bugün

90 yıllık asimilasyon politikasının bir ülkenin genlerine işlemesi sonucu oluşmuş bir çeşit faşizan mastürbasyondur. laf başı geldiğinde deniz gezmiş'ten, antiemperyalizmden dem vuran bu tayfanın deniz gezmiş'in kürt'ler hakkındaki düşünceleri konusundaki bilgisizliği, aynı asimilasyon politikalarının uygulayıcılarının militer eğitim anlayışı sonucu oluşmuş bir garabettir. hasılı cehaletin hiçbir yanı makul ve güzel değildir. kürt'lerin içinde bulunduğu kültürel çıkmaz ise bu düşünceleri desteklemektedir. özgürlük ırkta değil, insanın bilincinde başlar.
(bkz: genç tekkaşlar rahatsız)
(bkz: bütün kürtler toplandık)
(bkz: orgazmdan daha zevkli anlar)
kürt derken ortaya konan ötekileştirme, basit bir oryantalist ilüzyondur. bu şekilde her yaptığın herzeye kılıf bulmak mümkündür. bir kürt olmayan ben, bdp nin, pkk nın yediği her boku eleştirmekten öte kınayan ben bile kürt'lerin kendi yurtlarında ikinci sınıf insanlar olarak muamele görmesinden rahatsızım. ırkın politikası olmaz, ırkın politikası yapılıyorsa şayet, orada akıl, vicdan ve adalet olmaz.
aşağılamazsa ölecek hastalığına yakalanmış insanların tutumu.

kıçtan element uydurmaktada üstlerine yok hani.

gerçek verilerle konuşmak lazım.

(#13036702)
olayı kürtler olarak ele almak doğru değildir. içlerinde nadir de olsa pkk yı desteklemeyenler vardır ama ırkınız bozuk kurunun yanında yaş da yanabiliyor. pkk yı desteklemedikleri ve kendilerini bu vatanın evladı olarak gördükleri sürece kardeşimizdir, aşağılanmamalı.
bir insan topluluğu, yediği çanağa tükürmekle, sülüklük ve her daim beleşçilik yaptığı vatana isyanla ve hernevi ihanetle, bu isyan ve ihanet olayını da üstelik bin türlü kalleşliğe başvurarak yapmakla nam salmışsa, başkaları tarafından aşağılanmalarına gerek yoktur.

onlar kendilerini zaten bizzat yeterince aşağılık bir konuma getirmişlerdir.