bugün
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları14
- chatgpt11
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması11
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı13
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni12
- yüksek enflasyon9
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- galatasaray19
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma27
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- v a m p i r o v13
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi10
- uludağ sözlük günlük rutini9
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek8
- sözlükteki düzgün yazarlar13
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek13
- chatgbt9
- çam ağacı ile ilişkiye girmek11
- alparslan kuytul12
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi18
- günlerden 13 mart 2025 rangers'ı patates edeceğiz8
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları20
- araba alamıyorsanız sebebi akp dir12
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz19
- başka bir evde uyumak16
- ramazan günü sokakta sigara içen insan20
- kimseden nefret edemeyen insan15
- yeni evli arkadaşlara alınabilecek ev hediyesi23
- sevgiliniz şişmanlasa ayrılır mısınız23
- en sevdiğiniz tatlı nedir27
- çam kokusunun insanı azdırması13
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız11
- akp gidince irtica bitecek mi16
- derdini kimseyle paylaşmayan insan9
- anın görüntüsü14
- muz çilek ve kivi tabağı yapan erkek13
- sahurdayız uludağ sözlük23
- pantolonunun son düğmesini açık bırakan kız14
- gecenin şarkısı8
- ateistlere sorulacak sorular8
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek11
- canlı balıkları kızgın yağa atan vietnamlı8
- başkanlık sistemi gelince uçacaz9
- 2013 yılında 33 bin tl'ye sıfır araba varmış14
hayat değiştiren bi film değil.. katherine heigl'ın geçen seneki ugly truth'u gibi bi film.. yani gidip bi 10 milyon vermeye sinemada değmez.. ama baktınız hava bozdu evde kahve var manita da gelicek açın bu filmi internetten izleyin..
konu klişe , nevrotik dominant kadın , sikişgen erkek , burda ekstra olarak bi bebek de var.. bunlar önce sürtüşür sona aşık olur sürtüşmeye devam ederler..
ben şahsen heigle'a hayranım o yüzden izledim..evet böyle çok bi numarası yok..
alın güzel bi cin mısırı koyun bi tencereye bi avuç biraz yağ biraz tuz bi şarap açın bi kaç mum yakın bi de tütsü manitayla da girin yorganın altına izleyin..
arada kaçırdım aşkıııaaam geyikleri de olmaz zira netice belli..
http://www.imdb.com/title/tt1055292/
konu klişe , nevrotik dominant kadın , sikişgen erkek , burda ekstra olarak bi bebek de var.. bunlar önce sürtüşür sona aşık olur sürtüşmeye devam ederler..
ben şahsen heigle'a hayranım o yüzden izledim..evet böyle çok bi numarası yok..
alın güzel bi cin mısırı koyun bi tencereye bi avuç biraz yağ biraz tuz bi şarap açın bi kaç mum yakın bi de tütsü manitayla da girin yorganın altına izleyin..
arada kaçırdım aşkıııaaam geyikleri de olmaz zira netice belli..
http://www.imdb.com/title/tt1055292/
klasik romantik komedi filmi.biraz gülüp hoş vakit geçirmek isteyenler için ideal.sadece filmdeki o sevimli bebek için bile izlenebilir.
pazar günü canınız sıkılıyorsa, çok yormayan bir film izliyim biraz güleyim diyorsanız tavsiye ederim. sıradan romantik komedi filmi beklentiniz yüksek olmasın.
bir oturuşta bitirilen, insanı bağlayan filmlerden değil. *
katherine heigl artık başka rollerde oynasın bıktım bu tip rollerde görmekten kendisini. filmdeki ufaklık çok tatlı.
konusuna gelirsek extreme birşey beklemeyin, çok klasik.
katherine heigl artık başka rollerde oynasın bıktım bu tip rollerde görmekten kendisini. filmdeki ufaklık çok tatlı.
konusuna gelirsek extreme birşey beklemeyin, çok klasik.
başrolleri Josh Duhamel, Katherine Heigl oynadığı, romantik komedi tarzında bir sinema filmi. uzun zamandır bu kadar gümemiştim, film hakkında şahane olduğu dışında hiçbir yorumum yok...
*
*
neden bilmiyorum ama bir çok şeyi sorgulamama sebep olmuştur filmdir.
daha önce karıkoca arkadaşları tarafından tanıştırılan bir kadın ve bir erkeğin başına gelenleri konu alan bir romantik komedi. Aslında birbirlerinden hiç hoşlanmamışlardır fakat arkadaşlarının ölümüyle bir yaşındaki kızları onlara kalınca macera başlar.
--spoiler--
Başımıza Gelenler adlı romantiK komedide, Katherine Heigl, geleceği parlak bir catering uzmanı Holly Berensonı, JoshDuhamel da bir TV kanalında çalışan yetenekli spor direktörü Eric Messerıcanlandırıyor. Korkunç bir ilk buluşmanın ardından tek ortak noktalarının birbirine olan nefretleri ve vaftiz kızları Sophieye olan sevgileri olduğunu keşfediyorlar. Ama, aniden Sophienin hayatta tek sahip olduğu ebeveynler olduklarında, Holly ve Messer farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalıyorlar. Yeni kariyer hedefleri ve yoğun sosyal hayatları arasında gidip gelirken, aynı çatı altında yaşayabilmenin de bir yolunu bulmak zorunda kalırlar.
--spoiler--
Başımıza Gelenler adlı romantiK komedide, Katherine Heigl, geleceği parlak bir catering uzmanı Holly Berensonı, JoshDuhamel da bir TV kanalında çalışan yetenekli spor direktörü Eric Messerıcanlandırıyor. Korkunç bir ilk buluşmanın ardından tek ortak noktalarının birbirine olan nefretleri ve vaftiz kızları Sophieye olan sevgileri olduğunu keşfediyorlar. Ama, aniden Sophienin hayatta tek sahip olduğu ebeveynler olduklarında, Holly ve Messer farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalıyorlar. Yeni kariyer hedefleri ve yoğun sosyal hayatları arasında gidip gelirken, aynı çatı altında yaşayabilmenin de bir yolunu bulmak zorunda kalırlar.
--spoiler--
2010 yapıMı 114 dakikalık eğlenceli bir komedi/dram/romantik filmi, imdb notu 6.6 görsel
Tatlı bi 2 saat geçirmek için ideal, sophie isimli bebek* çok şirin. ayrıca sadece josh duhamel için bile izlemeye değer görsel
Tatlı bi 2 saat geçirmek için ideal, sophie isimli bebek* çok şirin. ayrıca sadece josh duhamel için bile izlemeye değer görsel
güncel Önemli Başlıklar