bugün

Hayır yoktur diye çözülür.

Kemalistler öyle bir güruhtur ki kafirlikleri, kafirlik olmaktan çıkmış katmerli kafirliğe doğru yol almıştır.

Bilinmelidir ki kemalistlerin içinde tek bir müslüman dahi bulunmaz her kim ki bu gruba en ufak bir sempati besliyorsa iman tazelemelidir. Çünkü kemalizm islamdan ayrı gayrı bir dindir.
vardı benim. rahatsiz edince cıkardım icimden. evet.
Kemalistler din ve devlet işlerini birbirine karıştırmazlar bu yüzden içlerinde müslüman varmı yokmu kimseyi irdelemez.
var tabi, kalbim temiz müslümanları onlar. zaten çocuğun beş yaşında camiye gönderilmesine bir şey demeyip o çocuğun başını kapatmazsa yanacağına inandırılması ve üniye gelince biz laik bir devletiz hadi başını aç demesi kemalizmi bitirdi.

bu mantık doğru bir mantık değil.

ayrıca kemalistler genelde tatlı su müslümandır. sekülerdir, kalbim temiz müslümanı da denebilir. pembe götlü müslüman da diyoruz ama sonra alınıyorlar.

müslümansan gidip kafa keseceksin yok öyle yağma.
Müslümanlıkla kemalistliği karıştırıp kafa kafası karışan bir şahsiyetin sorabileceği bir sorunsal olsa gerek.
(bkz: Bunu anana sorsana delikanlı)
Secmenin %25ine kemalist deyip onlara da musluman degil diyorsan. 80 milyona oranladigimizda asagi yulari 20 30 milyon kisi eder cocuklariyla vs. 30 milyon kisiye musluman degil diyorsan %99 u musluman ulkede diye lafa baslamayacaksin bundan sonra.
Türkiyenin %99 u müslüman diye kim kandırmış acep bunları zira islama girmek ben müslümanım demeyle bitmiyor.
kemalist ideolojiyi müslümanlıkla kıyaslamaya çalışan insan beyanıdır.

kemalist, atatürk'ün ilke ve inkılaplarını harfiyen benimsemiş insandır. bu ilke ve inkılaplarda ne herhangi bir din kötülenmiş, ne de tanrı hakkında birşeyler denmiştir. yani kişi kendi hür iradesiyle inanç konusunda nereye sapacağını kendi belirler. kemalizm, ülkenin daha medeni, çağdaş ve ileriye yönelik daha sağlam adımlar atılmasının gerekliliğini ve milli duygunun ve vatanın önemini savunur.
kemalist diye bir şey olmadığı için baştan kaybeden mevzudur. haricinde kast edilen atatürkçüler ise evet çok vardır derim. bir tanesi olmaktan mutluyum..

bizden olmayan müslüman olduğunu beyan eden yobazlardan farkımız biz gerçekten rabbimizi hem sever hem korkarız. hırsızlara yoldaş olmayız kul hakkı yemeyiz yiyenlere hoş bakmayız teröristler ile işimiz olmaz yalan söyleyeni hoş görmeyiz çalan her kim olursa olsun karşısında dururuz. en güzelini rabbim bilir ama böyle bir müslüman olmak sanki daha iyi gibi diğerine nazaran..
Bu din tüccarlarından bıktım arkadaş. iki namaz kılan 5 sure ezberleyen ben müslümanım sen değilsin demeye başladı yav. Afganistanda da ayakta işeyene kafir derler göt siktirene bir şey demezler. Şaşırdım kaldım arkadaş ya