bugün
- manyak olmaya karar verdim15
- suriyede linç edilen alevi23
- gidesi olanı iter misiniz8
- havaların aniden ısınması9
- sahurdayız uludağ sözlük14
- tesettürümle ak parti den chp'ye geçtim12
- klarnet calan sarapci koala 615
- anın görüntüsü13
- gecenin şiiri9
- ramazan günü sokakta sigara içen insan13
- siyasal alevici şiiri8
- kuresel ikinma vs bik bik17
- sözlük yazarlarının ilişki tercihleri11
- ölünce ne olacak18
- atatürkün cenazesinde bulunan nazi subayları15
- ulu önder öcalan15
- arkadaşlar kalktı11
- nihat hatipoğlunu aç nihat hatipoğlunu10
- aykolik sürekli nereye gidiyor21
- başıboş köpek sorunu11
- erkeklerden kızlara tavsiyeler16
- perva sozlük9
- 2028 rte balkon konuşması9
- hem regl hem de oruçlu kız22
- 10 mart 2025 sdg teslim oldu23
- küresel ıkınma18
- v a m p i r o v10
- cadılık eğitimi almak10
- sözlük yazarlarının 2053 yılı hedefleri14
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları9
- rüzgar esse cehape demek9
- instagramı facebooku twitteri olmayan erkek8
- pkk'nın kurucu önderi10
- kızlara yürümeme taktikleri9
- kızlara yürüme taktikleri18
- 199911
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz18
- bu yaz hayata geçirilecek planlar21
- targeted individuals12
- türk rock müziği13
- küfürlü konuşan kadın9
- 40 numara ayakkabı giyen kadın10
- bir sözlük kadını ile kahve içmek11
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz8
- en güzel yaş18
- kola vs ayran10
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı8
- yazarların son yaptığı yemek11
- hayattan sıkılmak20
- the merich10
kimi bünyeye dokunmasa da eğer çocukluğundan beri özel çocuk, cin gibi tarzı sıfatlarla büyütüldüyseniz bünyede bir burukluk, kırgınlık yaratır.
kafanda enteresan şeyler tasarladığında değişik fikirlere sahip olduğunu düşündüğünde o fikrin, düşüncenin, tasarının senden çok zaman önce ortaya atıldığını görmek bu süreci hızlandıran temel etkenlerden biridir.
belki de normalden fazla ben merkezci bir kişi için hayatın en hüzünlü anıdır ve bu andan sonra kişi bunu tersine çevirmeye çalışır.
zordur özel olduğuna inandırılan birisi için sıradan olduğunun farkına varmak...
kafanda enteresan şeyler tasarladığında değişik fikirlere sahip olduğunu düşündüğünde o fikrin, düşüncenin, tasarının senden çok zaman önce ortaya atıldığını görmek bu süreci hızlandıran temel etkenlerden biridir.
belki de normalden fazla ben merkezci bir kişi için hayatın en hüzünlü anıdır ve bu andan sonra kişi bunu tersine çevirmeye çalışır.
zordur özel olduğuna inandırılan birisi için sıradan olduğunun farkına varmak...
her insanın yaşaması gereken, olgunlaşmanın başladığı zaman dilimidir.
kısacası ergenliğin son bulmasıdır.
kısacası ergenliğin son bulmasıdır.
(bkz: anam uçamıyom ya lan ben)
KIşlanın kapısından girince erlerden bir er,
ssk hastanelerine gidince, hastalardan bir hasta,
okul kapısından girince, öğrencilerden bir öğrenci,
Avm lerde ve vapurda, kalabalıktan biri,
Morg veya tabuta girince de, ölülerden bir ölü olmaktır.
ssk hastanelerine gidince, hastalardan bir hasta,
okul kapısından girince, öğrencilerden bir öğrenci,
Avm lerde ve vapurda, kalabalıktan biri,
Morg veya tabuta girince de, ölülerden bir ölü olmaktır.
şimdi, az önce, dün, bugün, yarın...
kendini özel hisseden herkesin amına koyim ben. hiçiz ulan işte. ölsek şimdi, 3 saate kokarız. çıksa ruh bedenden, leş gibi olmamız saliselik iş. önce soğur, sonra şişeriz. sonra götümüze pamuğu tıkayıp indirirler iki metrelik çukura. üç-dost, üç-beş aile ferdi üstümüze toprağı verdiği gibi hemen eve yollanır.
ölüm karşısında ne kadar aciz ve çaresiz insan. amk böyle işin. okunan onlarca kitap, izlenen onca film, dinlenen onca şarkı... ölüm karşısında koca bir sıfır.
işin bok tarafıysa şu; daha öbür tarafa gidip de gelen hiç olmadı. bari biri gelseydi de bir akşam üstü çayımızdan yudumlar, sigaramızdan nefesler çekerken sorsaydık, "ölmüşlerinin hayrına hele bi anlat, nasıl oralar?"
anlatsa bile binbir yalan sıralardı gerçi. insan değil mi ulan? ne kadarı doğru olabilir ki hissettiğinin ya da yaşadığını sandıklarının.
yani anlayacağınız, hiçbirimiz özel biri değiliz.
kendini özel hisseden herkesin amına koyim ben. hiçiz ulan işte. ölsek şimdi, 3 saate kokarız. çıksa ruh bedenden, leş gibi olmamız saliselik iş. önce soğur, sonra şişeriz. sonra götümüze pamuğu tıkayıp indirirler iki metrelik çukura. üç-dost, üç-beş aile ferdi üstümüze toprağı verdiği gibi hemen eve yollanır.
ölüm karşısında ne kadar aciz ve çaresiz insan. amk böyle işin. okunan onlarca kitap, izlenen onca film, dinlenen onca şarkı... ölüm karşısında koca bir sıfır.
işin bok tarafıysa şu; daha öbür tarafa gidip de gelen hiç olmadı. bari biri gelseydi de bir akşam üstü çayımızdan yudumlar, sigaramızdan nefesler çekerken sorsaydık, "ölmüşlerinin hayrına hele bi anlat, nasıl oralar?"
anlatsa bile binbir yalan sıralardı gerçi. insan değil mi ulan? ne kadarı doğru olabilir ki hissettiğinin ya da yaşadığını sandıklarının.
yani anlayacağınız, hiçbirimiz özel biri değiliz.
mesleki sırrı kimse açıklamaz istemez.
terkedildikten hemen sonraki an.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar