleri ekrana saklıyor. Haydi aslanım, hodri meydan! Önümüzdeki perşembe gecesi TGRT Haber kanalında saat 22.00'de izleyin. El mi yaman bey mi yaman, görün. Hoşunuza gidecektir."
http://www.ankarahaber.com/haber_detay.php?id=5996
emin çölaşan'ın ataklar yaptığı canlı yayında gerçekleşen karşılaşma.Harika bir müsabaka
an itibariyle tgrt haber kanalında.
uydu frekansları;
türksat2a
12015 h 4800-5/6
an itibariyle tgrt haber kanalında.
uydu frekansları;
türksat2a
12015 h 4800-5/6
reklam arasından sonra ring'in diğer köşesindeki melih gökçek'ten sağlam bir performans beklediğimiz karşılaşma
emin çölaşan'ın belgelerle, melih gökçek'in kelime oyunlarıyla, hikayelerle, hedef göstermelerle dahil olduğu kapışma.
eksisozluge gore colasanin onde goturdugu karsilasma
uludag sozlugu goreyse gokcek in onde goturdugu karsilasma
(bkz: yorum farki)
uludag sozlugu goreyse gokcek in onde goturdugu karsilasma
(bkz: yorum farki)
melih gökçek 'in -güya- " aslı astarı olmayan iddaalar " dediği noktada çölaşan çoktan belgelerle gökçek'e asıllı bir astar gibi döşemiştir.
i. melih'in yüzündeki "sentetik" gülümseme ile, ki bakınca görebilenler, o gülüşün nelere kadir olduğunu rahatlıkla idrak edebilirler, şuursuzca ataklarda bulunduğu karşılaşma. bu kanıya, i.melih'in "baak tüm paramı açıklayabiliyorum, istersen mal varlığımı da açıklarım" temayüllü cümleciklerine mukabil, emin çölaşan'ın "istemedim ki?!" demesiyle vardım, onu da belirteyim.
adam, "bana çamur attın benim 9 milyon dolarım yok işte" diyor, karşısındaki hala "benim param şu, yok senin paranı aydın doğan veriyor, ben senin patronlarınla konuştum" vs diye geveliyor.
(bkz: oeehh)
adam, "bana çamur attın benim 9 milyon dolarım yok işte" diyor, karşısındaki hala "benim param şu, yok senin paranı aydın doğan veriyor, ben senin patronlarınla konuştum" vs diye geveliyor.
(bkz: oeehh)
zamanında rahmetli ecevitin mistik şiirlerine kafayı takan "bak bak burada şunu demiş demekki ateist" gibi cümleler kuran bir başkan ile emin aganın maçı, tıpkı cassius clay foreman maçı gibi.
melih gökçek'in okuduklarını anlama ve yorumlama konusunda büyük eksiklikler yaşayan biri olduğunu anlamamızı sağlayan program.
çölaşan sinan aygün, hisarcıklıoğlu, armada connection'ı ve imara açılan arazileri, keçiören spor kulübünü sorsa diye beklediğim program.
i. melih gokcek'in trubunlere nasil oynadigini ve bir tarsisma programini nasil?... show'a cevirdigini izlemekte oldugum emin colasan'dan rovasatalar bekledigim program.
gökçeke göre millet çölaşanın servetini merak ediyormuş, hiç umrumda değil benim. ama yaşadıgım şehrin belediye başkanının servetini connectionlarını merak etmek hakkım.
imfye peşkeş çekilen bir ekonomide türk lirasına törkiş lira demenin derinliğini anlamak anlamak anlamak.
kahvehane kültürüne hitap eden üslupla tartışan gökçek güya bu tartışma sonrası emin çölaşan'ın gazetecilik hayatını bitirecekti ama ne oldu. çölaşan, başbakanın ve gemici bakanların da banka hesaplarını açıklamayı kabul etmesi halinde bu işe dahil olacağını belirtmesiyle birlikte i melih nedense tutuşmuştur. gökçek bu üslupla sadece, tribünlerdeki serserileri kendine inandırabilir.
an itibarıyla melih gökçek in biryandan suratında sinsi bir sırıtma ile, emin çölaşana laf yetiştirirken, diğer yandan sözlüğe entry girerek şamata yaptığını farkettiğim maçtır.
bu ülkede yaşayanlar bir gazetecinin banka hesaplarını bilme ya da öğrenme gibi zorunluluğu yoktur. fakat hepimiz başkenti yöneten adamın hesaplarını bilmek isteriz. sonuç itibariyle halkın parasını nereye götürdüğünü bilmediğimiz bir belediye başkanının asla ciddiye alınmaması gereken kapışmadır. melih gökçek'in üslubu, öyle bir hal aldı ki, çamur at izi kalsın ayarında, çocuksu bok atmalar, müstehzi gülüşlerle aklanacağını sanıyor. kendisine sadece ekmek ve top verdiği gecekonducular inanıyor, onlar da mecburen inanıyor. işin acısı bunu kendisi de biliyor.
olayın esasını ele almak yerine, tartışmanın ortasından cümleleri seçerek haklılığını göstermeye çalışan kitlenin de sözlük civarında çoklukla bulunduğunu anlamamıza vesile olan "karşılaşma".
madem olay bu kadar güzel, ben de naçizane, i.melih'in konuşmalarından bir "karma" yaptım.
'Ben kaybettiğim davaların parasını kendim ödüyorum, belediyeye ödetmiyorum, ama siz gazetenize ödetiyorsunuz. Onun için kazandığım parayı tabii ki ben alacağım..."
mealen, "ben adam değilim."
madem olay bu kadar güzel, ben de naçizane, i.melih'in konuşmalarından bir "karma" yaptım.
'Ben kaybettiğim davaların parasını kendim ödüyorum, belediyeye ödetmiyorum, ama siz gazetenize ödetiyorsunuz. Onun için kazandığım parayı tabii ki ben alacağım..."
mealen, "ben adam değilim."
öncelikle bu iki adreste linkini verdiğim amblemlere bakalım..
görsel
http://www.ankara.bel.tr/logo/logo2.jpg
bunlardan ilki melih gökçek ankarasından önce ki logomuz; diğeri ise büyükşehir belediye başkanlığını aldığı dönemden sonraki logomuzdur. bu iki kişinin arasındaki husumet konusu buradan kaynaklanmaktadır.
melih gökçek gelene kadar logomuzla* mutlu mesut yaşarken, günümüzde kullanmakta olduğumuz büyükşehir belediyesi logosuna geçtik.*
buradan sonra i. melih gökçek ile emin çölaşan arasında patlak veren kavga günümüzde insanların evlerinde çekirdek çitleyerek bir maç izler gibi izlediği bir hale döndü.
sayısız ilimizde bu logolar yıldızlar ve minarelerle süslü duruma geldi. bursa, istanbul..vb. bütün kentler nereli olduğunu unuttuğu için bu logolar üzerinden yapılan dini içerikli tartışmalar bile günümüzde yerini para hesapları üzerine bıraktı.keşke bu konuyu tartışsalar da arasında ilk günlere geri dönsek.
görsel
http://www.ankara.bel.tr/logo/logo2.jpg
bunlardan ilki melih gökçek ankarasından önce ki logomuz; diğeri ise büyükşehir belediye başkanlığını aldığı dönemden sonraki logomuzdur. bu iki kişinin arasındaki husumet konusu buradan kaynaklanmaktadır.
melih gökçek gelene kadar logomuzla* mutlu mesut yaşarken, günümüzde kullanmakta olduğumuz büyükşehir belediyesi logosuna geçtik.*
buradan sonra i. melih gökçek ile emin çölaşan arasında patlak veren kavga günümüzde insanların evlerinde çekirdek çitleyerek bir maç izler gibi izlediği bir hale döndü.
sayısız ilimizde bu logolar yıldızlar ve minarelerle süslü duruma geldi. bursa, istanbul..vb. bütün kentler nereli olduğunu unuttuğu için bu logolar üzerinden yapılan dini içerikli tartışmalar bile günümüzde yerini para hesapları üzerine bıraktı.keşke bu konuyu tartışsalar da arasında ilk günlere geri dönsek.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar