bugün

içki içilen masada konuşulan konulardır.

uzun zaman sonra arkadaşlarla bir araya gelinir, sağlam bir stok yapılarak eve gidilir (4 şişe şarap, 1 şişe viski, 20 kadar bira, votka, vişne suyu) muhabbet önce ee naber neler yaptından açılır.

hafiften çakır olmaya başladıkça ülke meseleleri falan masaya yatırılır, arada espriler komiklikler falan. sonra aşk hayatından bahsedilir, yaşanan ilginç olaylar analiz edilir falan.

son olarak masada biri sızar, herkes onu dürtmeye başlar bu arada kahkahalar havada uçuşur (dünyanın en gerizekalı eylemi).

gözünüzden yaş gelene kadar gülüp eve geldikten sonra bir hüzün çöker, böyle bir yalnızlık hissi gelir falan.

güzeldir içki masası sohbetleri, en saçma şeylere bile gözünüzden yaş gelene kadar güldürür.
O karı buraya gelecek!
Ne dedim ben? Bişey mi dedim. icmesnddim kdkchafam güzedjdbdl değil agsussjsv sarfgos degoslim.
Futbol,
Futbol,
Futbol.
eğer rakı içiyorsanız o konuşulanların bir ağırlığı olmalıdır, bira ise futbol, siyaset falan konuşabilirsiniz. en bomba muhabbetler votkada olur. dışarıda içiyorsanız mevzu direk kadındır evde içiyorsanız da mevzu kadındır. bu votkada var bi ipnelik.
hayat bizi yordu be..

yordu başkan çok yordu.

türü şeylerdir sanırım. denemedim.