bugün

150-160'lık kızların bile bakmadığı erkeklerdir. Kısa boylu kızların hayallerini 2 metrelik adamlar süsler. Kısacası gelen vurur giden vurur bu adamlara.
165'im ama, bir çok uzun insandan çok görüştüğüm kız var nolacak şimdi *
Götü yere yakın olan adamdan korkacaksın.
Şimdi kısa boylu erkek bu başlığı okusun sonra kafasını kesip yanına koysun değil mi?
görüyor ve artırıyorum 1.63.
Çok büyük problem olduğunu düşünmüyorum , türk kızları genelde kısa ve eğer belirli bir zevkiniz , bulunduğunuz ortamda bir ağırlığınız vs. var ise göze gözükmeyecektir dahi.
Hayatın hiçbir alanında problem olmayacaktır.
bir de kas yapanları var, oluyorlar cep herkülü.
Daima uzun boylu erkeği kıskanır.
Aman boyun ne önemi var sanki. Gereksiz kasılmalar.
Şanssız erkektir beni pek sevmez.
1,76 boyla içinde olduğum gruptur.

edit: anne 1,55 baba 1,60
genetik kaza ile ilgili genelleme tespitleri pek yapmam ama zeki erkektir. kısa boylu olup aptal olan erkek görmedim.
lastiğim pirelli
boyum bir elli.
benimdir. sirf boyun kisa diye beni istemeyen hatunlar oldu. konusurlerken duyduklarimi mi soyleyeyim yuzume karsi soyleyeni mi. mal gibi uzun erkeklerin kotu yanina denk gelip uzulduler.
(bkz: hobbit)
(bkz: cep herkülü)
Ben 191 cm yim ve kısayım. Evet basketbola göre kısayım. itirazı olan yoktur herhalde.
Kavgada işe yarar.
kısa boylu kız neyse kısa boylu erkek odur. kısa boylu erkek olmaz diye bir yasa çıktı da bizim mi haberimiz yok?
Acınası durumda olan erkektir. Erkek dediğin en az 180 olur
benimdir efendim. 1.70 boyumla seve seve konuşuyorum burada.
Kompleks yapılması saçma olan durumdur.

Zaten sana hazır olarak verilen bir bedende değiştiremeyeceğin şeyler için hayata küsüp, değiştirebileceğin şeyleri kaçırırsan o senin salaklığındır genç.

Boyunun uzunluğu ile övünen erkekler siz de, içinizin boşluğunu bu kadar belli etmeyin. Bırakın gerizekalı olduğunuzu biz keşfedelim, böyle hiç zevki kalmıyor.
bir de kaslıysa cep herkülü diye anılacak erkektir.
Benimdir. Boyumun 168'i geçeceğini sanmam şuan için. Belki de daha azdır. 165'e kadar yolu var. Şuan için 17'yim. 20 yaşına kadar uzayacağını düşünürsek 170-72 aralığında olur büyük ihtimalle. Ha bir de kilo sorunum var benim. Günde bir öğün yiyorum. Daha da ufak gösteriyor. En son 54 kiloydum. 50 civarına düşmüşüm. Yani akıbetim belli. 170 boyunda, 60-65 kilo ufak tefek bir adam.
benimdir. eskiden kafaya çok takardım bunu artık takmıyorum bir kolumuz bacağımız da olmayabilirdi tek kusurumuz boy olsun.
önemli olan boyu değil işlevi.
yine ne oldu amk.
Kime ve neye göre? Diye sormak istediğimdir. Kendisi 1.60 olup "ayy yıaaa boyu uzun olsooonnn esmer ollsooonn kisinlikle kısa olmasaann iiyyy o ne yaa" diyen kızlara göreyse orda bi dursunlar aq.

Lan dilim kaşar seni, sana göre kısaysa o kısa değil nano mikrodur.

Eğer ülkede genelleme yapacaksak 1.65-1.72 arası hemen hemen kısa kategorisini girer. E yarraam senden uzun işte.

Ne kasıyosun. Bende senin bıyık boyundan rahatsızım. Biz bişey diyoz mu.

Not: 1.69um ben.

edit: imla.