bugün

Ülkelerdeki ikinci etnik kökenleri belirten haritadır. AKP yi zerre kadar sevmem fakat sadece bilgi amaçlı paylaşılan harita üzerinden mehmet Şimşek'in gereksiz yere topa tutulması doğru değildir. Türkiye'de nüfus bakımından ikinci millet Kürtler olduğu için kürt bayrağı ile belirtilmiştir. Yine benzer şekilde almanya ve bazı avrupa ülkeleri Türk bayrağı ile gösterilmiştir. Ülkemizde ikinci nüfus Fransızlar olsaydı fransız bayrağıyla gösteriliyor olurduk, italyanlar olsaydı italya bayrağıyla gösteriliyor olurduk.
mehmet şimşeğin ne amaçla paylaştığını bilmediğim, ancak gazete ve sosyal paylaşım sitelerinde barzaninin hazırladığı idda edilen haritadır. kesinlikle yalandır. akp'yi günahım kadar sevmem ancak boş muhalefet yapmanın da bir manası yok. bu harita aslında wef**tarafından* en büyük ikinci ırka göre avrupa ülkeleri gibi bir başlıkla paylaşılmış bir hartiadır. haritanın tamamına bakacak olamasanız bile, kesilen gazete küpüründe de görüldüğü üzere bulgaristan üzerinden türk bayrağı vardır. bir suçlama yapılmadan önce bari buna dikkat edilseydi. ancak haritanın tamamını görenler için diyorum ki orada ben kendi ülkesiyle birleşen azerbeycan dışında***bir harita görmedim. koskoca rusya üzerinde ukrayna haritası koymuşlar.

edit: tam kısmını buraya paylaşmayı başardım sanırım; http://galeri.uludagsozlu...C4%B1%C4%9F%C4%B1-harita/