bugün
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
Belki de bile bile sırf kürde benziyor diye dövdüler.
Bence yeterli bir gerekçe.
Bence yeterli bir gerekçe.
Bu mhplilerde gram akıl yok arkadaş
mhp' lilerin, ülkücülerin ne kadar aptal, saf, cahil ve vahşi olduğunu bir kez daha göstermiş hadise.
Doğruysa şaşırmam.
Daha once de buna benzer bir hata yaptilar.
(bkz: çinli sanıp korelilere saldırmak)
Daha once de buna benzer bir hata yaptilar.
(bkz: çinli sanıp korelilere saldırmak)
ülkücü camiayı karalama kampanyası için apılmış ısmarlama bir haber daha. kaynak da birgün.
isim yok, kanıt yok hiçbir sikim yok. Kişi güya şikayetçi olacağım demiş, böyle bir şikayet emniyette yok. isteyen araştırabilir.
Olmamıştır efendim.
Bunlar gazeteciliği de ayaga düşürdüler, eskiden bir şerefi vardı.
Ama masabaşında yazdıkları bir haber ile sözlükte de görüldüğü gibi tonla sığırı kandırabilirler. Zihin kontrolü böyle bir şey.
isim yok, kanıt yok hiçbir sikim yok. Kişi güya şikayetçi olacağım demiş, böyle bir şikayet emniyette yok. isteyen araştırabilir.
Olmamıştır efendim.
Bunlar gazeteciliği de ayaga düşürdüler, eskiden bir şerefi vardı.
Ama masabaşında yazdıkları bir haber ile sözlükte de görüldüğü gibi tonla sığırı kandırabilirler. Zihin kontrolü böyle bir şey.
Ülkücüler siksin sizi...
ileri zeka içeren ülkücü eylemi. Sanki geçmişte çinli diye uygur türküne saldırmamış, esmer diye arap dövmemiş, çinli diye koreli turist kadınları darp etmemiş bir güruh gibi karalama kampanyası olduğunu iddia etmeleri de çok hoş.
bu işin sokakta yürüyeni nazist anlayış ile t"ipin şuna benziyor" diyerek dövme, darp etme ile çözüleceğini zannetmek ancak sığ sağ dimağların işidir. keza tersi de senin kütük batı illeri deyip doğuda vatandaşa eziyet etmek ile de çözülmez! her ikisi de sığ sağ düşüncelerin eseri!
Türk - Kürt kardeştir PKK kalleştir ama eğer PKK asker öldürürse ben de gider dışarıda herhangi bir Kürtçe konuşanı bıçaklar, polis eşliğinde herhangi bir Kürt işçisinin evini yakar ve yine polis eşliğinde oy verdikleri parti binalarına saldırırım ama ben oyuna gelsem de sen sakın oyuna gelme benim Kürt kardeşim, bizi bölmek istiyorlar ve gidip doğu illerine sefer yapan herhangi bir otobüsün camlarını indirdiğimde bil ki bunu bölünmemek için yapıyorum. Entelektüel bilgim ve yaptığım derin araştırmalar sonucu PKK’yı derin devletin kurduğunu öğrendim ve şu anda başta israil ve Almanya olmak üzere uluslararası güçler tarafından kontrol ediliyor, yani senin suçun yok canım kardeşim ama bil bakalım ne? Ben sana zarar vereceğim. Ve sen öldürdüğüm 12 yaşındaki çocuğun cesetini saatlerce evinin buzdolabında tutmak zorundayken bir de bunlara anlayış göstermelisin çünkü kardeşler arasında olur böyle şeyler. Sesini çıkarıp bizi bölmek isteyenlerin ekmeğine yağ sürme benim güzel kardeşim, ne kadar duygusal olduğumu bilirsin, duygulandığımda neler yaptığımı da; Çorum’da, Maraş’ta, Sivas’ta.
ayrıp yapan arkadaşlarıma söylüyorum kendinizi bir kürt yerine koyun vergisini ödüyen bu ülkede insan gibi yaşıyan pkk vs. herhangi kötü bir şey düşünmeyen çıkıp da bütün kürtler orusbu çocuğu deseler zoruna gitmez ?
topluma zarar veren eylemlerin sorumluluğu büyüktür. bu noktada tüm halka sesleniyorum. öfkeyle kalkan zararla oturur.
12 eylülü yaşayanlar gayet iyi bilir. sırf kürt olduğu için hamasi tavırlarla bugün zarar verirseniz, yarın öbür gün aldığınız karşılık, bizi iç savaşa götürür. düşmanlarımızın ekmeğine yağ sürersiniz.
çok kan dökülür, herkes aklını başına alsın. kimsenin güvenliği bozmaya hakkı yoktur. allah katında herkes mesuldür.
12 eylülü yaşayanlar gayet iyi bilir. sırf kürt olduğu için hamasi tavırlarla bugün zarar verirseniz, yarın öbür gün aldığınız karşılık, bizi iç savaşa götürür. düşmanlarımızın ekmeğine yağ sürersiniz.
çok kan dökülür, herkes aklını başına alsın. kimsenin güvenliği bozmaya hakkı yoktur. allah katında herkes mesuldür.
güldürmüştür. evet.
ahah, yalan haberdir de geçtiğimiz yıldı sanırım, kürdler ülkücü diye kürd dövmüştü. oluyor böyle şeyler
geçen biri hayvanat bahçesinde maymuna saldırıyordu, kürd sanmış garip. olur öyle dedik.
(bkz: kürde benziyor diye şempanze dövmek)
geçen biri hayvanat bahçesinde maymuna saldırıyordu, kürd sanmış garip. olur öyle dedik.
(bkz: kürde benziyor diye şempanze dövmek)
ne kadar dogru bir haber olabilir diye sordurtan olay. gecmiste yasananlara bakiyorum ve simdiye bakiyorum. bu olayin yasanmislik olasiligi yüksek olabilir. ülkücülük nereden nereye tasinmis. belki de ülkücülerin itibarina zarar vermek isteniyor da olabilir. bilemedim, apusup kaldim öylece.
diger kaynaklar:
http://www.radikal.com.tr..._genc_mhpli_cikti-1430387
kaynagin asli: http://www.cumhuriyet.com...u_sefer_ulkucu_dovdu.html
diger kaynaklar:
http://www.radikal.com.tr..._genc_mhpli_cikti-1430387
kaynagin asli: http://www.cumhuriyet.com...u_sefer_ulkucu_dovdu.html
güncel Önemli Başlıklar