bugün

görsel
SU SITELERI NOT ALIM BEN. USTE BISELER ZIRVALANMIS AMA HE HE.
ne alaka olum Kürtler budan 20 yıl öncesine kadar hammal pazarında bekleyip... hammalik yapmaktan başka bir iş yapmiyorlardi. Kürt ya terörist ya türkücü yada hammaldi... adam maksimum 18-19 yaşında olunca sadece şu 7-10 seneye biliyor. Kürtler son 13 senede adam oldu aq.
(bkz: k*rtlerin siklenmeme sebepleri)
(bkz: kürt lütfen)
(bkz: hewal uyan sabah oldu)
Başlığı görünce içten gelen he amk he hissi.
kürtlerin mavi yeşil alg olduğu gösterir belki terliksi hayvandır.
bu arada yeşil demişim kürtlerin fobisi vardı galiba yeşile.
Demekki sıcaktan değilmiş demekki özlemden falan değilmiş demekki hasta oldugum icin degilmiş kürt bitmiş ondan nefes alamıyormuşum. Ordan Biraz kürt lütfen.
trolleme olduğu için ciddiye alınmaması gereken iddia.
Nefes alamıyorum ordan bir tüp kürt lütfen.
Kendini millet diye yutturmaya çalışan kürt feryadı. 250 milyon yıl önce yaşamış dinozorların dışkıları bulundu neyle beslendikleri bile tespit edildi. Ama gelin görün ki kürtlerle alakalı kırık bir testi bile bulunamadı.

Hala gelmiş nefesten bahsediyor hırrım. Başka milletlere sülüklenip biz milletiz masalıyla uyutulmayın bari.
Bir tüp kürt lütfen. görsel
(bkz: kürtlerin bitki olması)
(bkz: kürtlerin fotosentez yapması)
Gülüp geçiniz dikkate bile almayınız efendim.
(bkz: ay ben gülerim) güldüm ve geçtim.
görsel
hz. adem kürtmüş. kesin bilgi yayalım.

not: yakında bunu da iddia ederlerse şaşırmam.
kürtler kimki öyle bir yeteneğe sahip olsunlar.asıl türkler olmasaydı kürt dedikleri topluluk açıklarından ölürlerdi. Türkiyenin ekmeğini yiyip sonrada arkadan vuranlar yediğiniz kapa pislemek genlerinizde var.sözüm sadece bölücülük davası güden soysuzlara diğer kürt kardeşlerime değil. Hangi tarihte yazıyo böyle bir medeniyetin olduğu bizim kontenjanı mızdan yer buluyorsunuz işte nankör topluluk.şimdi git kovayı getir recai.
kurtler sayesinde alinmis bir nefes yoktur ve kurtler dislanan degildir. sizler turkler sayesinde aldiginiz nefesi kabul edin once. o terorist orgutu dislayin ve basimiz dediginiz iti biz de sevmiyoruz deyin, ondan sonra dislayan olursa ne isterseniz soylersiniz.
oncelikle bu nasıl bir başlık recai?

baslikta yanlış 1-
bizim, kürtleri disladigimiz felan yok.
Şimdi durup bütün kürtlere kötü diyemeyiz. Biz sadece pkk yi ve onu destekleyen hem türk (türklerden de gördüm ) hem de kürt kişilere tepki gösteriyoruz.

baslikta yanlış 2-
madem bu tezi savunmayip
sen de diğer arkadaşlar gibi bütün kürtlere sövüp saymaya geldin bu başlığın amacının ne olduğunu merak ediyorum.

tanım: bilinçsiz kişilerin cahil kisilerin ic ve dış politikadan habersiz masum kişileri de içine alarak genel bir suçlama yapmasidir.

Not:toplumlar değil kişiler cezalandırılmalı.
tamam doğruluk payı var, mesela bizim ordaki plajda cankurtaran kürt kendisi ama, bütün türkiye bizim plaja gelmiyo ki. gene olmadı.
Gotten nefes alanlarin herkesin kendileri gibi gotten nefes aldigi zannindan dogan gotluk ifade.
Maşallah ahlak dışı siteler demişsin 31 cı türkler demişsin ama bütün siteleri saymışsın.

Birde kürtler ile kazanılan savaşlar demişsin çok doğru kurtuluş savaşında çok güzel isyan çıkarsınız onu da belirtelim.

Ha bir de anadolu'da eskiden beri yoksunuz etnik döküntüsünüz bunu belirtelim sayın k*rt kardeş

Not:kimse şikayet zart zurt demesinden sikerim damarıma basanın damarına basarım.
Niye amk Kürtler fotosentez mi yapıyor.