bugün

Çüş, gevşekliktir. benden önce bitmiş beni alakadar etmez ne demek, kıskançlık seviyem buna izin vermez kesinlikle öyle bi şey olamaz.
(bkz: Gavat nedir nasıl olunur)
AAA BAK BiR ALAGAVAT.
- zehra gibi bir karın olduğu için çok şanslısın necati.
+ saol dostum. Necla da senden hep sitayişle bahseder. sana teşekkür ederim, ona vaktinde yaşattığın güzel günler için.
- şimdi onu mutlu etme sırası sende.
Aranan erkek özelliğidir.ne kadar ahlaksızca entryler girilmiş ,ne alakası var gevşeklikle acaba ,pis zihniyetlernizle sadece cinsel ilişkiler canlanıyor .ama erkekler için aynı şey geçerli değil .kadının böyle bir hakkı yok eski sevgilisyle kocası arkadaş olamaz .ama sizin eski kız arkadaşınızla karınız arkadaş olabilir ,hatta siz çok yakın iki arkadaşın biriyle sevgili olurken biriyle evlenebilirsin .
Olunamayan olunmaması gereken bir durum. Zira akıl vs kalmaz. Gavatlıktır bence.
(bkz: gavatapulos)
vay arkadaş ne rahatlık. ne gamsızlıktır.
(bkz: mezhep değil veli efendi hipodromu)
Gavatlık üstüne yazılan bir doktora tezi sanırım arkadaşın bahsettiği.
(bkz: gavat)
izmir'de bolca yaşanılan hadise.
ulan adamın ne gavatlığı kalmış, ne ibneliği.

karımı paylaşırım diyenler, hatta karım kızım cumhurbaşkanına feda olsun diyenlere laf yok, buna ver kırbacı, oldu mu?

adam arkadaş olabilirim diyor ne var bunda?

hatta karım, daha önce eski bir arkadaşımla çıkmış da olabilir.
ve ben o aynı arkadaşımla yine görüşebilirim.

zaten buna dair en küçük bir imada bile bulunamaz. o zaman arkadaş olamazsın işte.

bu insana gavat muamelesi yapan zihniyetteki insanlarla zaten olmaz.

afedersiniz, şerefinizi sikeyim!
ren gavatı.
Midesizliğin ve genişliğin tanımıdır.
--spoiler--

- ne demek eee? adamın senin memelerine bakıp, siz bir de bunları benim zamanımda görecektiniz, diye düşünmesi beni rahatsız ediyor.
--spoiler--

(bkz: haybeden gerçeküstü konuşmalar)