bugün

Cennete eninde sonunda girmemizi sağlayacak anahtar. Bu iki kanatlı kuşa benzer, tek kanatla cennete uçamazsınız. Diyalogcular la ilahe illallah diyene rahmet gözüyle bakılabilir diyerek tek kanada bel bağlamışlardır; allah hidayet nasip eylesin, hem tek kanatlılara hem de kanatsızlara...
dünyanın en güzel cümlesidir...bundan başka bir cümle daha duymak mümin insanı bu kadar mutlu edemez...evet tek bir allah vardır ve muhammed de onun elçisidir. o kadar.
bana hayat hakkında tek cümle yaz deselerdi muhakkak ki bu cümleyi yazardım.
(bkz: ay çok hoş)
gavurun müslüman olmasına ilk adımdır.
roger garaudy e göre, tamlama dahilinde dillendirilen "resul" sözcüğü ile, islamiyet'in kutsal metinlerinde nebi payesini atfettiği, doğrudan esame bağlamıyla zikredilen tüm peygamberler kastolunur. ondandır ki, şefaat kılması için salt muhammed peygamber e değil, islam'ın peygamber saydığı herkese yönelik dile getirilir.
görsel
Kelime-i Tevhid dir. ''Allah tan başka ilah yoktur, hz. muhammed onun kulu ve elçisidir.'' anlamına gelir.
müslümanlar duyduklarında "inandık" anlamında amin derler.
dinimizin müslümanlığı mızın en büyük silahı olan cümle. işte hakiki devrim budur arkadaş. Allah hepimizin son cümlesini bu şekilde nasip eylesin.
dil ile söylenip kalp ile tasdik edilmesi gerekendir.
ezbere, anlamını düşünmeden ve gereğini yerine getirmeden söylemenin bir manası var mıdır? ancak allah bilir.
ilaçtır ilaç.hadi gene iyisiniz benim sayemde okursunuZ artık.
...Aliyyen veliyullah.
Tekrarlamamıza sebep olanlardan allah razı olsundur.

Türkçe Meali 'allah tan başka ilah yoktur, hz. muhammed (sav.) o'nun kulu ve resulüdür' olandır.
Allah, biz ölürken söylemeyi nasip etsin.
(bkz: başlık okurken sevaba girmek)
Muhammeden değil miydi diye düşündürür.
inanmadan söyleyen ve ar duymadan dini kullanan ne kadar münafık varsa çarpmasını dilediğim söz.
görsel
arapça bir söz.
benim için daha fazlası değil.
güzel hatırlatma.
Her zikredildiginde cennette adimiza bir agac dikilen soz.
bunu diyince müslüman oluyormuşsun. hani giriş babında bir söz.

iyiymiş.
(bkz: amen)
dünyanın en güzel cümlesidir...bundan başka bir cümle daha duymak mümin insanı bu kadar mutlu edemez...evet tek bir allah vardır ve muhammed de onun elçisidir. o kadar.
bana hayat hakkında tek cümle yaz deselerdi muhakkak ki bu cümleyi yazardım.
guzel bir cumledir. fakat ne yeri, ne zamani.