bugün
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- yazarların romantiklik seviyesi19
- zeynep bastık'ın beyaz külodu9
- anın görüntüsü13
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- reis deyince akla ilk gelen21
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen10
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek11
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
bu adamda i$ var, ama kucuk takimlarda iken. takim arkada$i david coulthard aracindan surekli $ikayet edip zirlarken bu adam siralamalarda ilk 10 icin mucadele eder, yari$ta puan toplamaya bakar. araci el verdigi surece tabi.
az önce az kalsın ölüyodu allah korudu.
avustralyalı olan bu abimizin almanyayla olan tek ilgisi senedi bir gittiği almanya gp sidir.adam doğma büyüme Queanbeyan lı.hemde içinden....
http://www.markwebber.com/about/
http://www.markwebber.com/about/
takim arkada$i david coulthard'a bakiyorum. bir de bu adama. helal olsun diyorum lan ozetle.
2008 yılında mükemmel istikrarına 2008 fransa grand prix inde de devam etmiş ve yine puanları cebine indirmiş avustralyali pilottur.
(bkz: max weber)
2009 almanya gp'sinde kariyerinin ilk zaferini elde etmiş avustralyalı pilot.
edit: adam ağlıyor lan, delirdi.
edit: adam ağlıyor lan, delirdi.
2009 almanya gp'si ile kariyerindeki ilk 1.lik kupasını almış pilot.minardi deyken aldığı ilk puanda da delirmişti gene delirdi.severek izliyoruz.
HAKETTiĞi BiRiNCiLiĞE KENDi EViNDE ULAŞMIŞ YETENEKLi F1 PiLOTU.
bu yıl kariyerinin en iyi sezonunu geçiren ve 7 senedir kovaladığı pole pozisyonunu ve yarış zaferini almanya'da yakalayan avustralya'lı pilot. yarış bitince çılgınlar gibi bağırmıştır, hakkıdır.
webber'e almanya'09 yarışından önce geleceği gösterselerdi:bak hemşerim sen burda 1. olacan ama sonraki yarışlarda hiç puan alamayacan deselerdi kuşkusuz webber önce bi hasiktir çekerdi sonra da almanyadaki 1.liği elinin tersiylen iterdi heralde. macaristandan beri 51.5 puanda takılıp kalan, singapurda da yarışı tamamlayamayınca şampiyonluk yarışından kopan ancak sınırlarını her zaman zorlayana webbo bu hırsının karşılığını 2009u kapatmadan 1 gp daha kazanarak gösterdi ve 2010 da ciddiye alınması gerektiğini farkettirdi.*.
takım arkadaşı sebastian vettel ile kıyaslanınca yarış veya pole pozisyonu kazandığında sevinmeyen adam. sebastian vettel kupa töreninden sonra bile herkese 1 işareti yaparken bu adam oldu bitti ya işte tamam modundadır. 2010 istanbul gp'sinde vettel ile yaşadığı talihsiz kazadan sonra da kanımca hatalı olmamasına rağmen sorumluluğu üstlenmiştir. düz adam severlerin favorilerindendir.
an itibariyle çok tehlikeli bir kaza yapmıştır..
o denli dehşet kazadan sapa sağlam çıkmasından sonra, bir şey olmamasına dayanarak;
redbull kanatlandırır.
redbull kanatlandırır.
an itibariyle 2010 ingiltere grand prix'ini kazanmıştır.
Mark Webber (d. 27 Ağustos 1976) Avustralyalı Formula 1 pilotu. 2002'de Minardi adına yarıştı. 2003 yılında Jaguar'a transfer oldu. 2004'e kadar Jaguar'da kalıp 2005'te BMW Williams'a gitti. Ama BMW ile Williams'ın ayrılması üzerine Williams Cosworth'u seçti. Sezon sonuna kadar Williams'ta kalıp, 2007'de Red Bull'a geçti. 2007 sezonunda Red Bull'da en iyi derecesi Nürnburgring'deki 3.'lüğüydü. 2008 yılını da Red Bull'da geçiren Mark Webber, 2009'da Sebastian Vettel ile birlikte Red Bull'da yarışmaya başladı 2009`da F1 kariyerindeki 1. ve 2. birinciliklerini aldı.Şuanda 4.sırada götürdüğü 2009 yılını 4.lük ile bitirmeyi kesinledi.
(http://tr.wikipedia.org/wiki/Mark_Webber)
(http://tr.wikipedia.org/wiki/Mark_Webber)
formula 1 kariyerine minardi ile başlayan ve ilk yarışında evinde avustralya'da olaylı o yarışta 5. olarak ilk puanlarını almış olan sıralama turlarında zayıf takımlarla önemli dereceler elde etmiş olan başarılı pilot.
2010 sezonu başlarken nice yorumlar okumuştum. herkes redbull-mclaren-ferrari-mercedes rekabetinden bahsediyordu ama her zaman dışlanan birisi vardı. hatta bazıları webber'i bu rekabete değecek yetenekte olmadığını bile söylüyordu ama webber beni bile şaşırtan bir azimle inanılmaz yarışlar çıkarttı ve çıkartıyor. belki de bu yılın şampiyon olabilmesi, formula 1'e adını kazıtması için son şansı olduğunu bilerek yarışıyor. takım arkadaşı vettel'le, takımı redbull'la olan sürtüşmelerine rağmen başı dik havada tüm gururu ile yarışan bu pilotu da ayakta alkışlamak da bana düşüyor. minardi yıllarından beri tuttuğum bu pilotun şu an dünya şampiyonluğu için yarışır olması, puan bile almasına sevindiğim webber'in yarışlar kazanması tarif edilemez duygular. elbette biliyorum webber'in sürüş tekniği anlamında eksikleri var ama o her şeyin üstesinden gelebileceğini bu yıl çoktan kanıtladı. şarap benzetmesi webber'e her şeyden çok daha fazla uyuyor ve bu yıl şampiyon olamasan da senden ufak bile olsa şüphe ettiğim zaman beni göt ettiğin için şimdiden teşekkür ederim mark webber.
2010 sezonu başlarken nice yorumlar okumuştum. herkes redbull-mclaren-ferrari-mercedes rekabetinden bahsediyordu ama her zaman dışlanan birisi vardı. hatta bazıları webber'i bu rekabete değecek yetenekte olmadığını bile söylüyordu ama webber beni bile şaşırtan bir azimle inanılmaz yarışlar çıkarttı ve çıkartıyor. belki de bu yılın şampiyon olabilmesi, formula 1'e adını kazıtması için son şansı olduğunu bilerek yarışıyor. takım arkadaşı vettel'le, takımı redbull'la olan sürtüşmelerine rağmen başı dik havada tüm gururu ile yarışan bu pilotu da ayakta alkışlamak da bana düşüyor. minardi yıllarından beri tuttuğum bu pilotun şu an dünya şampiyonluğu için yarışır olması, puan bile almasına sevindiğim webber'in yarışlar kazanması tarif edilemez duygular. elbette biliyorum webber'in sürüş tekniği anlamında eksikleri var ama o her şeyin üstesinden gelebileceğini bu yıl çoktan kanıtladı. şarap benzetmesi webber'e her şeyden çok daha fazla uyuyor ve bu yıl şampiyon olamasan da senden ufak bile olsa şüphe ettiğim zaman beni göt ettiğin için şimdiden teşekkür ederim mark webber.
19 temmuz 1980 doğumlu aktör. scott pilgrim vs. the world ve boiler room gibi filmlerde rol almıştır.
http://www.imdb.com/name/nm0916406/
http://www.imdb.com/name/nm0916406/
kariyeri boyunca şanssızlıklar yaşamış bir pilot.2002'de minardi ile kendi evinde, avustralya gp'sinde f1 tarihinin diğer araçlara oranla en yavaş olan araçlarından biriyle* 5. olmayı başararak ilk yarışında puan alan nadir pilotlar arasına girmeyi başarmıştır.2003'te jaguar ile başarılı bir sezon geçirmiş ve malezya gp'sinde m. schumacherin yanında 2. cepten start almayı başarmıştır.2004'te de keza yine jaguar ile yarışmış ve bu iki sene boyunca 8-11 arası sıralar için mücadele etmiştir.2005'te kendisi için dönüm noktası olmuştur. Williams ve renault takımlarından teklif almış, f1'e yeni adım atmış renault yerine köklü bir geçmişi olan williams-bmw takımı ile anlaşma imzalamıştır. O sene ilk yarışı renault'tan fisichellanın kazandığını duyunca webber sezonun geri kalanında pişman olacağını anlamıştır. Buna rağmen webber williams-bmw ile monacoda 05-06 çifte dünya şampiyonu alonsoyu geçerek kariyerindeki ilk podyuma ulaşmıştır. Webber 2005 sezonunun devamı ve 2006 sezonunda bir çok kez podyum mücadelesi verebilecekken kendi kontrolü dışında ki mekanik sorunlara ve kazalara kurban gitmiştir.2007 sezonunda webber, eski takımı jaguarın devamı olan red bull racing takımına geçmiştir. iki sene red bull aracı altında david coulthard ile mücadele etmiş, aracın gelişim çalışmalarında önemli rol oynamıştır. Nurburgring'de red bull aracı ile podyuma çıkmayı başarmış ve takımına 6 puan ile katkı sağlamıştır.2008 fuji gp'de 2. sırada giderken, yarışta sc piste girmiş ve konvoy esnasında şimdi ki takım arkadaşı vettelin acemice hatası yüzünden o gün için, kariyerindeki tek zafer şansını yitirmiştir.2009'da webber+coulthard+newey tecrübesi ve dehası ile ortaya çıkan araç ile red bull racing brawn takımının ardından en hızlı araç olmuş ve webber 2009 nurburgring gp'de kariyerindeki ilk zaferi elde etmiştir.2010 f1 sezonunda ise griddeki en hızlı olan araç ile webber istikrarlı olarak puanlar toplamış ve son yarışa gelene kadar galibiyet mücadelesi vermiştir, ancak red bull teknik yönetimi daha genç olan ve ilerki seneler için takımın yüzü olarak lanse edecekleri vetteli bir numara olarak görüp webberin şampiyon olmasına yardımcı olmamışlardır. Yardımcı olmadıkları gibi vettelin kendi kanadını kırması üzerine webberin kanadını vettele takıp, eski kanadı webbere takmışlardır.* Buna rağmen webber yarışı kazanmış ve ''ikinci pilot için hiçte fena değil'' yanıtını vermiştir.2011 sezonunda pirelli lastiklerine alışmamakla birlikte startlarda gerilerde kalmasından dolayı kendi açısından başarısız bir sezon geçirmekte. Sezonun son yarışı öncesi az da olsa dünya şampiyonasını 3. bitirme şansı var.2012 sezonunda da red bull racing takımı adına yarışacak.
yamulmuyorsam 2010 formula 1 sezonunda istanbul park'ta yarışırken aracındaki bir problem nedeniyle geri geri 6. kulenin bulunduğu açıklığa sürüklenmesi ve ardından arabayı bir türlü durduramaması sonucu gözetmen arkadaşlardan takoz istemesi üzerine gerek heyecandan, gerekse tarafların ingilizce konuşma ve anlama sorunlarından dolayı bir türlü anlaşamaması üzerine ortaya komik görüntüler çıkmıştır.
webber'in yangın tüpünü işaret ederek lastiğin altına koyulmasını istemesi ve ardından gözetmenin arabayı itmeye çalışması üzerine direksiyonu yumruklaması kesinlikle izlenesidir. mutlu sona ulaşıldığında alkışlıyor bir de dalga geçercesine.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/32202/istanbul-park039ta-park-mucadelesi
webber'in yangın tüpünü işaret ederek lastiğin altına koyulmasını istemesi ve ardından gözetmenin arabayı itmeye çalışması üzerine direksiyonu yumruklaması kesinlikle izlenesidir. mutlu sona ulaşıldığında alkışlıyor bir de dalga geçercesine.
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/32202/istanbul-park039ta-park-mucadelesi
Formula 1'de sezonun 6. yarışı olan Monaco'da pole pozisyonda başladığı yarışı hata yapmayarak 1. sırada tamamlayan ve sezonun ilk galibiyetini alan Red Bull'un Avustralyalı pilotu.
güncel Önemli Başlıklar