bugün
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir21
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı21
- peter parker'ın mutsuz olması16
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir9
- zeynep bastık'ın beyaz külodu20
- birlikte diyete başlayalım mı9
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu18
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın9
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- müslüman diye hamas'ı savunmak9
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır17
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
Partisine zarari dokunan siyasidir. Geldigi gynden bu yana yaptigi soyledigi sozler ile rakiplerine surekli malzeme vermis hakliysa dahi haksiz duruma dusmustur. Kemal bey acikca soyluyorum siyaset sizin yapabileceginiz bir is degil. En azindan kamera onunde. Siz partinin yonetim kurulunda verilen isleri takip eden kisi olmalisiniz. Halka hitap etme, nuktedanlik, etkili konusma soyledigiyle karsisindakini ikna etme konularinda cok cok cok zayifsiniz. Karizma vs. Demek istemiyorum oyuncu secmesi degil bu is ama karizma acisindan da hem devlet bey hem siz gerise kaliyorsuniz. Cag iletisim cagi ama etkili iletisim konusunda eksikleriniz var. Daha onceden soz verdiniz su su olursa birakacagim diye. Kac secim kaybettiniz hala ses seda yok. Bu parti basinda adam olmasa dahi yuzde 20 oy alir , zaten alternatifi yok. Sizin geldiginizden bu yana oy oraninoz bir iki puan arttiysa ne ala bu konuda iddaliyim ben su partiyi yuzde 30a ulastirmistim. Bu kadar zor degil. Ayrica 90 yillik ataturkun partisini kurt siyaseti sempatizanlariyla dolduruyorsunuz sonra millet kizinca tepki veriyorsunuz. Sunu iyi ogrenin ve idrak edin, ataturk bir turk milliyetcisiydi. Chpnin kesinlikle bu milliyetci ve vatansever cizgiye oncelik vermesi humanizm vs. gibi dusuncelerle kendisini bolucu dusuncelerin kollarina birakmamasi gerekir.
Adam tayyibe kapağı iyi kapattı yanlız.
Dolmabahçede pencereden bakıp karı kız dikizleyen babam mı diye ahahaha.
Akplilerin beynine reset attı herif kendileri gibi pervasız üslup kullanmaya başlayınca yaa Avcı bey bi gün ayı o elindeki tüfeği kapar sana böyle doğrultuverir.
Dolmabahçede pencereden bakıp karı kız dikizleyen babam mı diye ahahaha.
Akplilerin beynine reset attı herif kendileri gibi pervasız üslup kullanmaya başlayınca yaa Avcı bey bi gün ayı o elindeki tüfeği kapar sana böyle doğrultuverir.
indraGandi...
acıma ulan acırsan haram olsun, anladığı dilden konuş bu mahlukatların, aynen devam..
"Kendisi iyi insan ama çevresi kötü" diye düşündüğüm parti başkanıdır.
Karşıt görüşlü liderlere nazaran gaf ortalaması en düşük olanıdır. Ancak danışmanlarını acilen değiştirip beni işe alması gerektiğini düşünmekteyim.
Konuşmaz, bütün gün çay sigara yaparız. Kahve muhabbeti gibi hükümeti yıkar yeniden kurarız kafamızda. Akşam evlere dağılırız. Sabah sil baştan.
Esnaf gibi genel merkezin önüne iki tabure atarız. Geç gelen personele ters bakarız.
El şakaları yaparız tanıdıklara vs vs
Bunların vatana millete bi hayrı olmayacağı gibi partiye de olmaz. Ama anlaşılamayan söylemleri söylemeyeceğimiz için partiye bi zararımız da dokunmaz.
Karşıt görüşlü liderlere nazaran gaf ortalaması en düşük olanıdır. Ancak danışmanlarını acilen değiştirip beni işe alması gerektiğini düşünmekteyim.
Konuşmaz, bütün gün çay sigara yaparız. Kahve muhabbeti gibi hükümeti yıkar yeniden kurarız kafamızda. Akşam evlere dağılırız. Sabah sil baştan.
Esnaf gibi genel merkezin önüne iki tabure atarız. Geç gelen personele ters bakarız.
El şakaları yaparız tanıdıklara vs vs
Bunların vatana millete bi hayrı olmayacağı gibi partiye de olmaz. Ama anlaşılamayan söylemleri söylemeyeceğimiz için partiye bi zararımız da dokunmaz.
helalllll işte şimdi kıvamına geldi.
ben bu kadar boş adam görmedim.
usta diyor ki ;
"Kadıköy'den gelenlerin durumunu görüyorum, o utanmazlıklarına rağmen saygı gösteriyorum; aynı saygıyı onlardan da bekliyorum."
güzel kardeşim; sen bu açıklamayı nerenden anlıyorsun yahu ? çamur atılır da bu kadar olmaz.
yazıklar olsun !
usta diyor ki ;
"Kadıköy'den gelenlerin durumunu görüyorum, o utanmazlıklarına rağmen saygı gösteriyorum; aynı saygıyı onlardan da bekliyorum."
güzel kardeşim; sen bu açıklamayı nerenden anlıyorsun yahu ? çamur atılır da bu kadar olmaz.
yazıklar olsun !
bugün yaptığı açıklamasını ''bilal'e anlatır gibi'' yapmıştır.
adam en son TDK'dan 'önüne yatmak' maddesini de okudu.
adam en son TDK'dan 'önüne yatmak' maddesini de okudu.
Sayın Kılıçdaroğlu...
Sürekli bu ülkenin değerlerine , cumhuriyet'e , Atatürk'e , Atatürkçülere hakaretler ve küfürler ve kasıtlı yalan haberler karşısında oy kaygısı ile çok pasif kaldınız.
Karşınızdaki insanlar sizi anlama , dinleme derdinde değil.
Artık bugün konuştuğunuz gibi onların dilinden konuşmaya devam edin.
Zaten bu koyun sürüsünden oy alamazsınız.En azından bizim adımıza konuşan biri olsun.
Evet, bunu yapın...
Saygılar...
Sürekli bu ülkenin değerlerine , cumhuriyet'e , Atatürk'e , Atatürkçülere hakaretler ve küfürler ve kasıtlı yalan haberler karşısında oy kaygısı ile çok pasif kaldınız.
Karşınızdaki insanlar sizi anlama , dinleme derdinde değil.
Artık bugün konuştuğunuz gibi onların dilinden konuşmaya devam edin.
Zaten bu koyun sürüsünden oy alamazsınız.En azından bizim adımıza konuşan biri olsun.
Evet, bunu yapın...
Saygılar...
Herkese anladığı dilden cevap vermeye başlamıştır.
söyledikleri ağır diye manşet atmış gazeteler. arkadaş tacizcilerin ve destekçilerinin yaptıkları çok daha ağır ya da bana öyle geliyor!
ağzına sağlık üstad birilerinin yüksek ses ile kral çıplak deme zamanı geldi ve geçmek üzere..
ağzına sağlık üstad birilerinin yüksek ses ile kral çıplak deme zamanı geldi ve geçmek üzere..
kılıçdaroğlu tamamıyla doğru konuşmuştur diyebilirim. muammer güler, reza zarrab'ın önüne yattığı zaman niye ayaklanmadınız da şimdi ayaklanma gereği duyuyorsunuz acaba ? tecavüzcüler savunuluyor bir kereden bi şey olmaz gibi söylenen bir laf var ortada ardından sema hanımefendi 50 bin tl tazminat davası açmış ensar vakfına mı gidicekler ne tecavüzcülere daha bir ortam hazırlamak için el ele ak çomarlar sizi.
Son çıkışlarıyla yıllardır MHP ye oy vermiş bir seçmen olarak beni kendine çekmiş siyasetçi. Türk siyasetine göre dürüst ve namuslu geliyor bana. SGK dan dolayı Adamı eleştirmek de çok adice lan aynı işsizlikten dolayı mahalle muhtarına çatmaya benziyor.
Chp li olmamama rağmen kendisine olan sempatimi daha da arttırmıştır.
Bunlarla bu dilde konuşacaksın işte. Yanına getirdiği deyimler sözlüğüyle söylediği şeyi açıklamıştır. Ak troller de biliyordu Kılıçdaroğlu'nun ne demek isteğini ama amaç sabote etmekti. Bir de bir kadın kolları var akp'nin, evlere şenlik. Chp'nin önüne siyah çelenk bırakmışlar. Ulan hiç mi vicdanınız sızlamadı ensarı korurken o küçük çocuklar için?
Bunlarla bu dilde konuşacaksın işte. Yanına getirdiği deyimler sözlüğüyle söylediği şeyi açıklamıştır. Ak troller de biliyordu Kılıçdaroğlu'nun ne demek isteğini ama amaç sabote etmekti. Bir de bir kadın kolları var akp'nin, evlere şenlik. Chp'nin önüne siyah çelenk bırakmışlar. Ulan hiç mi vicdanınız sızlamadı ensarı korurken o küçük çocuklar için?
daha düne kadar tecavüz yuvası ensar vakfı'nı savunmak için girmedikleri kılık kalmayanlar, tecavüzlerden bahsedemeyecek kadar ezilenler bugün kılıçdaroğlu'nun " önüne yatıyor" kelimesi sonrası o deliklerinden çıkıp ahlak bekçiliği yapıp yine prim yapma peşindeler.
sizin bende priminiz ensar vakfında gösterdiğiniz ezik tavırlarla bitmiştir minik ahlak koruyucuları.
ha bu arada, " önüne yatıyor" kelimesinin bu malum zatlara cinsel şeyler hatırlatması da normal karşılanmalı, değil mi?
sizin bende priminiz ensar vakfında gösterdiğiniz ezik tavırlarla bitmiştir minik ahlak koruyucuları.
ha bu arada, " önüne yatıyor" kelimesinin bu malum zatlara cinsel şeyler hatırlatması da normal karşılanmalı, değil mi?
Asıl sapık, çocuk tecavüzlerine bir kereden birşey olmaz diyenlere tepki göstermek yerine iki lafa takılan siz anadolu çomarlarıdır.
Bu ülkede, çocukları taciz edenler, damacanalara hallenenler bellidir. Asıl sapıklar bellidir. Küçücuk kız çocuklarından tahrik olmamak için kapanmasını isteyenler bellidir. Sokaktaki hamile kadınlardan tahrik olanlar bellidir. Çıplak heykellerden tahrik olanlar bellidir.
Çocuk taciz olayları sizin doneminizde 5 kat arttı be pis sapıklar.
Size biri ibne dese kızarsınız ama sikse ses etmezsiniz.
Bu arada kılıçdaroğlu'nun bugünki konuşmasını açıp okuyunuz, sizin anlayıp sevdiğiniz şeyi yapmıştır.
(bkz: Hardcore)
Bu ülkede, çocukları taciz edenler, damacanalara hallenenler bellidir. Asıl sapıklar bellidir. Küçücuk kız çocuklarından tahrik olmamak için kapanmasını isteyenler bellidir. Sokaktaki hamile kadınlardan tahrik olanlar bellidir. Çıplak heykellerden tahrik olanlar bellidir.
Çocuk taciz olayları sizin doneminizde 5 kat arttı be pis sapıklar.
Size biri ibne dese kızarsınız ama sikse ses etmezsiniz.
Bu arada kılıçdaroğlu'nun bugünki konuşmasını açıp okuyunuz, sizin anlayıp sevdiğiniz şeyi yapmıştır.
(bkz: Hardcore)
Tecavüz ahlak sınırları içerisinde.
Önüne yatıyor demek ahlaksızlık.
Wel come to adalet.
Önüne yatıyor demek ahlaksızlık.
Wel come to adalet.
Küfür etmemiştir.
Sıktı amk ajitasyonunuz. Zerre sevmem bu kemali ama durum bu.
Sıktı amk ajitasyonunuz. Zerre sevmem bu kemali ama durum bu.
recep ağzındanbaldamlıyorgiller in siyasi rakibidir. bu kolonide tüm yaratıklar sevişerek anlaşır.
Akp'li bir bakandır.
görsel
görsel
Fesleğen gibi oturtmuş bilezik gibi geçirmiştir akplilere bugün heriflerin beynindeki kablolara Şase yaptırdı valla kendi laflarını kullanıp.
bir ahlaksızın söylemi. ya sizin ahlaksız lideriniz varken başkalarına bok atmak da neyin nesi. adam vatandaşına israyil dölü demiş, ananı da al git demiş, sapık vakıflara sahip çıkmış. önce kendi zihniyetine bak.
Bu acıtasyondan da gına geldi.
Gündem değiştirmek için güzel manevralar bunlar da biz yemiyoruz. Ahlaksızlık için ensar'a doğru bir uzanın bence.
Binlerce dansöz var, kıvırın anam kıvırın.
Gündem değiştirmek için güzel manevralar bunlar da biz yemiyoruz. Ahlaksızlık için ensar'a doğru bir uzanın bence.
Binlerce dansöz var, kıvırın anam kıvırın.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar