bugün

bu kızlar zaten hesabı kendilerine ödetmeyecek erkekleri seçerler. Anneleri de bu seçimlerini destekler. Komşuların ağzında zengin koca repliği çocukluktan itibaren döner durur. Bu kılzar evlenince de tüylerini kıpırdatmazlar. Ev hanımı oldukları halde evlerine gündelikçi alırlar. Kocalarından kuaför parası isterler. Asalaktırlar. ilginç olanı kocaların da bu durumdan hiç şikayeti yoktur.
fakirliklerindendir.
lezbiyenlerin hesap ödemeden kaçmasına yol açan olaydır.
eğer öğrencilerse kız ibnelik yapmaktadır. ama iş hayatına atılmışlarsa yanlış bir hareket değildir. bir mekandaki yiyecek-içecek hesabını ödeyemeyecek adam ilerde evine ve çocuğuna da bakamaz.
ilişki bi ileriki safhaya geçtiğinde bu durum ortadan kalkar. he kalkmadı mı? o erkeğin mallığıdır abicim.
kızlar hesaplarının ödenmesinden çok rahatsız olurlar. ancak bazı erkek tipleri "benim param var, bu kızı paramla tavlarım" diye düşünebilir. böyle düşünenlerde her zaman kullanılmaya mahkum olacak erkek tipleridir. birbirini seven çiftlerin arasında hiçbir zaman hesap ödeme kaygısı olmaz. çünkü her şeyi ortak yaparlar.
en doğrusu. burası almanya değil. paran yoksa ne işin var kız arkadaş filan otur evinde televizyon izle...
eğer ilişkinin başıysa normal, yok 3-4 yıllık bir ilişkiyse anormaldir.

hayat müşterektir diyerekten hesabı paso erkek ödüyorsa vardır onda bir iş.*
hesap vermekten nefret eden kızların yapmadığı eylemdir.
zaten bir adam dışarı çıktığında, yanında götürmüş olduğu kız arkadaşının yediği içtiğinin bedelini ödeyebilecek durumda olmalıdır. fakat adama asıl koyan, bir değil iki değil her seferinde kızın çantasına ya da cüzdanına doğru hareketlenmemesidir. erkek adam hesabı öder saçmalığı bir gerçektir. ama bu kadar da pozitif ayrımcılık olmaz olsun.
kızları en azından bir kısmını huzursuz eden durumdur. tedirgin oluyorum. "ya teklif etsem yanlış anlar mı? en azından alman usulü yapsak keşke..."
hiç teklif etmediğimde de kendimi bok gibi hissediyorum. "adam kim bilir hakkımda ne düşündü, benim hesabımı ödemek zorunda mıydı? neden sormadım. tü bana." diye, kendimle iç savaş yapmamam sebep olur.
kızlar bu durumdan asla rahatsız olmaz; hatta oluyormuş gibi davranan namuslu sevgili parası yemeyüz diyen hanımlar asla ellerini ceplerine atmaz. ha, attılarsa arkasından bu ne biçim erkek parayı bana ödetiyor diye saydırır. erkeklerdeki ise tam bir aptallık neden hiçbir bağım olmayan birinin masraflarını ben karşılayayım bu sadece yemek parası değil ki her şeyi sana yıkmaya çalışıyorlar.
kadın erkek eşitsizliğine en güzel örnek. hesapları ödeyen biziz, her türlü götümüze giren yine bize. sonra da kadın erkek eşitsizliği. ha doğru evet var.
eğer kız sadece arkadaşınsa ve doğum gününse aşırı yanlış bir önermedir bu.*
erkeklerin hesabı alıp ışık hızıyla kasaya gitmesinden olabilir.kızlar hangi ara çantalarını açıp cüzdanlarını çıkarsınlar.kızlar bu durumdan bazen çok rahatsız olmaktadır.
kıro kızlara yakışan bir hareket.
(bkz: istemem yan cebime koy)
ilişkinin ilk senesinde gerçekleşen durum. ilerleyen yıllarda, hayat normale dönecektir.
benimde katkım olsun dediğimizde ''olur mu öyle şey ben neyim burda'' vs yakarışlarda bununan erkeğin, ödemediğimizde kız kısmına bok atması durumuyla sonuçlanan durumdur.
karar verin arkadaş .
yaş ve ekonomik durum itibari ile değişen durumlardır.

öğrenciyseniz ve sürekli hesabı siz ödüyorsanız, ekonomik durumunuzunda çok parlak olmadığı aşikarsa; o kız kronun tekidir. *

çalışıyorsanız ve sürekli hesabı siz ödüyorsanız, ekonomik durumunuzunda iyi olduğu aşikarsa; o kıza hesap ödetmemek sizin şanınızdır. *
garson hesabı erkeğe uzatır, öyle bir durumda ''kamil ver bakayım o hesabı ben ödeyecem'' demek zaten erkeği orda itin götüne sokar. kamil zaten hesabı orda rezil olmamak için size uzatmaz. hal böyleylek numaradan laf olsun diye söylemenin de bir manası yoktur ayrıca.
izin vermiyoruz kızlara ondandır yoksa onlar dünden razı.
hesabı ödemene izin vermeyen kızlarında olduğunu hatırlatmam gerek
en kötüsü hesabı ödedikten sonra kasaya gidip kendi hesabını ödeyip sana o parayı geri vermek istemesi böyle artistler hiç çekilmiyor.
bir duruştur. hesabı bazen vermezsiniz. hesap vermek size göre değildir, önemli olan hesap verdirtecek duruma düşmemektir.
Hesap ödemeyen kız yoktur hesap ödetmeyen erkek vardır .
Erkeklerin piskolojik durumudur , çoğu erkek ödetmez ısrarla kendisi kaşınır . herkes yediğini içiğini öder kural bu böylelikle sıkıntı kalmıyor .