bugün

Bu zamanda zordur. Zira kavun değilsin ki koklayasın. Birlikte kitap okumak da bana göre kaliteli ilişki. Simdi bazıları zıplar. Aaaaaaa, sevismek dururken kitap mı okunur? işte ondan boyleleriyle yanyana olmuyorum.

Evet
Kitabimizi da okuruz din, tarih, siyasette konusur kahvemizi de iceriz. sonraaa, sabirla bekledigimiz o an gelir swh.
son yıllarda zor bir hal almış durumdur.

-valla hiç kusura bakmayın. isteyen üzerine alınsın istemeyen alınmasın lakin erkeklerin daha mazbut oldugu dönemdeyiz.yeni dönem kadınlar çok fena.kaliteli ilişki yaşamak gittikçe zorlaşıyor.
Beraber kitap okumak mı? Yani biriniz sesli okursak birimiz de yorum yaparsak mantıklı olacak eylemdir. Aksi halde o ilişki sıkıntıdan 2 günde biter.
Eğer doğru insanı bulunursa anlaşabilecek her iki cinste birbirlerine saygı-sevgi gösterirse,birbirlerinin düşüncelerine saygı gösterirse, birbirlerinin hatalarını tutup ta bağırıp sinirlenip hakaret içerikli sözler söylemek yerine daha ılımlı bir tavırla dile getirirlerse, her iki tarafta ailelere saygı gösterirse,aşırı kıskançlıkla birbirlerini yıpratmayıp, birbirlerini kısıtlamayıp, özgürlüklerini elinden almazlarsa,o ilişkide öfke ses yükseltme yoksa kaliteli ilişki yaşanıyor demektir. Ama maalesef bu imkansız gibi görünüyor çünkü her ne kadar bir taraf doğruysa kendi üzerine düşeni yapıyorsa , diğer taraf bu konuya hassasiyet göstermiyor.
Sıkıcı ilişkilere kaliteli deyip avunmayalım lütfen.
ilişki dediğin tutkulu ve doludizgin olmalı.
7.

Bu durumda beni bulanın platinyum bulmuş gibi davranması normal.

(bkz: Gecenin ve gündüzün sürekli yüksek geçmesi)

Ent.
Öncelikle kaliteli ilişki kaliteli dostluk arkadaşlıktan geçer.

Sevgilinizin en iyi dostu arkadaşı değilseniz.

1 2 ay takılmalı cinsel tatmin aracısınız veya bankakartı.
insanı çok motive eden ve mutluluk veren bir şeydir. istenir.
Nasip olur umarım...
hayatıma girenlerin götü başı ayrı oynadığı için tatmadığım duygudur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar