bugün
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- yazarların romantiklik seviyesi19
- zeynep bastık'ın beyaz külodu9
- anın görüntüsü13
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- reis deyince akla ilk gelen21
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen10
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek11
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
dogalgazin amcaoglusu. dogalgaz kullanarak suyu isitir, kaloriferleri isitir, super bir seydir. bende daha cok kopek ismi cagristiriyor ama. kombi gel oglum, hop hop...
türk reklam sektörünün son merakı.
üniversite öğrencisi oldukları anlaşılan gençlerin çekmiş oldukları videonun adı. ekonomideki kötüye gidişin öğrencileri nasıl etkilediğini konu alan gülmekten yerlere yatıran oldukça başarılı bir çalışma..
ahanda linki:
http://www.youtube.com/watch?v=rylWiNLhsNg
ahanda linki:
http://www.youtube.com/watch?v=rylWiNLhsNg
şarkının sözleri
En az bi ikiyüzelli
Gelmesi belli bu ay
Son fatura hala burada
Yok ki bizde para
Halbu ki seçmiştik en düşük seviyeyi
indirdik indirdik dereceyi
Hem ocak banyoda su sıcak akacak
Doğalgaz imkansız ay yanacak
insaf et insaf et
Kombi, kombi, kombi
Az, az, az insaf et, insaf et
Kombi, kombi, kombi
Az, az, az of
Fenadır kira zammı
Harçlar pahalı bu yıl
Ders, sınav, not derdi ayrı
Yine herkes kaldı
Belki de bu ay elektrik kesilmez
inşallah, inşallah su çok gelmez
Ne yesek yemekte
Gereksiz bir soru
Sanki çok şey varmış gibi evde
insaf et, insaf et
Kombi, kombi, kombi
Az, az az insaf et, insaf et
Kombi, kombi, kombi,
Az, az, az of
En az bi ikiyüzelli
Gelmesi belli bu ay
Son fatura hala burada
Yok ki bizde para
Halbu ki seçmiştik en düşük seviyeyi
indirdik indirdik dereceyi
Hem ocak banyoda su sıcak akacak
Doğalgaz imkansız ay yanacak
insaf et insaf et
Kombi, kombi, kombi
Az, az, az insaf et, insaf et
Kombi, kombi, kombi
Az, az, az of
Fenadır kira zammı
Harçlar pahalı bu yıl
Ders, sınav, not derdi ayrı
Yine herkes kaldı
Belki de bu ay elektrik kesilmez
inşallah, inşallah su çok gelmez
Ne yesek yemekte
Gereksiz bir soru
Sanki çok şey varmış gibi evde
insaf et, insaf et
Kombi, kombi, kombi
Az, az az insaf et, insaf et
Kombi, kombi, kombi,
Az, az, az of
temizliği ve periyodik bakımı yapılmadı zaman insan hayatı için tehlike arz eden cihaz.
daire ısınmasında kullanlan cevreci bir o kadarda cepte delik acabilen hatta hayatı söndürebilen ısınma cihazı.
efendim fiyat konusunda söyliyecek pek birşey yok zaten herkes biliyordur zaten bilmeyenler youtubeta videoyu izleyebilir.
ölümler konusuna gelince bakımsızlık ve ihmaller böyle kötü olaylara neden olmaktadır her sene kış öncesi kapsamlı bir bakım böyle kötü olayların olmasına engel olabilir. ama insanlarımızın duyarsızlıgı böyle olayların olmasına neden olamaktadır.biraz daha duyarlılık herşeyi cözebilir.
efendim fiyat konusunda söyliyecek pek birşey yok zaten herkes biliyordur zaten bilmeyenler youtubeta videoyu izleyebilir.
ölümler konusuna gelince bakımsızlık ve ihmaller böyle kötü olaylara neden olmaktadır her sene kış öncesi kapsamlı bir bakım böyle kötü olayların olmasına engel olabilir. ama insanlarımızın duyarsızlıgı böyle olayların olmasına neden olamaktadır.biraz daha duyarlılık herşeyi cözebilir.
iki gün once beni banyoda soguk suyla basbasa bırakıp, ev sahibine 200tl masraf yaptıran meret.
yoğuşmalı kombiler sayesinde %25 tasarruf yaptık. ama zamlar karşısında bu bile yeterli gelmedi sonunda kapattık kızmızın çeyizine saklıyoruz
bulgarca yakın arkadaş, kanka anlamında kullanılıyor.
not:kombime selam olsun..
not:kombime selam olsun..
her alev aldığında gtümü attıran alet.
(bkz: baymak)
her akşam yatarken kapatıldığında daha mı çok yakar yoksa aynı mı yazar diye merak ettiğim cihaz.
duş alırken söndüğünde senin gibi yoğuşmalı kombinin agzına yüzüne yoğuşayım... diyerekten basladıgım cümlelerimin akıl almaz gün yüzü görmez küfürlerle sona erdirdiğim ve söylediklerim yüzünden ölmeden evvel helallik almam gereken araç.
türk milletine atılmış en büyük kazıktır. sen yakarsın, alttaki üstteki yakmaz yine donarsın.
nedense hep kara kış soğuğunda bozulası tutan meret yani cihaz..
Bugün yabancı bir firmada kombi üretiminde çalışan bir mühendis spor salonuna kaydolmak için rapor almaya geldi.
Birlikte çalıştığımız hemşire hanım geçenlerde evine doğalgaz bağlatmak için kombi alırken pahalı olmasına karşın Vaillantı tercih etmiş, ben sebebini sorunca da diğer markalara göre çok daha az yaktığını söylemiş, fakat benim aklıma yatmamıştı.
Konuyu anlatıp gerçekten kombilerin gaz tüketimleri arasında klimalardaki gibi bir farklılık olup olmadığını sordum.
Biraz duraklayıp, Var dersem yalan olur. içlerindeki malzeme, teknoloji tamamen aynı dedi.
Hemşire Hanım Ben daha önce Demirdöküm ve Vaillant kulandım, tüketimleri arasında çok fark vardı diye ısrar edince;
Ben tabir yerindeyse makinenin ciğerini biliyorum, emin olun fark yoktur. Termostatı ne kadar açarsanız o kadar yakarsınız.
Hatta Vaillantla Demirdöküm aynı fabrikada aynı banttan çıkıyor, sizinki psikolojik bir durum. Bu aslında Vaillantın markasını konumlandırıp pazarlamada ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor dedi.
Peki hiç mi fark yok pahalıyla ucuz kombiler arasında dedim
Yok hepsi aynı. Göstergeleri daha havalı, fonksiyonları daha fazla olabilir ama ısıtma sistemleri aynı. Bir de biz yan sanayi üretimini de denetliyoruz. Ucuzlar belki güvenilirliği kanıtlanmamış üreticiden parça alıp kullanıyor olabilirler dedi
Kombiyi nasıl ayarlamak gerekiyor? diye sordum.
Peteklerin hepsini açık tutmakta fayda var, homojen bir ısınma yakıt sarfiyatını azaltır. Tek noktada bir termostat olacak, oaradan ayarlayacaksınız. Bşir de makinenin içindeki su sıcaklığını ekonomik konumda tutmakta fayda var. Biz evi biraz bilinçsiz, fazla ısıtıyoruz, sarfiyat da fazla oluyor dedi.(Alıntıdır)
Birlikte çalıştığımız hemşire hanım geçenlerde evine doğalgaz bağlatmak için kombi alırken pahalı olmasına karşın Vaillantı tercih etmiş, ben sebebini sorunca da diğer markalara göre çok daha az yaktığını söylemiş, fakat benim aklıma yatmamıştı.
Konuyu anlatıp gerçekten kombilerin gaz tüketimleri arasında klimalardaki gibi bir farklılık olup olmadığını sordum.
Biraz duraklayıp, Var dersem yalan olur. içlerindeki malzeme, teknoloji tamamen aynı dedi.
Hemşire Hanım Ben daha önce Demirdöküm ve Vaillant kulandım, tüketimleri arasında çok fark vardı diye ısrar edince;
Ben tabir yerindeyse makinenin ciğerini biliyorum, emin olun fark yoktur. Termostatı ne kadar açarsanız o kadar yakarsınız.
Hatta Vaillantla Demirdöküm aynı fabrikada aynı banttan çıkıyor, sizinki psikolojik bir durum. Bu aslında Vaillantın markasını konumlandırıp pazarlamada ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor dedi.
Peki hiç mi fark yok pahalıyla ucuz kombiler arasında dedim
Yok hepsi aynı. Göstergeleri daha havalı, fonksiyonları daha fazla olabilir ama ısıtma sistemleri aynı. Bir de biz yan sanayi üretimini de denetliyoruz. Ucuzlar belki güvenilirliği kanıtlanmamış üreticiden parça alıp kullanıyor olabilirler dedi
Kombiyi nasıl ayarlamak gerekiyor? diye sordum.
Peteklerin hepsini açık tutmakta fayda var, homojen bir ısınma yakıt sarfiyatını azaltır. Tek noktada bir termostat olacak, oaradan ayarlayacaksınız. Bşir de makinenin içindeki su sıcaklığını ekonomik konumda tutmakta fayda var. Biz evi biraz bilinçsiz, fazla ısıtıyoruz, sarfiyat da fazla oluyor dedi.(Alıntıdır)
pek hissettirmez ama evdeki yokluğu kabustur.
yazın arıza yapması sizin şanslı olduğunuzu gösterir.
yazın arıza yapması sizin şanslı olduğunuzu gösterir.
doğal gaz sisteminin çalışması için su ısıtıcı olarak kullanılan bir ürün.
bir çok firma doğal gazın yaygınlaşmasından sonra kombi üretimine seri bir şekilde geçiş yapmakta. peki evine doğal gaz döşetecek kişiler içn iyi bir kombi seçerek bu işlerini halletmesi de araştırma gerektiren bir iş. bunun için gibi siteler öncelikle ziyaret edilmesi gereken sitelerden.
bir çok firma doğal gazın yaygınlaşmasından sonra kombi üretimine seri bir şekilde geçiş yapmakta. peki evine doğal gaz döşetecek kişiler içn iyi bir kombi seçerek bu işlerini halletmesi de araştırma gerektiren bir iş. bunun için gibi siteler öncelikle ziyaret edilmesi gereken sitelerden.
Anamızı sikecek bu ay. Uçak motoru gibi sesi geliyo yarraa yedik.
bana an itibariyle sorun çıkaran makinedir. az çok anlayanlar yeşillendirsin.
En olmadık zamanlarda bozulmayı kendisine düstur edinmiş koca yürekli dev.
görsel
Af edersiniz orospu çocuğu.
görsel
Af edersiniz orospu çocuğu.
temizlik ve bakım yapılması gereken cihaz.
Allah bin belanı versin senin kombi diye Piii diye yüzüne tükürülesi nalet. Bu dünyada yanmadın inşallah cehennemde yanarsın şerefsiz. Yan artık.
güncel Önemli Başlıklar