bugün
- mel mel bakan gibson vs masklavi12
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona33
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği10
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı13
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek18
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler14
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
Benim küçükken yaptığım mallıklar pek azdır ama çoğusu büyük mallıklardır, az ve de öz.
Bir kızla facebooktan tanışmıştım, yaş 12 tabii. Facebook hesabımda kendi resmim yoktu. Kıza yürümek istiyordum, sevgili olmak falan istiyordum. Çünkü çok güzeldi.
Benden kendi resmimi atmamı istedi. Ben de tipime güvenemedim, çok yakışıklı bir arkadaşım vardı onun fotoğrafını atmıştım. Bu utanç bana ömrümün sonuna kadar yeter.
Bir kızla facebooktan tanışmıştım, yaş 12 tabii. Facebook hesabımda kendi resmim yoktu. Kıza yürümek istiyordum, sevgili olmak falan istiyordum. Çünkü çok güzeldi.
Benden kendi resmimi atmamı istedi. Ben de tipime güvenemedim, çok yakışıklı bir arkadaşım vardı onun fotoğrafını atmıştım. Bu utanç bana ömrümün sonuna kadar yeter.
babamın büyük bi bisikleti vardı onun tek pedalinin üstüne basarak sürerdim çünkü oturağa oturdğum zaman ayaklarım pedala yetişmezdi. küçük bisiklet de almadılar.
Durup dururken ağladııı ağladııı ağladııı derlerdi ağlardım.
Evden kaçardım. Dönüp bir geçmişe bakıyorum da iyi korumuşuz kestaneyi onca olaya karşın.
Karanlıkta şaşırıp Anneannenin takma dişlerini koyduğu suyu içmek.
bakkaldan alınan yumurtaların üstüne kuluçkaya yatmak. yavrularım olmadı ama. çok üzüldüm. buz devri sid gibi yavrulârıımmm diyecektim kısssmet olmadı.
Her insan kişisinin başından geçen salaklıktır.
Yaş 6-7. Piyasaya yeni çıkmış, çoook sevdiğim, ayılıp bayıldığım şarkının ezgisini sürekli unutuyorum.
Sözleri aklımda ama ezgisini unutup duruyorum. Kendime Nasıl sinirleniyorum her defasında...
Dedim olmaz böyle, aldım elime kalemi kağıdı, ezgisini, laaaa laaaaaa lalalalala lala şeklinde hem mırıldanıyor, bir yandan da yazıyorum.
Hehhh artık unutmam, unutunca kağıda bakar hatırlarım yihuuuuu diye seviniyorum, kendimi tebrik ediyorum filan...
Sabah oldu, aaaa ezgiyi gene unutmuşum ama sorun değil tabii, açtım Çekmeceyi, aldım elime kağıdı, anlamsızca milyon tane lalalala var.
Hönnnkkkk?! Nasıl yaaaa, niye hatırlamıyorum?!
Neyse...Bir Zaman sonra nota nedir, ne işe yarar gibi ulvi konuda bilgilendim... Çocukluk çok zor beeeee!
Hep hayal kırıklığı... Pöffff!
Yaş 6-7. Piyasaya yeni çıkmış, çoook sevdiğim, ayılıp bayıldığım şarkının ezgisini sürekli unutuyorum.
Sözleri aklımda ama ezgisini unutup duruyorum. Kendime Nasıl sinirleniyorum her defasında...
Dedim olmaz böyle, aldım elime kalemi kağıdı, ezgisini, laaaa laaaaaa lalalalala lala şeklinde hem mırıldanıyor, bir yandan da yazıyorum.
Hehhh artık unutmam, unutunca kağıda bakar hatırlarım yihuuuuu diye seviniyorum, kendimi tebrik ediyorum filan...
Sabah oldu, aaaa ezgiyi gene unutmuşum ama sorun değil tabii, açtım Çekmeceyi, aldım elime kağıdı, anlamsızca milyon tane lalalala var.
Hönnnkkkk?! Nasıl yaaaa, niye hatırlamıyorum?!
Neyse...Bir Zaman sonra nota nedir, ne işe yarar gibi ulvi konuda bilgilendim... Çocukluk çok zor beeeee!
Hep hayal kırıklığı... Pöffff!
DanoneNin meyveli Yoğurtları yeni çıkmıştı o zamanlar. Reklamlarda görüp ‘donini istiyorum’ diye ağladım. Market market gezip güç bela bir tane buldular. Ben de kendim yemeyip zorla kuzenime yedirip tadının güzel olup olmadığını sordum.
Not: hala da o meyveli yoğurtlardan yemedim.
Not: hala da o meyveli yoğurtlardan yemedim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar