bugün
- kılıçlı teğmenlerin pisi pisine suçlanması9
- at yarışından işe göre daha çok kazanmak12
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak19
- kitap isimlerini pompa ile değiştir35
- fatih sultan mehmet'i ai ile taklit etmek11
- kuaför fiyatlarının kimseyi çıldırtmıyor oluşu10
- muazzez ilmiye çığ21
- sadece kendi ai modelinizle yapabileceğiniz şeyler11
- sözlükte sağlam bir kürt yazar eksikliği17
- torununa köfte alamayan emekli teyzenin ağlaması34
- ebru eroğlu11
- anın görüntüsü27
- sözlük kızlarının meme şekilleri14
- sezeryan müptelası kadınlar24
- atatürk'e düşman olanlar16
- ışıktan madde elde etmek13
- sizin laiklik anlayışınız islam düşmanlığı21
- bu saatte kahve içilir mi sorunsalı19
- gece atıştırmalık önerileri13
- gecenin şarkısı16
- sözlükte bilim konuşacak kişi bulamamak9
- sözlükten hatun kaldırmak12
- true'nun artık evlenmesi gerektiği9
- kim ulan bu muşlettin amca9
- first date12
- sarılıp uyumak istediğiniz yazarlar21
- güvenmemeyi nasıl öğrendin20
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- aşk çorabı12
- boşanmak10
- atatürk'ü sevmek mi lazım14
- yazarların en seksi bulduğu renk11
- karşı cinsten birinin sizde en çok beğendiği yer10
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek16
- ankara yı özlemek11
- zafer partisi14
- 16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı43
- bir sözlük kızının kekini yemek24
- bir akrep kadını ile sevgili olmak12
- kerem aktürkoğlu9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi10
- ssilvermist14
- hindu tanrılarını baltayla parçalamak15
- adam gibi giyinmeyi öğretecek sözlük kızı10
- erkeğin ne giyeceğine karışan kadınlar10
- insan olmaya çeyrek kalanın kız gibi bileği olması15
- taksi müşterisine klasik müzik dinletmek9
- judas'ı silmesi için zall'a para teklif etmek9
- tulumba tatlısı13
Günün birinde çok iyi bir adamın çok kötü yürekli bir oğlu varmış.Köyde yaşayan hemen herkesin kalbini kırmış bu oğul. Bi gün babasına artık iyi biri olmak istediğini ve yardım etmesini söylemiş. Babası o halde kalbinir kırdığın herkes için şu duvara bir çivi çak ve gidip af diledikten, affedildikten sonra gel o çiviyi çıkar demiş.Oğul babasının dediğini yapmış.Duvardaki son çivide çıktıktan sonra, bak baba artık ben iyi birisiyim demiş. Babası evet oğlum herkesten af dilemişsin ama herkesin kalbinde bir yara bırakmışsın demiş. Oğlu ama nasıl dediğinde duvardaki çivi deliklerine bakarsan anlarsın demiş. Kırılan kalp tamamen iyileşmez,kırmadan, üzmeden, üzülmeden yaşamaya çalışalım.
''öyle olmuyor böyle de olmuyor
sığmıyor bu benim meşrebime vesselam
bu değil anamın ben diye büyüttüğü
uymuyor adamlık hamuruma böyle intikam''her sözüyle bir başka etkiledi bu şarkı beni, evet erkek şarkısı ama içten sözler, samimi, süs püs derdinde olmadan, dobra dobra bir şarkı olması etkiledi sanırım. oysa bu kadar dobralık ancak bir bayana yakışırdı. hani erkekler ağlamaz diyorlar ya o yüzden. kimse yanlış anlamasın. kadın gibi sözler ama erkek gibi bir söyleyiş.
sığmıyor bu benim meşrebime vesselam
bu değil anamın ben diye büyüttüğü
uymuyor adamlık hamuruma böyle intikam''her sözüyle bir başka etkiledi bu şarkı beni, evet erkek şarkısı ama içten sözler, samimi, süs püs derdinde olmadan, dobra dobra bir şarkı olması etkiledi sanırım. oysa bu kadar dobralık ancak bir bayana yakışırdı. hani erkekler ağlamaz diyorlar ya o yüzden. kimse yanlış anlamasın. kadın gibi sözler ama erkek gibi bir söyleyiş.
harika sözlerini sermiyan midyat ın yazdığı, damar şarkıdır.
ilk duyduğumda yazarını araştırdığım, sözlerin sermiyan midyat'a ait olduğunu öğrendiğimde bu işte bir yanlışlık var diyip araştırmaya devam ettiğim, ama sonrasında cevabın doğru olduğunu öğrenip şok üstüne şok geçirmeme neden olan şarkı. kimin aklına gelir emret komutanım dizisinde höhöhöhöhöhö diye gülen adamın bu denli ağır, bu denli bozuk, bu denli can acıtan sözler yazacağı...
hikayesini çok merak ettim gerçekten. gerçekten çok derin bir yara üzerine yazılmış olmalı. yoksa böyle şarkı durup dururken gelmez!
"arkamdan atıp tutuyorlar, karı gibi acı çekiyor diyorlar
ben oluk oluk kan kaybında onlar adamlığı inkar zannediyorlar
soframda her gece bir erkek mavrası, sevgili çoktan suyun öte yakasında
....bundan daha çok kaybedemem şimdi sıra insan gibi acı çekme faslında........."
hikayesini çok merak ettim gerçekten. gerçekten çok derin bir yara üzerine yazılmış olmalı. yoksa böyle şarkı durup dururken gelmez!
"arkamdan atıp tutuyorlar, karı gibi acı çekiyor diyorlar
ben oluk oluk kan kaybında onlar adamlığı inkar zannediyorlar
soframda her gece bir erkek mavrası, sevgili çoktan suyun öte yakasında
....bundan daha çok kaybedemem şimdi sıra insan gibi acı çekme faslında........."
tam bir erkek şarkısı olup hakkını vererek adamın anasını ağlatmaktadır. garip bir havası var. bir yandan acıtıyor, içini titretiyor, bir yandan da dimdik durmana neden oluyor. ritmin ve vurgulu söyleyişin etkisi de var. ucundan az buçuk size de dokunuyorsa; masayı devirip kalkıp gidesi, elleri parçalanana kadar duvarları yumruklayası geliyor insanın.
sen şarkı sözü yazma sermiyan midyat, adamın ağzına ediyorsun.
sen şarkı sözü yazma sermiyan midyat, adamın ağzına ediyorsun.
demek ki neymiş? önyargı yanlış bi şeymiş.özcan deniz de çok güzel işler çıkarabiliyormuş *.şu ana kadar dinlediğim duygusal erkek şarkılarından kendini en iyi ifade edeni. şarkıdaki sert tavır sanki adamın duygularını bir ayna gibi göstermiş dinleyene.
çaresi olmayan yara. ne doktor dermandır ne de ilaç. zaman derler ama nafile.
en kötü bıçak yarası kalpte olandır. çoğu insan bunu atlatır ama kalp asla eskisi gibi olmaz. daima bir yara vardır, bir süre için bile olsa birisinin kalbinizin daha hızlı atmasını sağladığını size anımsatır. ve bu yara izini ömrünüzün sonuna kadar gururla taşırsınız. *
sevgiliden yenilen en büyük kazığın sonucudur, kalp yarası.
ağır şarkıdır.
özcanı gözümde büyüleyen şarkı.3 gundur süreklı bu sarkı dönüp duruyor sorun bende mi anlamadım bayılarak dinliyorum.
sermiyan midyat'ın yazdığı sözlerle ortalığın amına koyduğu şarkı.
sermiyan midyat'ın sözlerini yazdığı özcan deniz'in mükemmel okuduğu her daim dinlenebilecek parça..
özcan denizin şu an dinlediğim şarkısı. fazladır ona.
sezen aksunun sözleriymiş. özcan denizin seslendirdiği en mükemmel sessizlik şarkısı.
http://www.youtube.com/watch?v=lsWYglfUWBM
http://www.youtube.com/watch?v=lsWYglfUWBM
ah ne zormuş sevdalanması bir erkeğin ağlaması
seçmedim yaşadığım yeri hayat diye
dibe vurdum lanet olası
şimdi arkamdan atıp tutuyorlar
karı gibi acı çekiyor diyorlar
ben oluk oluk kan kaybında onlar adamlığı inkar
zannediyorlar
bundan daha çok kaybedemem
şimdi sıra insan gibi acı çekme faslında
Kismiyla insani olduren sarkidir.
seçmedim yaşadığım yeri hayat diye
dibe vurdum lanet olası
şimdi arkamdan atıp tutuyorlar
karı gibi acı çekiyor diyorlar
ben oluk oluk kan kaybında onlar adamlığı inkar
zannediyorlar
bundan daha çok kaybedemem
şimdi sıra insan gibi acı çekme faslında
Kismiyla insani olduren sarkidir.
dışa doğru değil içe doğru kanayan yaradır.
ne tarz dinlerseniz dinleyin bu şarkıyı beğenirsiniz.
Her yanim bicak kesiği,gördüğün kan karasi... Ben oluk oluk kan kaybında onlar adamlığı inkar zannediyorlar.. gibi sözleri olan şarkı. Hayır daha iyi anlatilmazdi. Cidden .
özcan deniz'in adamın ağzına eden şarkısı. çoğumuz biliyoruz bu şarkıyı. manevi yaralar daha geç iyileşir. çeken bilir. ama ilginç olan nokta ise şu;
iki tip yara iyileşmesi var: primer ve sekonder.
primer yaraların iyileşmesi sutüre edilmiş, enfekte olmayan yaraların iyileşmesidir. daha erken iyileşir, skar dokusu bırakmaz. ama sekonder yara iyileşmesi yok mu büyük skar dokuları bırakır. kalp kasında oluşacak yaraların iyileşmesi bu şekildedir. çilelidir. iz bırakır arkadaşlar. bu hayatın, hem manevi olarak hem fizyolojik olarak olarak süründürme şeklidir.
iki tip yara iyileşmesi var: primer ve sekonder.
primer yaraların iyileşmesi sutüre edilmiş, enfekte olmayan yaraların iyileşmesidir. daha erken iyileşir, skar dokusu bırakmaz. ama sekonder yara iyileşmesi yok mu büyük skar dokuları bırakır. kalp kasında oluşacak yaraların iyileşmesi bu şekildedir. çilelidir. iz bırakır arkadaşlar. bu hayatın, hem manevi olarak hem fizyolojik olarak olarak süründürme şeklidir.
şaştı iyice bende endazesi kantarımın ben neyi neyle tartayım?
Dolu dolu acı, arada kalmışlık, çaresizlik içeren şarkı. Daha güzel anlatılamazdı, daha güzel de okunamazdi bence. Özcan deniz harikası.
Dolu dolu acı, arada kalmışlık, çaresizlik içeren şarkı. Daha güzel anlatılamazdı, daha güzel de okunamazdi bence. Özcan deniz harikası.
...dır bu ilaç kapatmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=9fcc2PNUvLo
böyle dünyanın adaletini sikeyim. sözlere bak. şunu yazanın acıdan adamlıkta atladığı boyuta bak. bir de mutlu mesut şeref yoksunlarına bak.
böyle dünyanın adaletini sikeyim. sözlere bak. şunu yazanın acıdan adamlıkta atladığı boyuta bak. bir de mutlu mesut şeref yoksunlarına bak.
güncel Önemli Başlıklar