bugün
- müsavat dervişoğlu13
- ankarada gezilecek yerler11
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları12
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği23
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek18
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
sosyal medya lincinin her geçen gün ne denli önemli ve tehlikeli bir hale geldiğinin kanıtıdır. kitabı okuyan da yorum yapıyor, sabahattin ali'yi hiç duymamış adam da eleştiriyor kadını. sürü psikolojisi tam da bu işte. birileri bir şeyi eleştiriyor fakat olaydan bihaber diğerleri gelip o lince çanak tutuyor, maksat yeşillik olsun, oyun olsun.
burada kadını haklı bulmuyorum. bilmiyorum demek ya da daha sessiz kalmak tercih edilebilirdi. kadın sadece şurada haklı bu ülkenin daha önemli, güncel meseleleri varken benim gibi bir magazin programcısının gafından yangın çıkartacak kadar işsiz güçsüz ve boş beleş insanlarsınız demeye getiriyor.
kabul edin, boş iş bu. mesele mi yani ?
burada kadını haklı bulmuyorum. bilmiyorum demek ya da daha sessiz kalmak tercih edilebilirdi. kadın sadece şurada haklı bu ülkenin daha önemli, güncel meseleleri varken benim gibi bir magazin programcısının gafından yangın çıkartacak kadar işsiz güçsüz ve boş beleş insanlarsınız demeye getiriyor.
kabul edin, boş iş bu. mesele mi yani ?
Kürk Mantolu Madonna kitabının konusunu bilmemesinden değil, bir halt bilmeyip kendini kültürlü göstermeye çalıştığından utanması lazım, hatta yerin dibine girmesi lazım. Zaten bu tür programlarda kafası çalışan insanın işi ne?
Sabahattin alinin kemiklerimi sizlatan durumdur.
Sunucu ve sanat camiasının güzide(!) Bir çok fertlerinin bu kadar para kazanmayı hak ettiklerini gösteren durum.
görsel
madonna bu değil miydi?
madonna bu değil miydi?
bilmemek değil, bilmeyen biriyle dalga geçmek daha ayıptır.
hayır bilmeyip de biliyormuş gibi kadınla dalga geçenler beni güldürüyor.
sanki hepimiz ''kürk mantolu Madonna'' ile büyüdük.
daha ''çeyreği 4 olan sayının yarısı kaçtır'' sorusuna doğru cevap veremeyen bir ülkeyiz.
ya bi yürüyün gidin işinize işsizler sizi!!!
hayır bilmeyip de biliyormuş gibi kadınla dalga geçenler beni güldürüyor.
sanki hepimiz ''kürk mantolu Madonna'' ile büyüdük.
daha ''çeyreği 4 olan sayının yarısı kaçtır'' sorusuna doğru cevap veremeyen bir ülkeyiz.
ya bi yürüyün gidin işinize işsizler sizi!!!
Kadını oraya yorumcu olarak oturtmuşlar insana daha önce demezler mi gelecek programımızın konusu''Kürk Mantolu Madonna'' diye .insan bi araştırmaz mı gelmeden önce bı sorup soruşturmaz mı !! Cahilliği de geçtim bu nasıl bir şeydir adlandıramıyorum. Son derecede kendinden emin Evet okudum diye başlıyor konuya Gülsem mi ağlasam mı bılemedim. Türk Milleti diyerek genellemek istemiyorum tabi ki ama edebiyata da edebiyatcıyada gereken önem ve hassasiyet verilmiyor malesef... Sanata ve sanatçıya olduğu gibi....
Hayatlarında kitap yüzü almamış elemanların sırf dedikodu kültürüyle televizyonlarda bas bas bağırmarıyla Program yapan cahil kesimin yaptığı bu eylem beklenen bir durumdur.
sağını solunu göstererek böyle salaklara program yaptırırsan böyle abuk subuk konuşurlar...
Böyle muhteşem bir eseri okumadıkları için..
Ah Raif efendi ah, günümüzde senin kürk mantolu Madonnanı, ''o zamana kadarki hayatımın boşluğunu, gayesizliğini sırf böyle bir insandan mahrum oluşumda bulmaya başlamıştım'' diye tanımladığın Maria puderini, günümüzdeki Madonna sananlar var.
Raif efendi, hani sen, seni dinleyip anlayacak bir kişi olsun istiyordun ya; ben, seni dinleyip anladım. Ama asıl amacım seni dinliyormuş gibi yapıp x bir mekanda kahve yanında kitabın fotoğrafını çekip instagrama atmak değildi, gerçekten seni dinleyip anlamaktı. Hatta benim gibi binlerce belki de milyonlarca insan seni dinleyip anladı seni.
Ah Raif efendi ah, günümüzde senin kürk mantolu Madonnanı, ''o zamana kadarki hayatımın boşluğunu, gayesizliğini sırf böyle bir insandan mahrum oluşumda bulmaya başlamıştım'' diye tanımladığın Maria puderini, günümüzdeki Madonna sananlar var.
Raif efendi, hani sen, seni dinleyip anlayacak bir kişi olsun istiyordun ya; ben, seni dinleyip anladım. Ama asıl amacım seni dinliyormuş gibi yapıp x bir mekanda kahve yanında kitabın fotoğrafını çekip instagrama atmak değildi, gerçekten seni dinleyip anlamaktı. Hatta benim gibi binlerce belki de milyonlarca insan seni dinleyip anladı seni.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar