bugün

adamın dibi, ulu önderdir. lafı yerine oturtur.
yanlış zamanında yanlış demeç verme üstadı.söyledikleri doğru olsa bile kendini ifade etme problemi var.
hak edene hak ettiğini söylemiştir. ayrıca bakan için birinin altına yatmış değil birinin önüne yatmış demiştir. yani bakanın ensar vakfını koruduğunu, onları aklamak için kendini harcadığını ifade etmiştir. bu da bir gerçektir. çocuk istismarcılarını koruyan aşağılık çeteye lafı koymuştur. hak ettikleri dilden konuşmuştur.

üstteki entry'ye ithafen; aziz nesin vakfında, ensar vakfında yaşananlara benzer şeyler olmamıştır ayrıca. yalnızca iftira atılmıştır. fakat iftira olduğu ortaya çıktıktan sonra da vakıf karalandığıyla, tacizci olmakla itham edilen öğrenciler yediği dayaklarla, psikolojilerinin bozulduğuyla kalmıştırlar.
Çoluk çocuk tecavüzcüsü IŞiDlilere, kendi bakanları boyunsuz muammerin lafıyla cevap verince, cahil utanmaz yobaz çomarları kudurtan CHP şeysi.
Kasetle gelen birinden ne hıyar beklenir. Cacığa doğranmayacak kaypak bir şahsiyettir.
karamandaki tecavüzü örtbas etmeye çalışanları, yolsuzluk hırsızlık yapanları savunanları, görevi kötüye kullananlara ses çıkarmayanları, görevi kötüye kullanmasından dolayı gelen şehitlerin vebalini yine muhalefetin üstüne atmayı görev edinmiş oruspu çocuklarına az bile demiş siyasetçidir. bak ben bile daha ağır konuştum. swh
görsel
bu kişi akp'li milletvekili zeyid aslan.kadın gazetecilere sizin bacak aranızı çeker yayınlarım dedi özür de dilemedi.kimse de ayaklanmadı.
Kasetle gelen, küfürle gider..

(bkz: kemal in sözü chp nin özü)
kabul edilmez bir söz söylemiştir ama tecavüzü görmezlikten gelmenin yanında hiç bir şeydir.
akp'lileri nakavt etmiştir. sosyal medyada aktrolleri ağlatmıştır.

ya ne sandınız öyle her zamanki gibi sakin duracağını mı ?
eskiden tipitip sakızları vardı. Koca burunlu gözlüklü bir karikatür çıkardı içinden, hep ona benzetmişimdir kendilerini. O biiirrr tipitip amca.
aile ve sosyal politikalar bakanı sema ramazanoğlu'na "birilerinin önüne yatmış" diyerek tüm iğrençliğini göstermiş; kendisinden iyice tiksindirmiş şahıs. bu ilk vukuatı değil. ülkenin başbakanına da "diktator bozuntusu", "dikizci", "katil" gibi söylemlerde bulunduğu da olmuştur bu ahlaksızın.

sapık şuan yargılanıyor.

yargı, tüm gerekli işlemleri yapıyor. o "birilerinin önüne yatmış" dediği hanımefendi de konuyu yakından takip edeceğini ve sapığa toleranslı davranılmayacağını vurguladı. mağaradan çıktıysanız öğrenin.

zaten seks kasediyle genel başkan olunan partiden de genel başkanından da "oh iyi demiş" diyen seçmeninden de seviye beklenmez.
--spoiler--
"adam olana adam gibi cevap verilir"

"Kılıçdaroğlu bugünkü konuşmasında bana hitaben, 'Bana adam gibi cevap versin Başbakan' demişti." ifadelerini kullanan Başbakan Davutoğlu, "Şimdi ben de ona diyorum ki 'Adam olana adam gibi cevap verilir'. Bu konuşmasından sonra ben onu adam sınıfından da saymıyorum, adam müsveddesi demeyi bile kendisine çok görüyorum" dedi.
--spoiler--

http://www.trthaber.com/h...cevap-verilir-243180.html
milletin anasına küfreden iş adamı arkadaşı değildir, tecavüzcülere tecavüzcü demeyen , kamu hukukunu yok sayan bakanı da yoktur. ahlaktan ve ahlaklı toplumdan bahsedeceksek diğerlerine ışık hızıyla koyar geçer.

