bugün
- gecenin şarkısı11
- liseden sonra günyüzü görmemek17
- dinsiz olmak15
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin17
- herkesin atatürkçü olması23
- dubai çikolatası44
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı27
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
(img:#633006)
Herşey olabilir. Kartvizit,tarak,mendil,kalem,silgi,kağıt,kredi kartı, paso, vb. Okumak isteyene her şey ayraç.
bir kitap ayıracım bile yok. gidiyor telefona not ediyorum nerede kaldığımı wtf.
çoğu zaman orjinallerini kaybedip, kağıttan kartondan yaptığımız ve bazen de üzerine kitapta geçen herhangi bir söz ya da aforizmalar yazdığımız, küçük ama gerekli araç.
bi aralar artizlik olsun diye kaldığım yerin sayfasını ezberliyordum, game of thrones kitabında kaçta kaldığımı unutunca hayata küsmüştüm.
bi aralar artizlik olsun diye kaldığım yerin sayfasını ezberliyordum, game of thrones kitabında kaçta kaldığımı unutunca hayata küsmüştüm.
kitap yaprağını kıvırmakla bir problemim olmamasına rağmen 20-30 tanesine sahip olduğum ve bazılarına bittiğim şeyler.
Kitapçılarda hediye olarak verilendir çoğunlukla. Ama nedense annem hep takvim yaprağı kullanır hala.
Evet bizde hala takvim var.
Evet bizde hala takvim var.
En sevdigim cok tatli filmlerin baskisi olanlarindan aldigim ama kullanmaya kiyamadigim icin koleksiyonuma kattigim nesne.
Kitap ayracı seçme de kitap seçmek kadar önemlidir. Kitap okuma isteğini arttıracak ayraçlar seçilmelidir. Görevleri çok büyüktür. Kitap ayracı denen şey olmasaydı kitabı kıvırmak zorunda kalacaktık düşünsenize.
Bunlar bazen çok sinir bozucu da olabilirler. Mesela kitabın boyutundan büyük bir ayraç seçtiyseniz o ayracın kitabın dışında kalan kısmı kıvrılır, bükülür, ezilir. iğrenç bir görüntü ortaya çıkar. Bütün kitap okuma isteğiniz gider.
Sonuç olarak kitap ayracı önemlidir.
Bunlar bazen çok sinir bozucu da olabilirler. Mesela kitabın boyutundan büyük bir ayraç seçtiyseniz o ayracın kitabın dışında kalan kısmı kıvrılır, bükülür, ezilir. iğrenç bir görüntü ortaya çıkar. Bütün kitap okuma isteğiniz gider.
Sonuç olarak kitap ayracı önemlidir.
Bazen ayracının ucunun kıvrılıp katmanlarına ayırılması beni en sinir eden şeylerdendir.
görsel en çok sevilen budur.
Not: tırnaktakı silik ojelere depresyon belirtisidir.
Not: tırnaktakı silik ojelere depresyon belirtisidir.
ücret ödemeksizin seyahat eden kağıt parçası denilse herhalde herkes ekseriyetle kağıt para cevabını verir.
oysa ki paradan daha fazla ve daha kapsamlı gezen kitap ayracıdır. sayfalar arasında dünyayı hatta kainatı dolaşır. durakların işaret fişeğidir.
oysa ki paradan daha fazla ve daha kapsamlı gezen kitap ayracıdır. sayfalar arasında dünyayı hatta kainatı dolaşır. durakların işaret fişeğidir.
hangi sayfada kaldığımızı unutmamamıza yarayan gereçtir.
kendiniz yaparsanız muhtemelen tadından yenmeyecektir. daha önce yapmadım ama iki tane aynı şekilde yapmayı planlıyorum. birisi kendim içindir. diğeri de güzel bir adam olduğuna inandığım insana gidecektir. yani planlar o yönde. bakalım...
kendiniz yaparsanız muhtemelen tadından yenmeyecektir. daha önce yapmadım ama iki tane aynı şekilde yapmayı planlıyorum. birisi kendim içindir. diğeri de güzel bir adam olduğuna inandığım insana gidecektir. yani planlar o yönde. bakalım...
Bana göre çok saçma bir süs. Kaldığın yerden köşesini kıvırırsın, tekrar düzelttiğinde eski haline gelir zaten.
uzunca bir süre süre kullanmadığım araç. kitabın içinde bir şey taşımak yerine tahmini sayfaları okuya okuya deneme-okuma yoluyla nerede kaldığımı bulurdum. sonra romanlar yerini düşünce kitaplarına bırakmaya ve aynı anda okunan kitap sayısı artmaya başlayınca zor oldu. biz de ayraca döndük.
Tardisli olursa tadindan yenmez.
Şu aralar Boş ıslak mendil paketi. Bir önceki de otobüste tanıştığım mobilyacının kartı.
Ojeyle desen verilmiş abeslang.
Bana küçük sürprizler yapan birisinden gelendir.
yüzlercesini biriktirip koleksiyon yaptığım şey.
hatta bazen tasarım yapıp matbaada bastırdığım da oluyor .
ilginç ve değişik ayraçlar alınabilecek bulunabilecek yerleri bilen olursa yollasın .
hatta bazen tasarım yapıp matbaada bastırdığım da oluyor .
ilginç ve değişik ayraçlar alınabilecek bulunabilecek yerleri bilen olursa yollasın .
Çok severim, koleksiyonum vardır.
Hobi olarak yapmayı çok sevdiğim nesne. Özellikle de baykuş ve asimetrik olanları yapmaktan aldığım keyif bambaşka.
sevmediğim/sevemediğim bir nesnedir.
ne kitabı kıvırmasını,
ne kitabın satırlarını çizmesini,
ne kitabın üzerine çay/kahve/bilumum içecek dökmesini
ne de kitap arasına ayraç koymasını severim.
eğer okuduklarınızdan not almıyorsanız o kitabı okumayın. not alıyorsanız da ayraç değil not kağıdı kullanın. zaten ayraç görevi görüyor otomatikman.
ne kitabı kıvırmasını,
ne kitabın satırlarını çizmesini,
ne kitabın üzerine çay/kahve/bilumum içecek dökmesini
ne de kitap arasına ayraç koymasını severim.
eğer okuduklarınızdan not almıyorsanız o kitabı okumayın. not alıyorsanız da ayraç değil not kağıdı kullanın. zaten ayraç görevi görüyor otomatikman.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar