bugün

kara çarşaf ile spor salonunda yürüyüş bandında spor yaptığını zanneden kadınlardır.
https://streamable.com/7ssoe

evet, burası iran değil, suudi arabistan değil.
konuşmalardan da anlayacağınız üzere türkiye.

ne giydiği, nasıl yaşadığı zerre umurumda değil, lakin kara çarşafla spor salonunda ne yapıyorsunuz yahu?

hiç spor yapmaya uygun mu o üzerinizdekiler.
tamamen insanları irrite etme amaçlı, şov amaçlı bir aktivite.
maksat spor yapmak değil, maksat "bakın biz kara çarşafla bunu da yaptık, çatlayın patlayın" olayı.

bu espriyi de yapmadan duramayacağım;
(bkz: kapalı spor salonu)

birazdan da "ya ne var bunda, mayo ile spor yapsa bir şey demezsin" tayfası gelir.
ya ne var bunda değil, olacak şey var olmayacak şey var ve bu olmamış...
O çarşaf bir yere sıkışırsa tehlike yaratır lan zaten hepsi kadın niye hala çarşafla spor yapıyorlar anlamsız.
bunlar samimiyetten yoksun şovlar.kıyasçılar gelmeden başlıktan çıkayım bari.
Şahsen beni, (bkz: leg press) yapan teyzenin hareketi yarım yapması daha çok rahatsız etti. Bizim spor salonunda da kafasında türban, altında dar bir tayt giyen bir kız var ama yorum yapmak bana mi düştü de eleştireyim.
Bilinçli hazırlanıp sunulmuş bir videodan ibarettir.
(bkz: halal fitness)
sana ne amk...
Yapar ne olcak ki. Çarşafın rengi değil önemli olan. içinde ki tangaya bakmak lazım.
Büyük ihtimalle çarşafla yapmıyorlardır zaten. Çekim yapılacağı için giyinmişlerdir. (sağlıklı değil diyenlere ithafen)
Herkes spor yapabilir. Ancak o elbiselerle müthiş terleyip pişik olma ihtimalleri çok fazla.

Zaten başlarındaki hocaları bir kadın.

Kameraları ve kapıları kapatıp inançlarına zeval vermeden rahat elbiselerle spor yapsalar ya. Hem komik ve tuhaf görünmezler. Sonuçta erkek olmayan bir ortam oluşturup, inançlarına göre burada rahat hareket edebilirler.

Çünkü namahremden arındırılmış plajlarda, denize kara çarşaflarla girmediklerini biliyoruz.
O da neyki... Almanyada yasiyorum.
Diskoya gidiyorlar, yüzmeye gidiyorlar
hicbiryerden hicbirseyden eksik olmuyorlar.
istedigi kisiyle iliskiye giriyorlar, iliskilerin adi onlarda hoca nikahi oluyor
iki ay biriyle , 6 ay biriyle günü birlik baskasiyla, bunlarin dini müslümanliksa, ben almayim, eksik kalsin.
Oranin is güvenliği uzmani yok mu la? Dedirtmistir.

Carsaf bir yere sıkışsa cıbıldak kalirlar.
Carsafli veya tesetturlu kisiler mayoyla spor yapan birileri icin bizi irrite ediyorlar demez ve spor taytla yapilmasi zorunlu bir sey degil ve birakin ne giyiceklerini kendileri secsinler ve burasi almanya veya amerika da degil ikinci sinif bir ulke ..
Dıgıdık dıgıdık ?

görsel

Cosplay'dir o.
Ortada çok büyük bir yanlış var bi kere öyle çarşaflı spor yapılmaz bi de ağzını burnunu kapatmış teyzecim nasıl nefes alcaksın öyle ya... ortamdan derhal erkekler uzaklaştırılmalı ve kadınlara özel alan yaratılmalı. Teyzeler de çarşaflarını çıkarıp spor yapabilsinler. Bildiğim kadarıyla kadın kadınayken açılınabiliyo. Yani öyle bişey işte.
Tanım: terbiyesiz dha kameramanlarının rahatsız ettiği sporsever hanımlardır.
Doğal haklarını kullanıyorlardır. Tamam ama spor yapmak için bayanlara özel salonlara gitseniz de rahat rahat sorunuzu yapsanız, çarşafla de elenmek zorunda kalsanız daha iyi değil mi?
Takım elbisesiyle spor yapan bir insan ne derece normalse bunlar da o derece normaldir.

Korku tüneli gibi spor salonu deneyimi.
siyah havluyla spor yapan kadınlardır ne var bunda aq.
Ya birader sizene birak isterse ustune uzayli kostumu giysin spor yapsin senmisin o bedenin sahibi senmisin o bedeni yaratan gotu boklu insan once kendi sefil hayatina ceki duzen versene hayatinda 4 4 lukmu yasadinda ona buna salca oluyosun hyr ben anlamiyorum insanlari bi baskasinin zevkini giyimini kuşamını nasıl sorgularsin bu nasil bi kafa yapisidir abi senmi veriyosun uzerine aldi seylerin parasini anasi babasimisin sen kimsin ya sole kim kim!! Kim oldunu saniyosunda kendinde baskalarinin yaptiklarini sorgulama cesareti gosteriyosun birde bunlar laikiz enteliz akilliyiz biz kitap okuruz batiliyiz cağdaşız diye gecinen tipler.
Tengir boş yapıyorsun
(bkz: yapma)