edit: imla.
az bile demiştir. inşallah geri vites yapmaz bu itlere karşı. ulan vakıfta çocuklara tecavüz ediliyor bakan denilen şahıs kabul edilemiyecek şeyler söylüyor. mina kodumun itleri çocuk tecavuzunu görmeyip bu adamın lafına takılır ışte. adi karaktersizler. dünde mecliste o bakanın eli sıkılarak en rezil günü yaşanmıştır. istediğiniz kadar şov yapın ortada tecavüze uğramış çocuklar var ve bu gerçek değiştirilemez. tecavuzlerin yanında bu adamın dediği bir hiç kalır. bu adama verdiğiniz tepkiyi tecavuzculere vermediniz. uslubunuzu alın siktir olup gidin.
sayın davutoğlu, sen benim ne demeye çalıştığımı anladın da işine gelmiyor, çarpıtıyorsun.
demiştir.
sığırın önde gideni. mal öküz gerizekalı angut.
Dilsel tecavüzcü.
Gerçeği söylediği için taşlanan muhalefet lideri. Hoşunuza gitmez tabi Yaptığınız işler bombok çünkü.
adam siyasi kariyerindeki en zirve sözü etti. onca tepkiye rağmen ise delikanlı gibi durup geri dönmedi. o yüzden ilk defa bu adamı çok sevdim, alkışladım ve sempati duydum.
tecavüzcülere karşı, sapıklara karşı, hırsızlara karşı anladıkları dilden konuştu. ama pedofili hastası sapkınlar, sapıklar pek tabii rahatsız oldu. olmasa şaşardık.

kılıçdaroğlunun sözüne kudurdukları kadar, 45 çocuğun tecavüz edilişine kudurmadıklarına bakınca, ne kadar ahlaksız bir kitle olduklarını ortaya çıkardığı için kılıçdaroğluna bi kez daha saygı duydum.
https://tr.surveymonkey.com/r/8BP2GNH

Arkadaşalar şuna bir el atın be.. Proje yapıyoruz da
Altına yatmış dememiş sonuçta. Aslında ne demek istediği de net. He yakışır mi? Hayır. Ama bunu alıp da vay efendim terbiyesiz!, vay efendim edepsiz! demek de karalama siyasetinden başka bir şey değildir.

ve son olarak bu adam bu partiye yakışmıyor. Gerçi sikmisim partisini hepsi aynı bokun laciverti! Siyasal ideoloji batakligindan kurtulmadikca, bu muhabbetler daha çoook olur.
reis-i cumhur'un yine yerden yere vurduğu tip.

--spoiler--
aile ve sosyal politikalar bakanımız olan hanımefendiye... tekrar etmeye terbiyemin el vermeyeceği galiz ifadelerle saldırıyor. dün baktım, televizyon haberlerinde bu sözler biplenerek veriliyor. bakan hanım hakkında çok çirkin ifadeler kullanıyor. ana muhalefetin üzerinden siyaset yapmaya çalıştığı cinsi sapık şu an cezaevinde ve yaptıklarının hesabını adalete veriyor.

peki bu siyasi sapıkları ne yapacağız?

biz bunları hiç yerine koydukça çirkefliğin, çirkinliğin, ahlaksızlığın çıtasını sürekli yükseltiyorlar.

inanın bana, bu zât için söylenen her söz israftır, fuzulidir, tıpkı kendisi gibi gereksizdir. *
--spoiler--

http://www.youtube.com/watch?v=E6FQAHZlCiY
iktidara gelmesi hayal olan siyasi lider.
dilin kemiği yoktur deyimine güzel bi örnek. iktidar partisinin ve destekçilerinin çok çok daha fazla çirkin benzetmeleri olmasına rağmen bu kadar lafı edilmez... savunmuyorum zaten savunmam bu tarz benzetmeleri ama kim olursa olsun yanlış konuşanları da herkesin eleştirmesi gerektiğine inanıyorum... takım tutar gibi parti tutmayarak...