bugün

kurtlar vadisi dizisinin akp gençlik kollarına bağlanmadan önceki, mafyalı baronlu yıllarıdır.

(bkz: abuzer kömürcü)
(bkz: erdal kömürcü)
(bkz: aslan bey)
(bkz: mehmet karahanlı)
(bkz: süleyman çakır)
(bkz: iplikçi nedim) (zanığğm)
(bkz: kılıç)
(bkz: testere necmi)
(bkz: laz ziya)
(bkz: halil ibrahim)
(bkz: deli tuncay) (tuncay kantarcı)
ve daha kamışa su yürümemiş (bkz: pusat çakır) .

ve unutulur mu ?

(bkz: elif eylül)

(bkz: derdimi sikeyim)
entry girsene lan it. -abuzer kömürcü.
(bkz: biadedin)
Akşamları sokakların boşaldığı, dizi bitince insanların havaya ateş açtığı ve okullarda herkesin ben Polat'ım ya da ben Çakır'ım diyerek dolaştığı yıllardır.
bodrum gibi bir şehirde sokaklarda insan olmamasına neden olduğu yıllar.
gemilerimi batırma necmi repliğinin geçtiği bölümlerin olduğu zamanlardır.
iskender büyük ölene kadar izlenilebilir dizi. Dizi the walking dead e benzemeye başladıgı zaman biraktıgım dizi zira öncekli bölümlerde ölen figuranlar sonraki bölumlerde hayata geri dönmüşlerdir.
polat'ın süpürman olmadığı yıllar.
testere necmi, tombalaci mehmet, baron ve lazziya gibi karakterlerin filmde olduğu yıllardır.
süleyman çakır için cenaze namazı kılındığı yıllar.
Çakır laz ziya torbacının olduğu bölümlerdir.
futbolda ronaldinho, basketbolda tracy mcgrady rüzgarının estiği yıllardır.
Adnan Ziyagil'in Aslan Akbey olduğu zamanlardır.
(bkz: 2003)
POLAT ALEMDARIN 5 DK SUDOLU POSETTE BEKLEDIGI YILLARDIR.
görsel
süleyman çakırlı yıllardır. ah ulan.
(bkz: ben senin anan mıyım üstündeki adam mıyım)
2003-2006 arası dönemdir.
(bkz: bu konseyi başınıza yıkıcam)
kurtlar vadisi'nde her olayın daha önce yaşanmış bir olaya atıf olduğu yıllardır. en basitinden şevko'nun, ışıkçı soyadlı gazeteciye yaptığı itiraflar; telemen'in, mumcu'ya yaptığı itiraflardır. zaten raci şaşmaz, ''soner yalçın olmazsa bu diziyi yapamayız'' diyerek onu konsept danışmanı yapmıştır. gündemin nabzını iyi tutmaları yine soner yalçın etkisiyle olmuştur. görünürde 3-4 ana senarist, toplam 12 senarist değişmeli olarak çalışsa da hakikaten soner yalçın olmasa böyle bir dizi olamazdı. nitekim devamında nasıl bir hale geldiğini gördük.