bugün
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin18
- dubai çikolatası45
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu16
- gecenin şarkısı11
- liseden sonra günyüzü görmemek17
- dinsiz olmak15
- herkesin atatürkçü olması23
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı26
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
sözlüğün içler acısı durumunun özeti. işte bunlar hep korunmasız seks .
yakında üçlü yapacakları adamdır. karısını ona sunar. bu kadar da ahlaksızlık olmaz.
boynuzludur.
sanki o doktor da x 'in karısı gelsin, onun vajinasını bir göreyim diye can atıyordu, olm adamlar günde kaç tane görüyor haberiniz var mı, zaten aklında varsa vajinasını görmeye gerek yok ki , o halde bir kadını gördükten sonra zaten sen bile erkeklik adına ona bişey hissetmezsin.
çıkarın şu örümcek ağlarını kafanızdan.
çıkarın şu örümcek ağlarını kafanızdan.
yalnız şu var ki kadınlar; kadın kadın doğumcu sevmezler. sebebine gelince, etrafınıza bi' bakın, kadın hasta değil de eşi, partneri, arkadaşı kadın jinekoloğu tercih eder. kadınlar kendilerini daha iyi anlayacağı sanılan kadın doktora ön yargılıdır, sevmezler. derdini anlattığında kadın doktor, 'bu mu yani' bakışı, tavrı ile kadını ezer. 'ne olmuş yani ben de aynı durumu yaşıyorum, senin kadar naz, caz yapmıyorum' iç sesini karşısındaki kadına kolayca geçirir, geçirmese bile kadın hasta, iç güdüsüyle hemen sezer ve oradan uzaklaşır. eşlerin zorlaması ya da yönlendirmesi olmasa kadınlar direkt erkek jinokoloğ tercih eder.
Mecburi bir neden yoksa tercihim kadın doktordur. Zaten eşimin tercihide bu yönde oda kadın doktorda rahat ediyor, kadın doktor varken, bulunabiliyorken karımı erkek doktora muayene ettirmenin tek bir makul nedeni olabilir mi?
Kadın doktor tükenmiştir yoktur, yetişmiyordur eşimin sağlığı için erkek doktora götürebilirim ama her yerde kadın doktor varken tercihim tabi ki kadın doktor.
Kadın doktor tükenmiştir yoktur, yetişmiyordur eşimin sağlığı için erkek doktora götürebilirim ama her yerde kadın doktor varken tercihim tabi ki kadın doktor.
Beyler gördüğüm kadarıyla beyinleriniz, burnunuzdan akıyor. insan hayatında sağlıktan daha değerli bir nimet yoktur.
Doktorun da kadını, erkeği yoktur. Doktor denildiği üste bir sıfat değil, bir isimdir. O yüzden kutsal olarak gördüğümüz bu insanlara yapılan saygısız nitelendirmeler çok ayıp ve bir o kadar da gereksizdir.
Doktorun da kadını, erkeği yoktur. Doktor denildiği üste bir sıfat değil, bir isimdir. O yüzden kutsal olarak gördüğümüz bu insanlara yapılan saygısız nitelendirmeler çok ayıp ve bir o kadar da gereksizdir.
isterse etmesin.
uzun araştırmalar sonucu (7 yıl)
türkiye'deki en iyi jinekoloğu buldum.
maalesef bir erkek. zaten çok pahalı. herkes gidemez.
uzun araştırmalar sonucu (7 yıl)
türkiye'deki en iyi jinekoloğu buldum.
maalesef bir erkek. zaten çok pahalı. herkes gidemez.
akabelidir, nokta.
özgüven sorunu yaşayan adamdır. hekimin cinsiyeti olmaz, kişilerin cinsiyeti olur.
jinekolog ile jigolo neredeyse aynı harfleri barındırır. ilk 2 harfide aynı. ki j az bulunan harfdir. biri karısına jinekolog yerine jigola dese ne olur?
artık başkalarının karısı olmuştur. Geçmiş olsun. Gavat mıdır nedir evet.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar