bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu18
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke25
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı16
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar9
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı8
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
özellikle üniversite son sınıftaki öğrencilerin stres içinde takip ettiği, işverenlerinde utanmadan sıkılmadan bir sürü nitelik aradığı,zaten o kadar özellik bende olsa, ben iş aramam sen beni bul dedirten, arz ve talebin bir türlü dengeye gelemediği durumdur. daha çok üniversite öğrencilerinin cinnetiyle sonuçlanır.
çok ilginç olanlarına da rastlamak mümkün tabi.. misalen;
"kapida ağzı laf yapan kapıcı, 20 ile 30 yaş arası bayan garson işinibilen kons garsonu. 0531.318... ege "
"ACELE Aba ajansa Bar Gazino Restaurantlarımızda 300TL Günlükle yetiştirilmek üzere BAYAN GARSONLAR, Oryanteller aranıyor. SSK+ Yemek+ Kalacak yer Çağrı bırakın arayalım. 0532.364-99-19 0507.286-... EGE "
tamam usta ben çağrı bırakıyorum şimdi.
dur lan du du du.. dudu dudu dilleri.. lan yeni farkettim. günlük 300 tl dimişsin ustam ya. kesinlikle çağrı bırakıyorum .bekle.
"kapida ağzı laf yapan kapıcı, 20 ile 30 yaş arası bayan garson işinibilen kons garsonu. 0531.318... ege "
"ACELE Aba ajansa Bar Gazino Restaurantlarımızda 300TL Günlükle yetiştirilmek üzere BAYAN GARSONLAR, Oryanteller aranıyor. SSK+ Yemek+ Kalacak yer Çağrı bırakın arayalım. 0532.364-99-19 0507.286-... EGE "
tamam usta ben çağrı bırakıyorum şimdi.
dur lan du du du.. dudu dudu dilleri.. lan yeni farkettim. günlük 300 tl dimişsin ustam ya. kesinlikle çağrı bırakıyorum .bekle.
az önce modhotel'de iş arayanlar kısmında gördüğüm bir ilan:
"kebeb ustasıyım 05091991 dğmluyum ayrıyetten solu yemek ve çobada var bende hiç utel ciliğim yok resturantcıyım ssaygılar 0546545xxxx yada 0543619xxxx ulaşılmadığım zaman kardeşimin tel nusu"
bir gün kebapçı pardon kebebçi olursam bu adamı işe alırım. solu yemek ve çoba da var hem.
"kebeb ustasıyım 05091991 dğmluyum ayrıyetten solu yemek ve çobada var bende hiç utel ciliğim yok resturantcıyım ssaygılar 0546545xxxx yada 0543619xxxx ulaşılmadığım zaman kardeşimin tel nusu"
bir gün kebapçı pardon kebebçi olursam bu adamı işe alırım. solu yemek ve çoba da var hem.
bazıları abartır iyice kriterleri:
-üniveristelerin ilgili bölümlerinden mezun(lisans)
-askerliğini tamamlamış
-en az 5 yıl deneyimli
-30 yaşını aşmamış
diye bir ilan gördüğümde oha dediğim olmuştur.bir öğrencinin yabancı dil hazırlık olan bir üniversiteyi 25 yaşında bitirdiğini varsayalım. askerliği yapacak kısa dönem yada 15 ay,elemanın yaşı oldu 26-27 peki 5 yıl deneyim istiyorsun etti sana 31-32 yaş bu arada hiç beklemeden askere gittiğini yada işe başladığını ele aldık. istenilen kritere uygun adam bulursan banada gönder.
-üniveristelerin ilgili bölümlerinden mezun(lisans)
-askerliğini tamamlamış
-en az 5 yıl deneyimli
-30 yaşını aşmamış
diye bir ilan gördüğümde oha dediğim olmuştur.bir öğrencinin yabancı dil hazırlık olan bir üniversiteyi 25 yaşında bitirdiğini varsayalım. askerliği yapacak kısa dönem yada 15 ay,elemanın yaşı oldu 26-27 peki 5 yıl deneyim istiyorsun etti sana 31-32 yaş bu arada hiç beklemeden askere gittiğini yada işe başladığını ele aldık. istenilen kritere uygun adam bulursan banada gönder.
çok okunan sarı ilanlar sayfası.
100 ilan var diyelim 100 ilana da başvuru yaptınız varsayalım. sonuç olarak; sadece 2 yada 3'ü size geri döner. gerisini siz anlayın artık.
Ben de isci ilani vermek istiyorum. Ayakkabici lc waikiki ve kitapcida calistim. Simdi yeni is ariyorum bana is bulun.
boktan sikten.
sanırsın 5000 e öğretmen alıyo.
sanırsın 5000 e öğretmen alıyo.
ofis elemanı ilanlarında bile ileri düzey ingilizce isteyen saçma ilanlardır. bizde o kadar kurumsal firmada çalıştık daha ileri düzey ingilizce bilene denk gelmedim, ileri düzey ingilizce için yurt dışında 1-2 yıl yaşamak lazım, lise mezunu adam hangi imkanla bu vasıfa sahip olacak. kafa mı buluyorlar yoksa açıktan atamalardaki torpil mevzusu gibi birşey mi bu çözemedim. anlayan varsa aydınlatırsa sevinirim.
çok iyi derecede ingilizce bilen elaman arıyorlar. ulan o zaman ingilizce versene ilanı diyoruz ama bu ilanı yazan insan da ingilizce bilmiyor. öyle şirketler ilan veriyor.
en dandik işte bile ingilizce soruluyor. yok kardeşim parasız kursa nasıl gideceğim ben?
en dandik işte bile ingilizce soruluyor. yok kardeşim parasız kursa nasıl gideceğim ben?
bir radyoda stajer olmak istiyorum. istemekle kalıyorum sanırım. varsa bileniniz. dönerseniz sevinirim.
Adamlar deneyim değil aynı zamanda evli olmanıda istiyor. Bakalım daha neler göreceğim.
görsel
görsel
muhtemelen ilanı personel arayan kişinin eşi yazmış.
yarı zamanlı biriş olsa , istanbul avrupada süper olur.
20-25 yaş aralığında iyi derecede ingilizce bilen en az 10 yıl tecrübe sahibi ofis elemanı.
0555 123 45 67
0555 123 45 67
aha düştü bi tane..
ahahah ne güldüm ya..
güzel ve mantıklı ilanlardır..
ahahah ne güldüm ya..
güzel ve mantıklı ilanlardır..
günümüz mühendis ilanları ;
25 yaşını doldurmamış makine mühendisliği bölümünden mezun üst seviyede autocad solidworks catia kullanan . takım çalışmasına yatkın. strese ve yoğun iş temposuna dayanıklı bunların yanısıra iyi derecede ingilizce farsça arapça rusça almanca bilen askerliğini yapmış en az 5 yıl tecrübeli makine mühendisi aranmaktadır.
25 yaşını doldurmamış makine mühendisliği bölümünden mezun üst seviyede autocad solidworks catia kullanan . takım çalışmasına yatkın. strese ve yoğun iş temposuna dayanıklı bunların yanısıra iyi derecede ingilizce farsça arapça rusça almanca bilen askerliğini yapmış en az 5 yıl tecrübeli makine mühendisi aranmaktadır.
Merhabalar istanbulda hastanelerin önünde yapılacak Şehitler kermesi için 18 kadin elemana ihtiyac var annem bundan prim kazanicak.Şimdi kızlar bu kermese kasiyer ve stand elemanı lazım.istanbulda 2 ay surucek bir iş.Günlük 90 lira 10 lirada yol parası.12 gün arayla anadolu ve Avrupa yakasında ki hastaneler gezilecek haftada bir gün tatil var temmuzun 9 unda baslicak.Belki isteyen biri çıkar diye sozluge de duyurmak istedim.
pazarlama sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen,
kendini geliştirmek isteyen,
ilerde kurumumuza bağlı bir showroom'da direktör olmak isteyen,
günlük sadece 2 saatini bile ayırsa yeterli olabilecek,
evden çalışmaya müsait,
ekip ruhu politikamızı benimseyecek arkadaşlar arıyorum.
irtibat: özel mesaj.
evden çalışmaya müsait,
pazarlama sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen,
evden çalışmaya müsait,
evden çalışmaya müsait,
pazarlama ve satış üzerine çalışmak isteyenler bana ulaşabilir.
elemana ihtiyacım vardır.
satış ve pazarlama üzerine çalışacak, iş arayan arkadaşlar özenden ulaşabilirler.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar