bugün

talihsiz bir durumdur.

tuhaf bir kaza sonucu ıssız bir adaya (şey gibi, cast away tarzı) düşmek yetmiyormuş gibi, serdar ortaç'ta bu talisizliğin tuzu biberi oluyor.

ve film orda başlıyor.
Dünyada cehennem hayatı yaşamanın tanımı bu olsa gerek. Nasıl kafa düdükler o biliyor musun sen? * *
+bu aralar benimle hiç ilgilenmiyorsun füsun.hep tek başına dolaşıyorsun.Bi yüzünü çevirip bakmıyorsun bile.
-serdar saçmalama rahat bırak beni hasta mısın ya?
+adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok.
-serdar beraber gittiğimizde hemen yorulup geri dönelim diyorsun.senle ada keşfine de çıkılmıyor ki!
+hayaaat beni neden yoruyosuuun. aha şarkı besteledim lan.
zaten ıssız bir adaya düşmenin verdiği sıkıntı varken; işkenceyi daha da körükleyecek bir durumun ortaya çıkmasıdır. aniden beyaz takım elbisesiyle girer, yazdığım mektupları teker teker yakkacaaaakmış diye şarkıya başlar. insan o anda yer yüzünden bir toz buharı olup uçmak ister ama mümkün değildir işkence başlamıştır artık...
(bkz: şeytan diyor ki yanaş şuna)
demet akalının da gelmesiyle ada da kozmik bir çarpışma oluşabilir. allah korusun.
lost dizisindeki kazadan daha da beter kazadır. hele ki serdar ortaç ın kendine özgü o garip dansı akla gelince daha da vahimleşir.
(bkz: şeytan diyor ki sataş buna)
-altı üstü üç dilek var , kaç çeşit dileyebilirimki. *
serdar ortaç'la görülecek hesabı olanlar için güzel bir kaza olabilir. bazen olumlu tarafından bakmak gerekir. misal asker kaçağı olduğu halde (bkz: ahmet kaya)'yı linç ettirmesinin gücünü ve kudretini nasıl kendinde bulduğu sorulabilir. bu kadar itici olduğu halde nasıl popüler olduğu öğrenilebilir. bir nesli nasıl bok ettiği sorulabilir. bir yığın soru işte.
(bkz: asrın hatası)
(bkz: adadan soğuma nedenleri)
+ serdar sen kamp kur ben de yakmak için odun toplayayım tamam mı ?
- olmaz, ben bekliycem ?
+ lan senin ne özelliğin var karpuz gibi yatıcaksın ? kur şuraya iki odundan yapraktan birşey asabımı oynatma benim !
- eleştiriyor musun beni tutks ?
+ evet eleştiriyorum seni serdar.
- tabii eleştireceksin. allah beni serdar ortaç yapmış.
+ *.*
hiç sorun değil. o şarkı söyler sen de dinlersin. (bkz: serdar ortaç ın güzel şarkılar yaptığı gerçeği) *
ayrıca yanımıza alacağımız 3 şey;
1-dansöz
2-dansöz
3-dansöz.
malum konserlerinde mutlaka 3 tane dansçı bulunmakta ve bu dansçılar dansöz gibi giyinmektedir.
serdar ortac i parcalayarak yemek seklinde sonuclanacak olaydir.
serdar'ın peşinizden "yarrr!" diye diye koşacağı durumdur. en ateist insana bile "allah korusun" dedirtir ayrıca.
serdarın yeni "hit" şarkılarına imza atmasına şahit olunur, hatta bu durumun efkarıyla şarkılara konu bile olunur.
(bkz: yok canım bir insan bu kadar şanssız olamaz)
vee yine olayı özetleyen cümle yüce üstad serdar ortaç'tan geliyor.

bence bu asrın hatası olur...
bir adet billie jean patlatıp beraberinde düştüğü şahsın neşesini yerine getirir. Bağlantılı olarak:
http://www.youtube.com/watch?v=lp7jcXlYv5g
japon ordusunun elemanini kurtarmak icin operasyon yapmasiyla son bulacak hadisedir.
oh beybi şit dedirten durumdur.

(bkz: sorry bro this is not about me this is about human race) *
(bkz: dünya üzerindeki sen ve serdar ortaç hariç herkesin ölmesi)
büyük ihtimal birkaç gün sonunda kendi kulağınıza harikulade gelen saçma kafiyeli cümlelerle konuşmaya başlarsınız. işin iyi yanıysa adadan kurtulduğunuzda serdar ortaç bunca sene insanlara neler dinlettiğini anlayıp, dersini çıkarmış olur.
beyinsiz biriyle düşmekten iyi olan durumdur.
(bkz: serdar ortaçla aynı uçakta olup kaza sonucu lost adasına düşmek)
(bkz: ada seni çağırıyor serdar)
Losttan daha karmakarışık daha kompleks ve zeytinlerle geçecek olayların başlangıcına işarettir.