bugün

Artık gitmelidir.
Çok bile durdu Kılıçdaroğlu.
Fakat bazı akplileri anlayamıyorum ben.
Ülkede yolsuzluk almış başını gidiyor.
Buna rağmen 'ekomomi çok iyi' diyorsunuz.
Bence tutarsızlıkta markasınız ve Kılıçdaroğlu'nu eleştirecek tutarlılıktan yoksunuz.
Bunu böyle bilin.
Tayyip'in en büyük rakibi. Düşün. Bu nedenle tayyip rakipsiz. Cem Uzan vardı bu ülkede ona rakip olabilecek, onun da ilk başta başını ezdi zaten...
"liderlik vasfı yok"çuları başlık altına toplayan eleman. olm belki de liderlik vasıflarını taşıdığı için, kaybettiği seçimlere rağmen hâlâ partinin başındadır.?

şöyle düşünün;
akp cenahı, referandum çalışmalarında maddeleri anlatmak yerine, sadece bu adamla uğraşıyor. söylendiği gibi etkisiz bi eleman olsaydı, kim niye uğraşsın ki?
gece gece aktrollerin başlığını işgal ettiği chp genel başkanıdır.
fetöcülerin ve ışid hayranlarının çekemediği lider. demek ki doğru yapıyor.
ben çocuklarıma helal lokma yedirmedim diyenlerin gafını hic gundeme getiremeyenleri mest etmis bir gaf yapmistir.

hos o bir gaftan ziyade itirafti ama neyse.
şu an canlı yayında ders vermektedir.
aktrollerin istisnasız prim yapmaya çalıştığı kişi. yok sgk ydı yok yaraktı yok kürekti. başka malzeme var mı? yok.

bıkbık bık etmeyin amk.
Bence muhteşem bir başarısı var söylemeden geçmeyelim. Her sene seçim kaybetmesine rağmen nasıl oluyorda yine tekrardan aynı özgüveni yakalayıp seçimlere giriyor. Garip olan kısım partililerde o özgüvene giriyor bu sene o sene diye.
CHP lideri

'nasılsınız' sorusuna " iyiyim demiş. ve devam etmiş.

" Sinir bozucu saldırılarla karşı karşıyayım bu doğru.

Hatta bugün bana 'ulan' demiş. 'Ulan' diye başlamış sonra düzeltmeye çalışmış.

iyice bozuldu sinirleri, öyle anlaşılıyor ama size sözüm var, asla cevap vermeyeceğim.

Kısır tartışmaların bu ülkeye fayda getirmediğini görmemiz lazım"

bu cevap ülke siyasi yaşamının doğasına aykırı kemal bey. ne demek " kısır tartışma ".

vereceksin ağzının payını. gerekirse o ağzı cart diye yırtacaksın ki ülke siyaset " erbabı " görsün değil mi ?

yok kemal bey yok senden " bi cacık " olmaz.
Dün ne dedin konuşmanda diye sorsanız inan bilmiyordur. sallıyor atıyor bir şeyler konuşuyor
Bugün radyonun birinde dinliyordum. Adam TC de kaç tane bakan var bilmiyor yahu. Ya hafızası çok zayıf yada malum hastalığın başlangıcı.
Muhalefet kelimesi onda farklı bir anlam kazanıyor olabilir. Sürekli devlet karşıtlığı yapıyor bu adam ve parti. Nasıl bir kimliktir anlamadım. istifa etmesi gerekir çünkü chp nin farklı bir kan'a ihtiyacı var
aktrollerden daha beter sevimsiz.
Doğru kelimeleri yanlış zamanda kuruyor. Bu yüzden lehine olan bir durumu aleyhine çevirebiliyor. Mesela kontröllü darbe açıklaması. Şimdi zamanımıydı be adam. Kılıçdaroğlu Chp'nin başına gelmiş en vasıfsız siyasetçilerden biridir. Bana bu adamı savunmayın. Chp'nin zaten %25 kemik oyu var. Kılıçdaroğlu'nu çıkar bizim yurdun masasını başkan yap Chp yine %25 oy alır. Bazen bu adamın hükümet tezgahı olduğunu bile düşünüyorum. Diyeceklerim bu kadar.

#Hayır
sapitan adam.
partinin başında sen bile girsen bu kadar oyu alırsın dedirten adamdır.
ilk önce akp de ve ülkede tek adamlık yapan bir kişi var o da rte. Kılıçdaroğlu istifa etmek istemiyor kişisel görüşüdür. Ama seçimlere girip genel başkanlığı kazanıyor. Adil bir seçim de yapılıyor. Demekki chpliler memnun adamdan. Onlar memnun olduktan sonra akp MHP HDP ve diğer partileri ilgilendirdiğini sanmıyorum.
hayatımın kılıçdaroğlusu gibiyim başa getirildim ama liderlik vasfım yok.
oğuz beyimiz mustafa kemal atatürk'ün partisine yakışmayan vasıfsız insan.
chpyi kökten kendisine benzetti yada chp her gelene böyle yapıyor. tek adamlık var chpde resmen. 7 kez yenilip istifa etmemek en büyük kanıt
kimin tek adam olduğunu öğrenmesi için kendisine bakması lazım. Kendisi partiyi bırakırsa o zaman istediğini desin. halk oyuyla makamda oturan Erdoğan'a sürekli laf atmaya çalışıyor üzerinden prim yapmak için. kendisi kaç kere halk oyuyla kazanmış acaba
ntv'de olay yaratıyor..

berke han'lar izleyip sözlük huzurunda cevaplarını verirse seviniriz..
Cumhurbaşkanımızı gizliden seven muhalefet lideri

Malum 9 seçimdir kaybediyor belki 10 da olabilir sayamadım.
modlar başlığı düzeltebilir mi? kılışdar yazmaları lazım soy ismi.

şaka bir yana vazgeçtim öbür yana, başarısızdır. atatürk' ün partisini teori de evet pratikde hayır destekleyici uygulamaları yok.

çok seçim kaybetti ve çoğu lafında hükümete orta açıyor gol atsın diye. avrupa da iktidar dahi olabilir ama türkiye de olamaz.