bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu21
- birlikte diyete başlayalım mı9
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı18
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak11
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
ne güzel de akladınız tecavüzcü ensarı, meclisden bile geçirdiler. vay amk.
cumhuriyet hakaret partisi genel başkanı. kasetle gelmiştir.
ahlak nedir siz bilirmiydiniz dediğim beyinsiz yazar beyanı, ulan keşke hepinizde kılıçdaroğlunun çeyreği kadar ahlak olsa, sizin gibi adamlarla aynı ülkede yaşamak nedir bilrmisiniz, nereden bileceksiniz siz ahlaklı insanlarla yaşıyosunuz biz ise...
(bkz: kemal hüloğlarınamınagoysundaroğlu)
tecavüze olay mahali olan ensar vakfını savunanlar iyi, ulan biz çocuğumuzu göndermeyiz ama sizin çocuklarınıza tecavüz ediliyor diye veryansın eden bizler kötü olduk ya... pes amına goyim.
tecavüze olay mahali olan ensar vakfını savunanlar iyi, ulan biz çocuğumuzu göndermeyiz ama sizin çocuklarınıza tecavüz ediliyor diye veryansın eden bizler kötü olduk ya... pes amına goyim.
ahlaksız çirkeflerin yeni narası. işte şimdi altına yattınız hepiniz.
bu akp tayfasıda biliyor kemal Kılıçdaroğlu nun dürüst ve efendi birisi olduğunu ama kendileri partileri ve liderlerini temize çıkarmak için her yola başvuruyorlar. Bunlar partilerinin hırsızlığınıda gördü . dolaylı yoldan katilliginide gördü . pedofil seviciliginide gördü .kendi pisliklerini örtmek için yapmayacakları yok.
Kemali bokum kadar sevmem ama bu olay, linç kampanyasına bahane olmuştur. Gerzekçe bir saldırıdır.
başlığı açan yazara türkiye mizahşörler cemiyeti tarafından plaket verilecektir. o derece yaratıcı, uuvv!
tanım: genel başkanımızı çekemeyen ak trolllerin zeka seviyelerinden anca çıkabilecek bir şey.
tanım: genel başkanımızı çekemeyen ak trolllerin zeka seviyelerinden anca çıkabilecek bir şey.
Bakanın yanlışlarını kendi ahlaksızlığı ile örtmeye çalışan, röntgenci genel başkan. Chp sabah akşam akp yi nasıl aklarım diye düşünüyor olabilir mi?
terbiyesizliktir. kimse o canlıya sema birkeredenbirseyolmaz demiyor.
muahahahahahahahahahahahaha lannnn çogggg gomik yaaaa...
tanım: türkiye cumhuriyeti nüfüs kütüklerinde kayıtlı olmayan isimdir. nereden mi biliyorum? beceriksiz akp hükümeti hepimizin kimlik bilgilerini çaldırdı ya; açtım, baktım.
tanım: türkiye cumhuriyeti nüfüs kütüklerinde kayıtlı olmayan isimdir. nereden mi biliyorum? beceriksiz akp hükümeti hepimizin kimlik bilgilerini çaldırdı ya; açtım, baktım.
az bile söylemiştir. devamını beklemekteyiz. bunların anladığı dil budur.
bugüne kadar kibar takıldı da ne oldu chp gram ilerleyemedi. zaten iktidar falan da olamaz.
küt küt vurmaya devam et başkan elindeki oyu kaybetmezsin zaten. memlekette bari bunların haddini bildiren birisi olsun.
bugüne kadar kibar takıldı da ne oldu chp gram ilerleyemedi. zaten iktidar falan da olamaz.
küt küt vurmaya devam et başkan elindeki oyu kaybetmezsin zaten. memlekette bari bunların haddini bildiren birisi olsun.
koyunları tarafından "ahlaksızlık" yaptı diye alkışlanan kişilik.
çok enteresan...
kendi annelerine, kardeşlerine, kızlarına, eşlerine aynısı söylense ortalığı yıkacak insanlar,
bir kadına yapılan bu saygısızlığı ayakta alkışlıyor.
millete koyun diyorsunuz ama,
siz koyundan da beter olmuşsunuz anlaşılan.
çok enteresan...
kendi annelerine, kardeşlerine, kızlarına, eşlerine aynısı söylense ortalığı yıkacak insanlar,
bir kadına yapılan bu saygısızlığı ayakta alkışlıyor.
millete koyun diyorsunuz ama,
siz koyundan da beter olmuşsunuz anlaşılan.
konuşmayı beceremeyen, siyasetten anlamayan, hata yapınca hatasını kabul etmeyip daha beter saçmalamaya başlayan, başkaları tarafından siyasete sokulan ve yine o başkaları tarafından chp genel başkanı yapılmış olan taşeron siyasetçidir.
Aptalın Tekidir. Verdiği Her demeç
Aşırı aptallık içerir.
Rte=Sauron K.K=Breaking Bad'deki Gale
Aşırı aptallık içerir.
Rte=Sauron K.K=Breaking Bad'deki Gale
akp fanatiklerinin beyincikleri tarafından anlaşılamamış, onların kıt akıllarınca ahlaksızlıkla suçlanan kişidir...
adam resmen ülke genelinde IQ testi yaptı. ülkenin yarısına yakını iki haneyi geçemedi.
adam resmen ülke genelinde IQ testi yaptı. ülkenin yarısına yakını iki haneyi geçemedi.
Hiçbir zaman a partisi yada b partisi savunucusu olmadım. Ama şu adama öyle bir acıyorum ki ve körü körüne bu adama oy veren chpli seçmenlere. Adamın hitabeti sıfır, siyasi bilgisi kpss genel kültür kitaplarında yazanlarla sınırlı olan siyasetçi, ana muhalefetmiş böyle muhalefet olursa akp' yi nah gönderirsiniz afedersiniz.
Kılıçdaroğlu' nu kesinlikle sevmem ama hayatında ilk defa bu kadar yerinde posta koydu pedofili destekçisi bir mahlukatın karşısında geri adım atasaydı zaten liderliği olmayan bu kişinin karakteri olmadığını da görecektik. bi kereden bi şey olmaz diyenler bi kere önüne yatmaktan da bi şey olmaz. alınma bu kadar semacım alışıksın sen zaten.
Koyunların tecavüzcüleri bırakıp saldırdığı, az bile söylemiş kişidir.
haklıdır... (bkz: vurdu gol oldu)
Amk barbarlarıyla 6 yıldır efendi gibi konuşmaya çalışıp başarılı olamayan başkan.
Efendi adamla efendi konuşulur.
Saygılı, bilgili, kültürlü adaml efendi konuşulur.
Yahudi dölü, efedersin ermeni, kadın mıdır kız mıdır bilmem, Vapurdaki kadınlara bakıyorum, anan al git
Diyen adamı seçenlerle efendi konuşulmaz. Zaten anlamazlar. Sevmezler.
Bu adamlarla, bu adamlar ailelerinden nasıl gördüyse öyle konuşulur.
6 sene sonra ilk defa anladıkları dilden konuştu.
Sonuç ortada. Zırıl zırıl ağlıyorlar.
Tecavüz edilen çocuğu değil içinde tecavüze uğradığı Vakfı koruyan adamla nasıl konuşacan.
Devam kılıçdaroğlu.
Efendi adamla efendi konuşulur.
Saygılı, bilgili, kültürlü adaml efendi konuşulur.
Yahudi dölü, efedersin ermeni, kadın mıdır kız mıdır bilmem, Vapurdaki kadınlara bakıyorum, anan al git
Diyen adamı seçenlerle efendi konuşulmaz. Zaten anlamazlar. Sevmezler.
Bu adamlarla, bu adamlar ailelerinden nasıl gördüyse öyle konuşulur.
6 sene sonra ilk defa anladıkları dilden konuştu.
Sonuç ortada. Zırıl zırıl ağlıyorlar.
Tecavüz edilen çocuğu değil içinde tecavüze uğradığı Vakfı koruyan adamla nasıl konuşacan.
Devam kılıçdaroğlu.
iyi geçiriyor malum kişilere şu aralar...
konuşmayı beceremediği için bir haftadır verdiği her demeçte patlatacak pazaryeri arayan canlı bomba tayfanın muhtelif uzuvlarını çıtır çıtır yakan türk devlet adamı.
ben selin sayek böke hanımefendiyi başkanlığa hazırlıyor zannediyordum. meğer sapıkların anasını ağlatmak için güç depoluyormuş.
ben selin sayek böke hanımefendiyi başkanlığa hazırlıyor zannediyordum. meğer sapıkların anasını ağlatmak için güç depoluyormuş.
Dedemin "hozan sıçanı" diye hitap ettiği siyasetçimsi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar