bugün

görsel
Hah eko başkan sen demesen ben yazacaktım, sen her türlü manyaklığı, dengesizliği, istikrarsızlığı yap, sen yaparken mübah, erkek yapınca tu kaka, niye? Erkek mükemmel olmalı çünkü mk, robot olarak yaratıldı çünkü erkekler.!
klasik türk erkekleri demek istiyorum buna.
Efendi erkeklerin çoğu psikopat. Çünkü kadınlar tarafından yıllarca reddediliyorlar. Daha da kötüsü Kekolar dızolar yıllarca gözünün önünde alıp götürüyorlar bunların hoşlandığı hatunları. Psikoloji mi kalır adamda.
Kızlar kibar erkeklerin ilgisini 1 km öteden anlar. Bunları beğenmezler ama ilgisi hep sürsün isterler o yüzden de arada Bi yemlerler bu zavallıları. (bkz: Histriyonik kişilik bozukluğu)

Sonuc her zaman bir kekonun kızi alıp götürmesi olur. Psikolojilerini sikip atarlar. Tabi psikopat olacaklar. Anaaaaa Bi de normal mi olacaklardı.
Damarına basıldığında herkes psikopattır çünkü aq ne malsınız lan.
Aynı ben yav.
dusunduren durumdur.
Sosyopat olabilir ama bu kişinin sana ne yaptığı önemli, seni kaçırıp bir yere kapatmadıysa sıkıntı yok demektir, sen bu adama sosyopat ya da psikopat diyemezsin. Günümüzde herkes herkese hakaret ediyor kaldı ki yasal olarak hakaret olmayan kelimelerimizi en sakin adama söylesem yedi sülalemi siker.

Saçma bir önerme.
(bkz: çoklu kişilik bozukluğu)

Aman diyeyim hanımlar.
30 yıl önce antisosyal kişilik bozukluğu ve sosyopati teşhisi konulmuş biri olarak gayet kibarım.
bebek yüzlü seri katil deniyor böylelerine.

kadınların erkekleri çok iyi tanımaları gerekiyor. erkekler olarak bayağı piç kurusu barındırıyoruz içimizde maalesef.
(bkz: Hasta ruhlu sadist ruhlu) biri olarak gayet kibarım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar