Özellikle sürekli olarak fiziksel özellikleri övülen kadınlar bunu çok önemser ve inanmaya çok meyillidirler.
zaten insanlar genel olarak diğerlerinden daha zeki olduklarına inanma eğilimindedir.
şahsen ben zekasına inanmadığım bir kadına böyle bir iltifatta bulunmayı pek tercih etmiyorum ama böyle bir zaaf var, diyesiyim.
zaten insanlar genel olarak diğerlerinden daha zeki olduklarına inanma eğilimindedir.
şahsen ben zekasına inanmadığım bir kadına böyle bir iltifatta bulunmayı pek tercih etmiyorum ama böyle bir zaaf var, diyesiyim.
yakışıklı, kaslı, uzun boylu, espritüel ve iri yapılı değilseniz çoğunlukla faydası olmayacak gelişme.
Çok boş yapıyor sunuz aq.
Kızlar inanmayın;
Erkeğin zekayı memeden ayırt edebilme gücüne inanmamı sağlayacak hiçbir bulgu yok elimizde. Erkek hala evrim sürecinde emekleyen bir cins. Yürümeye başlarsa memeden keser ne demek istediğini ayırt edebiliriz diye umuyorum. Bu da takribi birkaç yüz yılımızı alacak gibi... Diren kadın diren.
Erkeğin zekayı memeden ayırt edebilme gücüne inanmamı sağlayacak hiçbir bulgu yok elimizde. Erkek hala evrim sürecinde emekleyen bir cins. Yürümeye başlarsa memeden keser ne demek istediğini ayırt edebiliriz diye umuyorum. Bu da takribi birkaç yüz yılımızı alacak gibi... Diren kadın diren.
bir çift memedir hepi topu, 4 milyar kadar kadında 8 milyar tane bulunan bir şeye o kadar güvenmemek lazım.
genelde dedikodu için çalışır.
Ben zeki kadın çok az gördüm ya.
Zeki olduğunu iddia eden salaklarla uğraşıp durduk hep.
Hele kendini zeki zannedenle uğraşmak ayrı zor arkadaşlar..
Zeki olduğunu iddia eden salaklarla uğraşıp durduk hep.
Hele kendini zeki zannedenle uğraşmak ayrı zor arkadaşlar..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar