bugün

çevremizde bol miktarda vardır bunlardan. yapar, eder, tüm fındıkları kırar en sonunda karısına "ben seni seviyorum" diyerek ayaklarına kapanan adamdır. ne derler tilkinin donup dolasacagi yer kurkcu dukkanidir tabii o saatten sonra o dükkana girebilirse!

edit:hayrola çakal, işine gelmedi demi!
aslında karısını aldatan kişidir. adam değildir.
karısını çok sevdiği için eskimesin diye başka kadınları kullanan adamdır..
evliliğin ne olduğunu bilmeden evlenmiş şaşkın ördek.
dalgalanda durul, ondan sonra evlen ki ailen yok olmasın.
*
yaptığının şerefsizlikten ibaret olduğunun bilincinde olup olmadığı merak konusu olan, iyi kötü yaşanmışlıkları nasıl da silip böyle bir girişimde bulunduğu ve daha sonra eşinin yüzüne nasıl bakacağı merak edilen,insaların evlenmekten çekinmesine sebebiyet veren, hatta erkeklere genel bir sinir duyulmasına neden bile olabilen kişimsi,insanımsıdır.
aile mevhumuna saygı duymayan canlıdır. adam değildir.
şerefsizin önde gidenidir, bi de bunun evli olduğunu bile bile altına giren bir kadın vardır ya, neyse ben artık bir şey demiyorum!
aldanan aslında kendisidir . ve bunu bile anlamıyacak kadar , geri zekalıdır .
var olandır.
evlenecek kadar sorumluluk sahibi olduğunu düşünürsek... inanmıyorum ki zevk için aldatsın. illa bir şey eksiktir veya boşluğa düşmüştür.
namussuzdur.
aldatan erkeklerin %85inden sadece biri.aslinda empati yaptigimizda durum vahim.neden bir erkek karisini aldatir? bunun bir çok sebebi vardir.
-kendini "birilerine" karsi ispatlamaya çalisan erkek
-evlilik baska kadinlara bakmami engellemiyor mantigi.
-tek bir kadinla hayat geçmez zirvaligi
-kendini birakmis çirkin ve bakimsiz,ilgisiz bir karisi olmasi.
-alismis bünye
-bozuk kisilik
-asiri derecede abazanlik

vesaire...ve aklima gelmeyen binlerce gerçek.amma velakin aldatan insan saygi deger bir insan olmadi olamaz!
hadım olasıca, yataklara yatıp hiç bir yeri kalkamayasıca, kuşu uçmayasıca ölece kalasıca bir heriftir. *
aldatmıştır.

fakat aldatma kadın ile yapılır.

karısını aldatan adam, karısını bir erkek ile aldatıyorsa sorun olmaz. çünkü karısını başka bir kadına tercih etmemiştir, karısını hala seviyordur ve karısına duyduğu sevgi ve saygı en üst seviyededir.

bu nedenle, farklı bir deneyim yaşamak istemiştir amaç hayatına renk katmak, monotonluğu yenmektir. yaşarken bütün zevkleri tatmak istemiştir. tabularını da yıkmıştır ayrıca. dünya üzerindeki her şeyi aşmış ve mutluluğa erişmiş nadir insanlardan birisidir.

tebrik edilir.
adamdır.
adam değildir.