bugün

24 haziran gecesi çok mutlu olan, lakin bu mutluluğu çok kısa süren polistir.
görsel

eee, biz sizleri hep uyardık.
ama siz "koyduk mu, koyduk mu" yaptınız.

şimdi bu artık derdini kimseye anlatamaz. çoluk çocuk topyekün "fetöcü" diye damgalanacak.
çok da umurumda...
Acimayin amk hem fetöcü hem akpli.
reis ihrac ettiğine göre fetöcüdür.
boşuna vızıldamasın.
Mutluluğu 15 gün sürmüş.

Not: 2. Turda kaybetmiş garibim.
resini sonuna kadar desteklediğine göre reisi ona fetöcüsün dediyse o polisin de bunu kabul etmesi gerekir. sonuçta kendini reisinden daha iyi bilecek değil ya.
O tweetleri atarak fetocu olmadığını kanitlayacakti. Ama olmadı reisi onu kapı dışına koydu
ampul kafasında patlamış polistir. oh olsundur ve de (bkz: svihs)dir.

efendim, sözlüğümüzün çok bilmişi kalkmış "siz bunlardan nasıl oy devşirmeyi düşünüyorsunuz?" diye sormuş!

yahu biz siyasi parti başkanı mıyız ki bunlardan nasıl oy devşireceğimizi dert edelim? hala anlamadın galiba, bundan sonraki felsefemiz (bkz: svihs)dir. affedersin şeyimden aşağı kasımpaşa... o hesap... artık kendinizle baş başasınız, yiyin birbirinizi, beter olun...

hiç üstümüze vazife değilken, bunca yıl laf anlatmaya, oy devşirmeye çalıştık da ne oldu? anlattığımız lafı yiyeyim, işte soma'da öyle çok can gitti ki her bir somalının ya akrabası, ya kahveden arkadaşı o madende kalmıştır. ne değişti?

şimdi ağlayan bu polisin de yine akp'ye oy vereceğine eminiz. ne hali varsa görsün, alayınız ne haliniz varsa görün...

şu sözlükte hala yazıyorsak dalgamızı geçmek, canınızı sıkmak için o kadar. sizler laf anlatılacak insanlar değilsiniz.
ihraç edilen şahıs, uyduruk bir cd sebep gösterilerek ihraç edildim demiş. sanırsam fetöye ait cd. kısacası onlarla çuvala giren herkes atılmış. üzüldüm.

Edit: Suçsuz yere atılma ihtimali üzdü
24 haziran gecesi doblosu ile kutlamalara katılmış hatta sosyal medya hesaplarından "koyduk mu?" gibi basit cümlelerle muhalif insanları kışkırtmaya çalışmıştır. ama ne diyorduk ? (bkz: svihs)
Götümle güldüm.
Neresinden tutsak elinde kalıyor.

Devlet memuru tarafsız olur.

Bu adam partili cumhurbaşkanına alenen övgü diziyor.

Devletin değil, akp'nin polisi.

Yazık. Ülkenin birlik beraberliği nasıl baltalanır görün.

Düşene vurmak olmaz. Allah yardımcısı olsun. Khk'lar haklı haksız binlerce ailenin ocağına incir ağacı dikti.

Çok zor. Umarım kurunun yanında yaş yanmaz ya da yanlış kararlardan dönülür.
bunu " almanya kıskanıyormuş " diyorlar.
son düzlükte sağlam yalamış ama yetiştirememiş.
noldu ak fetocu polis? bi anda meslegin gitti. cok guldum lan bunlara aksam aksam.
Suçluysa haketti masumsa (bkz: svihs)
suçluysa haketti masumsa (bkz: svihs)
Dinci ve fetocudur.