bugün

108 den geriye sayan sayacı sayid jarrah ' i can fix it ' diyip namaz vakitlerine ayarlaması ile sonuçlanabilecek hadise.
değil kate in iç çamaşırlarını, kate i kısa şortla bile göremezdik.
rahiplik yapan mr eko yerine imam ekrem diziye dahil olurdu.
vücudundaki dövmeleri sildiremeyen jack ömrü boyunca gavur kalır ve pişmanlıklar içinde can verir. bunun dışında adadakilerin hepsi imana gelip hidayete erer, nur ışığıyla aydınlanırlar.
sisler arasından, "büyük buluşma"daki beyaz bıyıkları sigara yüzünden sararmış nur yüzlü dede çıkıp öğüt verirdi herhalde.
adaya düşer düşmez kıble bulunurdu ardından cami inşaa edilirdi jack doktor değil imam olurdu.**
black smoke denen olay insanların vicdan azapları olurdu. jacob da beklenen mehdi imiş meğersem.
ilginç olabilecek dizidir. grup adaya düşer düşmez, yön kavramları olmadığından kabe' nin ne tarafta kaldığını tartışmaya başlar. adanın çeşitli yerlerine tekke ve zaviyeler kurulur, gayri-müslümlere bu mekanlarda gerekli din dersi verilir. ayrıca çeşitli eğlencelerle sünnet organizasyonları gerçekleştirilir. ada, haremlik ve selamlık olarak 2 bölüme ayrılır. salı günleri, plajda kadınlar günü olur. sawyer geçmişine dair tövbe eder. sayid adanın imamı olur, cemaate önderlik eder. adada buldukları tüm yiyecekleri deniz fenerine bağışlarlar.
mr. eko nun sopasında sordum sarı çiçeğe, subhaneke, gel gör beni beni falan yazardı.
benjamin linus'un adayı kıbleye doğru döndürmesiyle son bulucak dizidir.
öyle bir ihtimalde dizinin adı "takva adası" olurdu herhâlde..
*stvde yayınlanmış olurdu. *stvnin reytnği normal seviyenn üzerine çıkardı... *filmin içeriğinde bir değişiklik olmazdı. *içerik değiştirilirse zaten lost olmaz! *lost sevenler stvyide sevnler gurubuna dahil olurdu...
the otherslar cin olabilirdi mesela..
en ufak bir aksiyonda salih gelir ve bütün ortamın içine ederdi.
Yaşanılacak her türlü olumsuzluk ergenekon'a bağlanırdı.
ilk önce kıbleyi öğrenirlerdi.

Sonra adaya düşen hristiyanları müslüman yaparlardı.

Girişte yazan koskocaman LOST yazısı yerine Bismillahirrahmanirrahim yazarlardı.

Kate'e türban taktırırlardı.

Claire'in cocuguna veled-i zina denirdi.
shannon tesettür mayo giyer, hatta sponsor bile alırdı.
prodüksiyonu stv'nin üstlenmesi halinde olabilecek şeylerdir. sadece yayınlayacak olsalar montajla tesettüre sokamazlar ya milleti.
-şu kapıyı geçtiğinde beşinci boyutla karşılaşıp kurtulacaksın.

+hey orda kapı yok ki adamım?!

-kalp gözünden bakman yetecektir.
john lock'un yol göstericisi ak sakallı dede olurdu.
mr. eko adaya çelikten çomaktan mescit yapardı.
josh hollowey'in yerine salih abi'nin oynaması muhtemeldir.
ada içerisinde bulunan tüm istasyonlarda istisnasız fethullah gülen'in dinler arası diyalog filmi oryantasyon olarak gösterilirdi.
dizinin sonunda hoca efendinin de adada olduğu anlaşılır ve adaya gelmelerindeki amaç ortaya çıkar.
- kate: sawyer, ormanda bir adam gördüm ?
+ sawyer: nasıl biriydi ?
- kate: böyle kafasında bir külah, elinde tespih. bana, başını örtü ile kapatmalısın diyordu ?
+ jin: adırs, adırs...no, no..monster ?
- desmond: hayır brada, o mübarek bir adam. rüyada görmüştüm.
+ locke: o, adanın kalbi. o, fethullah gülen hoca hazretleri.
- benjamin: hayır can. o, fettoş. o, kötü adam. iyi olan bizleriz.