bugün

iyi ki doğdun bebeyim.
dünyalar tatlısı bir kız çocuğuna sahip olan dünyalar tatlısı anne. * anlayışlı, espirili, güleryüzlü yazarlardandır. eski komşu olduğumuzu öğredik ama olsun artık uzakta olsak bile sık sık görüşeceğiz. *
pazar günü kahvaltılarında eşlik etmekten zevk ve onur duyduğum yazar. iyi ki varsın....

edit: bunu da eksileyenin götüne koyayım.
iyi ki tanımışım. dünya iyisi bir insan, bir eş ve annedir. yanında gülün, eğlenin, ağlayın, sarhoş olun. o sizi kucaklar. *
ikinci annem.
onlarca insan arasından beni bir bakışıyla tanıyabilen insan. hem de 2 kez. yani çapkınlığa çıkmış olsam hemen yakalayacak.
şirket değerlerini üst düzeye çıkararak hedef büyütmüş yazar. hayırlı olsun.
bir alex değil.
ama en az iki arda turan'dır.
zorla koluna bileklik taktığım ve o bilekliği çıkarmak için kolunu parçaladığım, yine de beni düşünüp 'tırnağın kırılmasın' diyen kanımın pek bir ısındığı anneyazardır. tekrardan özür diliyorum bileklik olayı için.
geceboyu bana uçan tekme atan street fighter ablamız çok memnun olduk *
çok tatlı sözlük ablası. *
herifiyle birlikte zirvedeki herkesle tek tek en içten ve samimi duygularla ilgilenen, dünya tatlısı bir sözlük ablası. gerçi bursa'da herkes kendisine abla dediği için ben de bir ara ağzımdan kaçırdım ama, neyse artıkın.. öyle yaşlı biri falan değil yani, 23 gösteriyor ama 20 yaşında falan..

lan zaten sabahki kahvaltı esnasında da yine böyle bir rakamsal karmaşa yaşanmıştı.
'siz sözlükten mi tanıştınız?' diye bi soru sordum, ortalık karıştı amk.

bunlar üç yıldır tanışıyorlarmış, sözlük 5 yaşında, çocuk 7 yaşında.. ????

bak yine takıldı kafama, püfffff...

neyse, o kahve falını da hala bekliyorum ha, haberiniz olsun. zaten kahve içecez diye feribotu kaçırdık, bari falıma bakın da boşa gitmesin lan nolur. soğumuştur şimdiye...
evlatlık edinme vaatleriyle beni kandırdığını düşünmeye başladığım yazar kişisi. halbuki o kadar da heveslenmiştim. gerçi bir yanda da skydancer olduğu için şüphelerim var ama neyse. şaka bir yana candır kendisi. ayrıca canları ne zaman isterse gayet derli toplu evimde kahve içmeye gelmelerini beklediğimdir. zor geliyorsa ben gelip alıcam artık ona göre.
ablaların ablası. iki zeytin için kavga çıkarır gerekirse, çok tutumludur.* heaa bulaşık yıkarken renkli bardaklarının kendi rengini leke sanıp yarım saat ovalayıp beyaz normal cam bardağa dönüştürmüşlüğüm vardır emmmee kızmamıştır bana. çok tatlı böyle biz anlatsak da o gülse, hatta o hep gülse...
apla başlığı aplar mısın?
meclislerine kabul edildiğim için gurur duyduğum asil insan. o meclis ki samimiyet, kahkaha, neşe doludur. her zaman yüzünüz gülsün efendim.
7. evlilik yıldönümü ülke genelinde, yavru vatan kıbrıs ve diğer türk devletlerinde çoşkuyla kutlanmaya başlayan eş yazar.

seni sevdiğimi kimselere söyleme, çünkü ben herkese söyledim.

http://www.youtube.com/watch?v=L43hgRV_gPQ
(#10010887)

yine yeniden senin için...
sözlük vasıtasıyla ilan ı aşk ettiğim yazar,

benimle evlensen ya ?

http://www.youtube.com/watch?v=GR3Otb8RLUU
24 eylül bursa biz daha ölmedik üç zirvesinin en gözde bayan yazarlarındandı. güleç yüzüyle oldukça samimi davrandı herkese. bir anne şefkati bir abla sıcaklığı ile davrandı bize. bir gün kendi hazırladığı vişne suyunu da içmek isteriz hani.*

edit: zirvede demeyi unuttum. ben de koyu bir japon hayranıyım. hatta lisede lakabım japon du. tüh. bak zirve bitti**** benim aklıma yeni geldi bu.
doğum günü çocuğu, iyi ki doğdun minikjaponbalığım *

seni fena halde seviyorum haberin olsun.
eyvaah. iki gündür bileydim ben sana kahvaltı hazırlattırır mıydım, bileydim çayı demletir miydim, sofrayı sana kaldırtır mıydım, yatak hazırlattırır mıydım sana, birbirinden dengesiz insanların ki bunlara ben dahil evine doluşmasına engel olmaz mıydım. sanırım olmazdım ama olsun bilseydim iyi olurdu. mutlu yıllar benim canım canım ablacım.
maşallah, maşallah...

henüz 23 yaşına girmiş olsa da 19-20 yaşından bir yaş yukarıda göstermeyen panpa.

kocasını hiç sevmesem de sevdikleri ile bir ömür mutluluklar diler, yeni yaşının ona ve ailesine mutluluklar getirmesini dilerim.

bileydik parti neyin verirdik...
anaaaaaaaaaaammmmmm bileydim güzel bir hediye alırdım be abla. haberimiz olmadı bak şimdi. neyse istanbullardayım gurbet ellerle. doğum gününü kutlarım sağlık mutluluk dilerim.
doğum günü kutlu olsıca apla ! nice nice mesuuuut yıllara. iyi ki doğdun.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar